Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jaký kočárek máte nebo jaký by jste doporučily? Máte někdo zkušenost se značkou Cam? A jakou autosedačku by jste doporučily?
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Asi bys mela trochu upresnit o jaky typ kocarku ti jde. A pak hlavne, co je pro tebe postatne (vaha, velikost, skladnost, riditelnost, tereni vyuziti, prislusenstvi atd.)
Jo a od Camu mam dva kocarky, jednu trojkombinaci a jedny golfky. Maji krasny design, krasne materialy, oba se dobre ridi a jsou lehke. Oba taky maji prilis tvrde kolecka. Kazdopadne za me v pomeru ceny-vzhledu-uzitnosti Cam dostal dost bodu (mivaji dost prislusenstvi v cene). Ale zadny kocar neni 100% vyhra a ani Cam to neni.
Ahoj, já si zrovna nedávno četla recenze a zkoušela jsem kočárky, nakonec jsme se s přítelem rozhodli pro Bebe car stylo class, je dražší, ale perfektní, tedy pro nás…odzkoušený ho ještě nemám, termín mám až v květnu, ale těším se ![]()
Mám Britax b-motion a jsem nesmírně spokojená. Mám to v trojkombinaci a vajíčko k tomu je Römer jako jedno z nejlepších vajíček na trhu
Já mám Bugaboo Bee Plus All Black, garáži už čeká nová trojka ![]()
@majki.r přesně tenhle má sousedka, s šedým melírem ![]()
@BlueFairy píše:
Já mám Bugaboo Bee Plus All Black, garáži už čeká nová trojka@majki.r přesně tenhle má sousedka, s šedým melírem
A je spokojená, nevíš? My budem mít béžovo bílý ![]()
@majki.r termín má v dubnu, takže nevím
ona je zatížená na tyhle „retro“ kočárky…
@BlueFairy píše:
@majki.r termín má v dubnu, takže nevímona je zatížená na tyhle „retro“ kočárky…
Když jsem ho vybírala, tak jsem ani nekoukala po retro stylu…jen byl prostě nejhezčí z těch, co jsem viděla
A ta velká kolečka jsou supr
Tak jsem se do něj zamilovala už na pohled, pak jsem si ho vyzkoušela a věděla jsem, že je můj. Jen je dražší, tak si k němu koupím pořádný zámek na kolo, aby mi ho někdo před obchodem neukradl (miminko v něm samozřejmě samotné nenechám ) ![]()
@majki.r však můžeš do obchodu i s ním, ne?
já bych teda kočár nenechala ani omylem. Lidi jsou svině a seberou ho i se zámkem…
Tyhle kočárky jsou nádherné, ale já bych ho do města mít nemohla. Potřebuju kočár, který se mi otočí na pětikoruně
kdybych ho musela furt zvedat, tak bych se picla.
Mam hartan racer gt a jsem s nim hrozne moc spokojena…korbicka je velika..a sportak je taky super!!!
@Misssha2 mám Roan Maritu - hluboký je bezkonkurenčně nejlepší pro dítko. Ale sporťák chci jiný, rozhoduju se mezi TFK Joggster a summit x3
Ještě nevím, ale prostě sportovní tříkolka, roan je v tomto směru nevyhovující. Co se autosedačky týče, záleží, kolik do toho chceš vrazit. Já si nechala poradit tu a na poměr cena versus kvalita jsme zvolili Chicco
větší budem volit mezi romerkou a babypointem Space
záleží, kterou zrovna asi vybere chlap ![]()
@majki.r píše:
Ahoj, já si zrovna nedávno četla recenze a zkoušela jsem kočárky, nakonec jsme se s přítelem rozhodli pro Bebe car stylo class, je dražší, ale perfektní, tedy pro nás…odzkoušený ho ještě nemám, termín mám až v květnu, ale těším se
to je ale děs, kočárek krásný, ale oni chtěj za tašku na kočár 1100,– není v ceně kočárku a ještě je celkem ošklivá
ale jinak mě se tyhle typy hrozně líbí, ale jen jako hluboký, jako sportovní už nejsou moc dobré ![]()