Kočárek Dada Paradiso Carmelo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.1.15 14:46

Kočárek Dada Paradiso Carmelo

Ahoj maminky, má někdo zkušenosti s kočárkem Dada Paradiso Carmelo? Hrozně se mi líbí, ale nikde na netu nemůžu najít jakoukoliv recenzi.
 http://www.eandilek.cz/…iso-carmelo/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dada Paradiso Romance?

Přidejte zkušenost s Dada Paradiso Rom...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6611
11.1.15 16:17

No je to klasickej polák, takže nebude ani lepší ani horší než jakejkoliv jinej polskej kočárek.
Ovšem má jednu zásadní vadu. Má blbě udělaný rám, tím pádem je brzda příliš nahoru a velmi špatně se bude mačkat a uvolňovat. Opravduje to problém zvlášť když máě otevřené boty a potřebuješ ho rychle zabrzdit. Dobře je to vidět na této fotce brzda

Jinak má jednobodové uchycení boudy na podvozek, to je velmi pohodlné a jednou rukou zasadíš, nebo vytáhneš boudu z podvozku. Ovšem hluboká korba je obvykle trochu houpe, ale není to žádný problém. Sporták do kterého sedá těžší dítě už je usazený níž a tak je pevný a nehoupe se.

To je tak jediné na co jsem přišla dle fotek a mých zkušeností s takovými kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 16:53

Děkuju za názor. Jelikož čekám své první miminko, tak nevím pořádně, na co se u kočárků hlavně zaměřit :) To s tou brzdou jsem si ani nevšimla, vidíš, díky.
Asi to bude chtít vyzkoušet osobně, někde v obchodě, ale mám ještě čas, tak je možný, že najdu i nějakej jinej :)
A s jakým kočárkem máš zkušenost ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.1.15 17:22

No prodáváme už asi pět let kočárky od firmy raf-pol babylux. Teď je velice dobrý model babylux largo, Je konstrukčně podobný tomu co jsi posílala, jen nemá hlubokou korbu v té plastové vaně, ale klasicky látková s pevným dnem.

Co ale nedoporučuji jsou kočárky s dvoubodovým upevněním korby, kde dopředu trčí dva čepy. Dítě na ně ve sporťáku dosáhne a může si samo odepnout boudu. Bouda se po odepnutí předních čepů okamžitě převrátí dozadu.
Je to pěkně vidět na tomto kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 18:54

Děkuju, podívám se na to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.2.15 13:22

@jakanas Dobrý den,
mě osobně se kočárky Babylux Largo-trojkombinace libí, ale mám strach, aby vydržel zrazuje mě nízká cena a recenze jsem pořádně k tomuto modelu nenašla. Doporučila by jste ho ted ne, jako prodávající, ale kupujicí? Přemýšlím o něm ;) pak se mi libí Dorjan to je, také docela finančně dostupný kočárek akorát bez autosedačky..Děkuji za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.2.15 18:19
@Lucie210 píše:
@jakanas Dobrý den,
mě osobně se kočárky Babylux Largo-trojkombinace libí, ale mám strach, aby vydržel zrazuje mě nízká cena a recenze jsem pořádně k tomuto modelu nenašla. Doporučila by jste ho ted ne, jako prodávající, ale kupujicí?

Ano, largo doporučím. Je to asi nejlepší kočárek s otočnými koly co mám v nabídce. No recenzí zatím moc nebude, je to nový model. sam jsem s ním nejezdil, ale švagrová ho má a je velice spokojená.
Oproti ostatním značkám to nemůžu porovnat, namám s nimi zkušenosti. Pouze poznám očividné závady na konstrukci.

Za týden bude ještě jeden nový model s bílým rámem, tak jsme zvědaví jakej bude.

Příspěvek upraven 16.04.15 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.2.15 21:09

@jakanas Děkuju moc :palec: Když by se pro něj rozhodla, tak napíšu a kde máte prodejnu popř. odkaz na e-shop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.4.15 13:20
@Lucie210 píše:
@jakanas Dobrý den,
mě osobně se kočárky Babylux Largo-trojkombinace libí, ale mám strach, aby vydržel zrazuje mě nízká cena a recenze jsem pořádně k tomuto modelu nenašla. Doporučila by jste ho ted ne, jako prodávající, ale kupujicí? Přemýšlím o něm ;) pak se mi libí Dorjan to je, také docela finančně dostupný kočárek akorát bez autosedačky..Děkuji za reakci :)

Ahoj dočetla jsem se že se ti líbí Largo od babyluxu, já bych si ho chtěla taky koupit, ale nenašla jsem žádné recenze, tak mi zajímá, jak ses rozhodla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.7.15 00:11

@Elie88 pořídili jsme nakonec DorJan http://www.zbozi.cz/…015-pds-k05/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.7.15 07:31
@Lucie210 píše:
@Elie88 pořídili jsme nakonec DorJan http://www.zbozi.cz/…015-pds-k05/ ;)

Ahoj. Já nakonec koupila Galactic od Adamexu.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.7.15 07:33

@Lucie210 Tenhle jsem chtěla také… ale nikomu jinému se nelíbil doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.7.15 07:39

@Elie88 ony se hnědé kočárky moc neprodávají, nevím proč. já ho měl taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.7.15 07:44

@jakanas no já si nakonec ten galactic objednala taky hnědý a přítel z toho vyšiluje, mám totiž s tím lenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.7.15 07:49

Len je moc pěknej, ale nepraktickej. Systetika má mnohem hustější vlákna takže je odolnější proti otěru a líp se čistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí