Jaký máte kočárek? Značka Cam

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
137
11.1.15 23:59

Jaký máte kočárek?

Jaký kočárek máte nebo jaký by jste doporučily? Máte někdo zkušenost se značkou Cam? A jakou autosedačku by jste doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
12.1.15 00:02

Asi bys mela trochu upresnit o jaky typ kocarku ti jde. A pak hlavne, co je pro tebe postatne (vaha, velikost, skladnost, riditelnost, tereni vyuziti, prislusenstvi atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.1.15 00:02

Ja mam třeba modrý kočárek:D měla jsem i dva červené. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.1.15 00:04

Jo a od Camu mam dva kocarky, jednu trojkombinaci a jedny golfky. Maji krasny design, krasne materialy, oba se dobre ridi a jsou lehke. Oba taky maji prilis tvrde kolecka. Kazdopadne za me v pomeru ceny-vzhledu-uzitnosti Cam dostal dost bodu (mivaji dost prislusenstvi v cene). Ale zadny kocar neni 100% vyhra a ani Cam to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
12.1.15 00:08

Ahoj, já si zrovna nedávno četla recenze a zkoušela jsem kočárky, nakonec jsme se s přítelem rozhodli pro Bebe car stylo class, je dražší, ale perfektní, tedy pro nás…odzkoušený ho ještě nemám, termín mám až v květnu, ale těším se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
12.1.15 00:12

Mám Britax b-motion a jsem nesmírně spokojená. Mám to v trojkombinaci a vajíčko k tomu je Römer jako jedno z nejlepších vajíček na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.1.15 00:13

Tady na emiminu máš přímo sekci Recenze ;)

https://www.emimino.cz/zkusenosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.1.15 00:18

Já mám Bugaboo Bee Plus All Black, garáži už čeká nová trojka :srdce:

@majki.r přesně tenhle má sousedka, s šedým melírem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
12.1.15 00:23
@BlueFairy píše:
Já mám Bugaboo Bee Plus All Black, garáži už čeká nová trojka :srdce:@majki.r přesně tenhle má sousedka, s šedým melírem :palec:

A je spokojená, nevíš? My budem mít béžovo bílý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.1.15 00:33

@majki.r termín má v dubnu, takže nevím :D ona je zatížená na tyhle „retro“ kočárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
12.1.15 00:37
@BlueFairy píše:
@majki.r termín má v dubnu, takže nevím :D ona je zatížená na tyhle „retro“ kočárky…

Když jsem ho vybírala, tak jsem ani nekoukala po retro stylu…jen byl prostě nejhezčí z těch, co jsem viděla :-) A ta velká kolečka jsou supr :-) Tak jsem se do něj zamilovala už na pohled, pak jsem si ho vyzkoušela a věděla jsem, že je můj. Jen je dražší, tak si k němu koupím pořádný zámek na kolo, aby mi ho někdo před obchodem neukradl (miminko v něm samozřejmě samotné nenechám ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.1.15 00:57

@majki.r však můžeš do obchodu i s ním, ne? :) já bych teda kočár nenechala ani omylem. Lidi jsou svině a seberou ho i se zámkem…

Tyhle kočárky jsou nádherné, ale já bych ho do města mít nemohla. Potřebuju kočár, který se mi otočí na pětikoruně :lol: kdybych ho musela furt zvedat, tak bych se picla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
12.1.15 01:01

Mam hartan racer gt a jsem s nim hrozne moc spokojena…korbicka je velika..a sportak je taky super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.15 07:26

@Misssha2 mám Roan Maritu - hluboký je bezkonkurenčně nejlepší pro dítko. Ale sporťák chci jiný, rozhoduju se mezi TFK Joggster a summit x3 :think: Ještě nevím, ale prostě sportovní tříkolka, roan je v tomto směru nevyhovující. Co se autosedačky týče, záleží, kolik do toho chceš vrazit. Já si nechala poradit tu a na poměr cena versus kvalita jsme zvolili Chicco :think: větší budem volit mezi romerkou a babypointem Space :think: záleží, kterou zrovna asi vybere chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.1.15 07:29
@majki.r píše:
Ahoj, já si zrovna nedávno četla recenze a zkoušela jsem kočárky, nakonec jsme se s přítelem rozhodli pro Bebe car stylo class, je dražší, ale perfektní, tedy pro nás…odzkoušený ho ještě nemám, termín mám až v květnu, ale těším se :kytka:

8o to je ale děs, kočárek krásný, ale oni chtěj za tašku na kočár 1100,– není v ceně kočárku a ještě je celkem ošklivá :lol: :lol: ale jinak mě se tyhle typy hrozně líbí, ale jen jako hluboký, jako sportovní už nejsou moc dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí