Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky pro ty které váhaly s koupí kočárku Valca Snap 4 (jako já) je tu konečně vylepšení které mu chybělo - polohovací opěrka pro nožičky ![]()
Už skoro 3 měsíce nevím který kočárek vybrat, pokaždé něco některému chybí, mít tak teleskopickou rukojeť ještě k tomu, je dokonalý, ale to už bych asi chtěla moc
..už jste ho některá viděla naživo? Je jinak úplně stejný jako ten předchozí? Myslím materiál, pásy atp..
Příspěvek upraven 10.01.15 v 18:25
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@marmoshka A ta diskuse má sloužit k čemu? Myslím, že ty, kdo vybírají kočárek, už zjistily, že Valco má polohovací nožičky…
Zatim ani nehodlam kocar kupovat pac je malej v hlubokém a doufam ze dlouho bude a ze bude mit valco polohovani nohou klasicky vim uz jakou dobu
@marmoshka asi do něj taky půjdeme
už ho máš doma? Jak jsi spokojená?
Taky po něm pokukuju a taky by mě zajímalo, jaká je s ním spokojenost
![]()
Já jsem si koupila ten novější r.2015, to polohování nožiček mi přišlo důležitý a maximální spokojenost, jinak je teda asi naprosto totožný ![]()
@Hanesi nn ta je objednaná na www.pinkie.cz , mají úžasný věci, budu pomalu doobjednávat až našetřím ![]()
@Hanesi ve skutečnosti je krásně svítivě zelená
fotka zkresluje
Holky a nevíte některá zda je velký rozdíl v polohování nožiček u „zabudovaného“ polohování u nového typu kočárku a polohovacím popruhem u předešlého typu? Finanční rozdíl je cca 1000Kč, tak zda stačí ta levnější verze a popruh dokoupit nebo se vyplatí si připlatit? ![]()
Bez polohování jsem ho neměla, ale mě osobně by asi vadilo tam mít natažený ten pásek (vychytávka maminek) kvůli fusaku, prodloužené vložce… a celkově překážení prckovi
navic se to většinou nehezky hrbý…
Moc děkuju za poskytnuté fotky, srovnala jsem si obě varianty a vidím ten rozdíl, takže novější typ by byl určitě lepší. Tak jsem zase o něco moudřejší ![]()
Není za co
některé maminky zas ale říkají že je to zbytečné vyhození peněz s tim polohováním… tak abych vás do něčeho „nenavezla“
když chytíte akci tak se dá pořídit levněji, já konkrétně jsem ho ulovila za 4444,–, když se přidáte na FB stránku „My máme VALCO SNAP
“ tak tam často holky hlásí kde kdo má akci