Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@lucyb Ultra je menší, užší, ale zase lepší materiál např. na zimní vožení zejména malých dětí, co v kočárku ještě hodně spí. Neumím si představi vozit novorozeně ani s vloženou taškou, i když je kočárek úplně v lehu, je přeci jen mírně zvýšený, navíc ten nánožník není moc vysoký, do kočrku bude foukat více než do hlubokého a to že na miminko není vidět je fakt nepraktický…dlouho jsem si zvykala u velkého dítka, že ho nevidím, ale ty už dítě máš, tak sama asi víš ![]()
Takže za mne pokud i pro miminko, tak jedině Ultra, když už Valco ![]()
@Katie19 Jakým způsobem jste prosím protáhla podložku skrz pásy? Nějak si s tím nevíme rady ![]()
@Zuzlounek skrze zadovou opěrku. Vzadu rozepnout suchý ZIP a pak protáhnout dirama v operace.Na netu jsou i videa nebo jestli mate fb, tak skupina My máme Valco
,tam se to řeší porad+další věci ![]()
Ahoj, mohu ae zeptat - nevíte někdo, jak má vysokou opěrku zad? Váhám mezi Valco a Moon, ale u kočárku Moon mi přijdou hodně nízká záda (cca 40 cm). Moc děkuji.
Ahoj, zjistila jsem, že ke kočárku Snap 4 je dokonce i hluboká korbička. Ten kočárek mě dost zaujal. Ráda bych se ale zeptala jak je to se Snap 4 a terénem.. respektive třeba kostky ve městě.. hrbolatá cesta.. drncá kočár hodně?? Projede mi třeba v zimě sněhem? Korba je totiž velká a prostorná a sporťák si dost holčin chválí. Ráda bych ho používala od narození (leden). Díky moc.
@Ploutvik jestli máš facebook, tak se přidej do skupinky My máme valco a tak je toho spoustu a když nenajdeš, tak dáš dotaz a holky odpoví ![]()
@Ploutvik
Zajímá mě totéž, nemáš, prosím, nějaké nové info? Děkuji moc.