Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Mám dva, tako classic collection-toho nejsem první, ale nejspíš už poslední majitelka a pak lonex sport- chtěli jsme jen sporťák s adaptéry na vajíčko, k tomuto typu údajně adaptéry nejsou jak nám pan prodávající oznámil po reklamaci adaptéru, že nesedí…
no něják jsme to vyrešili a zatím není moc zkoušenej, ale asi bych ho znovu nekoupila… ale má vysokou rukojeť a není moc těžkej…
Mám Teutonia Spirit. Vyhovuje mi, i když není tak stabilní jako čtyřkolka.
Cam dinamico, korba fajn, sporťák naprd. Trojkombinaci bych už nekoupila, vždy je to něco za něco.
Já mam cam dinamico a kočár miluju, lehký, skladny, velká korba i sportak. Řídí se prestem jedné ruky. Vajicko jsem měla taky cam. Teď bude mít dcera cybex autosedacku.
Máme Baby Jogger summit X3. pro mě jasná volba, žijeme pod horami, otočí se na pětikoruně(jak tu někdo psal) a hlavně! hodně jezdíme autem a skládání toho kočáru je bezkonkurenční!!! ale to u všech BJ. je lehký, skladný. Má ale malou korbičku, nicméně sporťák jde skoro do lehu, takže pro nás no problem. na sporťák už se třesu, ubyde mi starost s korbou
kdybych nebrala summita jdu do BJ ELITE. ![]()
My koupili camarelo malaga - zatím jezdím s hlubokou korbou a vyhovuje. Lehký, výborně se rozkládá a nosí - bydlíme v patře, takže hlavní kritérium bylo - váha a skládání rozkládání + pěkný design.
@BlueFairy píše:
@majki.r však můžeš do obchodu i s ním, ne?já bych teda kočár nenechala ani omylem. Lidi jsou svině a seberou ho i se zámkem…Tyhle kočárky jsou nádherné, ale já bych ho do města mít nemohla. Potřebuju kočár, který se mi otočí na pětikoruně
kdybych ho musela furt zvedat, tak bych se picla.
Ale bebecar má natáčecí nápravu, tudíž ho furt zvedat nemusíš. Jen občas, pokud s ním chceš zahnout rychle v ostrém úhlu.
@Misssha2 mame patron s podvozkem terix4 korba je velika a nase pulrocni 70-ti centimetrova dcera se do ni vejde ve dvojim fusaku fleesovy emitex+gesslein sleepy a ma jeste rezervu takze do jara urcite vydrzi.. sportak jde v obou smerech a do uplneho lehu.. diky otocnym kolum se otocim na petikorune - vystizne prirovnani… mam od nich i vajicko a je pekne velke takze urcite vydrzi dostatecne dlouho ale adaptery jsem pouzila zatim jednou takze priste bych koupila jakoukoliv kvalitni i bez toho ze by sla na podvozek kocarku
@araw píše:
to je ale děs, kočárek krásný, ale oni chtěj za tašku na kočár 1100,– není v ceně kočárku a ještě je celkem ošklivá
![]()
ale jinak mě se tyhle typy hrozně líbí, ale jen jako hluboký, jako sportovní už nejsou moc dobré
Tak já si nedávno tu tašku vybírala a vzala jsem si k tomu jinou, z jiného modelu a krásná
A na sporťák jsem koukala a zdá se mi super
, asi je to věc vkusu.
@FikuLenka Taky máme Cam Dinamico a jsem spokojená s hlubokou korbičkou i se sporťákem, můžu se zeptat, co ti na něm vadilo? Mě se dobře skládá, je fajn, že může být otočený v obou směrech, je dost prostorný i pro větší dítko… Máme trojkombinaci a vozím v něm druhé dítko, neměnila bych. Akorát brzda se špatně zapíná, zvlášť, když je tam pověšená taška.
Máme Mutsy urban Rider. Vozí nám už druhého prcka… A spokojenost největší ![]()
@xstrasilka Korba byla super, mám malinovou, byla jsem spokojená jak se vzhledem, tak s jízdními vlastnostmi. Sporťák fakt strašný, alespoň pro mě, malá mi v něm neustále sjížděla dolů, nepomohlo nic. Byl dobrý akorát tak na spaní na balkoně, to byl prostorný, to jo. Ale nemají to vyřešené s tím sezením. A plandající bouda taky žádná výhra. Funkčnost nula, estetika nula. A autosedačku jsem ani nevybalila, koupila jsem jinou s isofixem. Holt trojkombinace, ale já to tušila dopředu, byla jsem smířená už od začátku s tím, že využiju jen korbu
Takže asi tak.
@lemanka píše:
Ale bebecar má natáčecí nápravu, tudíž ho furt zvedat nemusíš. Jen občas, pokud s ním chceš zahnout rychle v ostrém úhlu.
Jojo, ten co jsem si vybrala má aretaci 40 stupňů, prý s tím nebývá problém, je to o zvyku. Ty máš s bebecarem zkušenosti? Pročítala jsem hodně recenzí a nenarazila jsem zatím na žádné negativní…nebo alespoň co se funkčnosti týče.
My máme Teutonii Be you a jsme také moc spokojení. Mají hodně vymakané doplňky - zimní fusak se připevní ke sportovní korbičce a nikam se nesesouvá, krásně se do něj dává prcek (to teď nejvíc ocenuji). Je to sice těžší kočárek, ale to mi nevadí, výhoda je otočná rukojeť, otočný sporťák. Otočí se také na pětikoruně ![]()