Valco Snap 4 - 2015

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3251
12.3.15 23:36

Mám ještě tu starší verzi, kupovala sem ho jako „lepší golfky“ a sme na 100% spokojený. vzhledem k tomu, že mi v něm malá už nespí, polohování nožiček mi nechybí, ale myho fakt kupovali až v 18měs jen na občasné popojíždění a jsme moc sokojení. projede téměř všude, je lehoučkej a krásně řidielnej. ted ho měla na víkend půjčenej kamarádka a byla též velmi spokojená. mě teda spíš chybí, že nejde polohovat rukojeť. ale na každým kočárku se bohužel najde něco, co nám nevyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.3.15 23:49

Nechám si to projít hlavou, samozřejmě cena je také důležitá. Polohovací za 4444,–Kč? Za přesně tuto cenu jsem viděla několik akcí, ale právě nepolohovací. Tak to by bylo super. Každopádně bych kočárek ale nejdřív vyzkoušela v kamenném obchodě, ještě nevím zda by mi třeba vyhovovala výška rukojeti a potom jsem trochu nesvá u boudičky z těch „postranních děr“,četla jsem názor že na děti tudy při větru dost fučí.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.3.15 00:01

Naše holčička je už 2-letá, krátké vzdálenosti chodíme pěšky, ale na delší pochůzky a cestování kočárek ještě potřebuje a také v něm i ráda spí. Současný sportovní kočárek, který máme je ale dost velký a golfky máme už strašné, takže právě zvažuji Snap. Pár lidí mi sice říká, ať se na kočárek vykašlu, že mi to nestojí za to, jenomže rvát všude velký sporťák nebo nosit malou na ruce se mi příliš nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.3.15 16:49

Já ten nový už testovala v obchodě a to polohovani je super.. určitě mnohem lepší než resee páskem :-)
Výška madla byla ok ale blbec jsem se s ním neprošla a nevím jestli mi nebude vadit ta tyč mezi koly…někde holky psaly, že jim to vadilo…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.3.15 17:36

Jo, jo, na tyč mezi koly se pak v obchodě také určitě zaměřím, protože třeba u golfek máme vzadu zdvojená kola a při chůzi do nich kopu. Neskutečně mi to vadí, proto bych už tahle kolečka nikdy víc nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.3.15 09:49

boudička

Ahoj maminky,
prosím vás koupili jsme si kočárek Valco baby snap 2015 s modrou boudičkou a už po měsíci se na boudičce v horní části (kde se skládá stříška) šoupe stříška na obou stranách - viz. foto. Dělá Vám to taky? jsem z toho dost rozmrzelá, protože nestál 5kč a není ani měsíc starý. Co myslíte mám to jít reklamovat? Nebo je to normální? Kočárek mám vždy přikrytý a prakticky jsme jej použili zatím jen několikrát :(. Fotka je vyfocena na mobil takže nic moc kvalita, ale zkusila jsem to tu aspoň označit..děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.3.15 11:33

Sportovní kola pro Snap

Ahoj maminky. Pokud by některá z vás prodávala nafukovací kola pro Snap 4, budu vděčná, když se mi ozvete. Nová nejsou k sehnání až do konce léta a obávám se, že ta původní kolečka už dlouho nevydrží. Tímto přidávám i radu pro ty z vás, které o koupi Snapu uvažují - buď jezdit pouze po asfaltu nebo rovnou koupit sportovní kola :) Jak to máte vy, jste s kočárkem i kolečky spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
30.3.15 18:34

Chci se zeptat majitelek Valco Snap 4 2014. Kočárek máme asi 2 dny, zatím jsem maximálně spokojená, má polovinu váhy předchozího sporťáku, takže supr. Dřívější kočár měl nafukovací kola, takže si zvykám na nenafukovací, které hůř pruží a dost do drkotá, ale nic co by mi extra vadilo. Dcera už hodně chodí sama, kočár jsem chtěla jen na větší vzdálenosti a do MHD.
Už jsem zvládla i upevnit fusak, ale trochu s ním bojuju:-/ Když nefouká, shrnu stříšku a přehnu fusak přes ni + upevním/zafixuju utažením šňůrek nahoře na fusaku. Pak hezky drží. Ovšem když stříšku roztáhnu, musím dát fusak celý dovnitř a pak už drží jen na pásech a sklouzává.
Dalším velkým otazníkem je pro mě nánožník.. fakt nechápu, kdo tohle vymýšlel. Je to spíš jako nějaká nepovedená napodobenina. Vůbec netuším jak ho na kočár připevnit, když jsem ho dala nad (teď nevím jak to nazvat) držák, kde se dítě může chytnout rukama - tak mi dole vyčuhoval fusak a vypadalo to dost podivně:-( ovšem když ho dám zase pod ten držák, tak dítě není pořádně chráněné. Podle mě by měl nánožník držet někde u toho držáku, ale ještě jsem možná nepřišla na nějaký fígl..poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
30.3.15 19:10

Já mám kočárek Valco SNAP 4 týden a jsem zatím spokojena.Na kolečkách sice už pár vrypů od kamínků máme, ale to tak prostě je. Nafukovací by byla určitě lepší, ale váha kočárku se tím pádem zvýší a také mě odrazuje ta přemrštěná cena. Nánožník mi přijde krátký, ale předpokládám že je to tím, že dcerka už je větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.5.15 22:36

košík

Dobrý den, maminky váhám s koupí Valca snap 4.
Prosím o zkušenosti s nákupním košíkem u Valca? Dělám velké nákupy a bojím se abych nedrhla košíkem o kolečka nebo o zem.
Už jsem to tak u jednoho kočárku měla a když prudí děti a ještě košík, tak se ve mě vaří krev :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
21.2.16 12:41

Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat, na stránkách jsem četla, že je valco vhodné i pro novorozence. No jen tak bych ho tam asi nepoložila, ale šlo by to dejme tomu s vložnou taškou? Tu bych celkem ocenila i díky absenci výtahu u nás v domě. :-) Čekáme druhé, tak že bych koupila teď, vozila v něm staršího a pak by do něj šel rovnou mladší. Děkuji za odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15102
21.2.16 12:56

@lucyb Mám valco snap 4,určitě by v něm šlo vozit miminko ve vložené tašce od narození, ale mě by to třeba nevyhovovalo. Kočárek není odpružený, nehoupe a je jenom po směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
21.2.16 13:17

@Alušáček Jasný, což to vím, ale kyžtak budu mít ještě k dispozici odpružený houpací roan korbičku, když bude nejhůř. Ale je dost těžký, tak když budu tahat dvě děti, bude dobrý lehčí kočárek a pak na sedící dítě už úplně super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15102
21.2.16 21:52

@lucyb Jo to snap je fakt úžasnej kočárek, lehounkej, snadno ovladatelnej na sedící mimi můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
21.2.16 22:32

@Alušáček Jojo, vím, má ho kamarádka a jak jsem ho prvně viděla, hned jsem se zamilovala. Je to přesně sporťák podle mých představ. Vybírám tedy mezi Valco baby snap 4 a Ultra, ale uvidím až v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí