Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, má někdo zkušenosti s kočárkem Dada Paradiso Carmelo? Hrozně se mi líbí, ale nikde na netu nemůžu najít jakoukoliv recenzi.
http://www.eandilek.cz/…iso-carmelo/?…
Máte zkušenost s Dada Paradiso Romance?
Přidejte zkušenost s Dada Paradiso Rom...No je to klasickej polák, takže nebude ani lepší ani horší než jakejkoliv jinej polskej kočárek.
Ovšem má jednu zásadní vadu. Má blbě udělaný rám, tím pádem je brzda příliš nahoru a velmi špatně se bude mačkat a uvolňovat. Opravduje to problém zvlášť když máě otevřené boty a potřebuješ ho rychle zabrzdit. Dobře je to vidět na této fotce brzda
Jinak má jednobodové uchycení boudy na podvozek, to je velmi pohodlné a jednou rukou zasadíš, nebo vytáhneš boudu z podvozku. Ovšem hluboká korba je obvykle trochu houpe, ale není to žádný problém. Sporták do kterého sedá těžší dítě už je usazený níž a tak je pevný a nehoupe se.
To je tak jediné na co jsem přišla dle fotek a mých zkušeností s takovými kočárky.
Děkuju za názor. Jelikož čekám své první miminko, tak nevím pořádně, na co se u kočárků hlavně zaměřit
To s tou brzdou jsem si ani nevšimla, vidíš, díky.
Asi to bude chtít vyzkoušet osobně, někde v obchodě, ale mám ještě čas, tak je možný, že najdu i nějakej jinej ![]()
A s jakým kočárkem máš zkušenost ty?
No prodáváme už asi pět let kočárky od firmy raf-pol babylux. Teď je velice dobrý model babylux largo, Je konstrukčně podobný tomu co jsi posílala, jen nemá hlubokou korbu v té plastové vaně, ale klasicky látková s pevným dnem.
Co ale nedoporučuji jsou kočárky s dvoubodovým upevněním korby, kde dopředu trčí dva čepy. Dítě na ně ve sporťáku dosáhne a může si samo odepnout boudu. Bouda se po odepnutí předních čepů okamžitě převrátí dozadu.
Je to pěkně vidět na tomto kočárku
@jakanas Dobrý den,
mě osobně se kočárky Babylux Largo-trojkombinace libí, ale mám strach, aby vydržel zrazuje mě nízká cena a recenze jsem pořádně k tomuto modelu nenašla. Doporučila by jste ho ted ne, jako prodávající, ale kupujicí? Přemýšlím o něm
pak se mi libí Dorjan to je, také docela finančně dostupný kočárek akorát bez autosedačky..Děkuji za reakci ![]()
@Lucie210 píše:
@jakanas Dobrý den,
mě osobně se kočárky Babylux Largo-trojkombinace libí, ale mám strach, aby vydržel zrazuje mě nízká cena a recenze jsem pořádně k tomuto modelu nenašla. Doporučila by jste ho ted ne, jako prodávající, ale kupujicí?
Ano, largo doporučím. Je to asi nejlepší kočárek s otočnými koly co mám v nabídce. No recenzí zatím moc nebude, je to nový model. sam jsem s ním nejezdil, ale švagrová ho má a je velice spokojená.
Oproti ostatním značkám to nemůžu porovnat, namám s nimi zkušenosti. Pouze poznám očividné závady na konstrukci.
Za týden bude ještě jeden nový model s bílým rámem, tak jsme zvědaví jakej bude.
Příspěvek upraven 16.04.15 v 17:17
@jakanas Děkuju moc
Když by se pro něj rozhodla, tak napíšu a kde máte prodejnu popř. odkaz na e-shop?
@Lucie210 píše:
@jakanas Dobrý den,
mě osobně se kočárky Babylux Largo-trojkombinace libí, ale mám strach, aby vydržel zrazuje mě nízká cena a recenze jsem pořádně k tomuto modelu nenašla. Doporučila by jste ho ted ne, jako prodávající, ale kupujicí? Přemýšlím o němpak se mi libí Dorjan to je, také docela finančně dostupný kočárek akorát bez autosedačky..Děkuji za reakci
Ahoj dočetla jsem se že se ti líbí Largo od babyluxu, já bych si ho chtěla taky koupit, ale nenašla jsem žádné recenze, tak mi zajímá, jak ses rozhodla???
@Elie88 pořídili jsme nakonec DorJan http://www.zbozi.cz/…015-pds-k05/ ![]()
@Lucie210 píše:
@Elie88 pořídili jsme nakonec DorJan http://www.zbozi.cz/…015-pds-k05/
Ahoj. Já nakonec koupila Galactic od Adamexu.. ![]()
@Lucie210 Tenhle jsem chtěla také… ale nikomu jinému se nelíbil doma…
@Elie88 ony se hnědé kočárky moc neprodávají, nevím proč. já ho měl taky:-)
@jakanas no já si nakonec ten galactic objednala taky hnědý a přítel z toho vyšiluje, mám totiž s tím lenem…
Len je moc pěknej, ale nepraktickej. Systetika má mnohem hustější vlákna takže je odolnější proti otěru a líp se čistí.