Valco Snap 4 - 2015

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
23.2.16 20:22

@lucyb Ultra je menší, užší, ale zase lepší materiál např. na zimní vožení zejména malých dětí, co v kočárku ještě hodně spí. Neumím si představi vozit novorozeně ani s vloženou taškou, i když je kočárek úplně v lehu, je přeci jen mírně zvýšený, navíc ten nánožník není moc vysoký, do kočrku bude foukat více než do hlubokého a to že na miminko není vidět je fakt nepraktický…dlouho jsem si zvykala u velkého dítka, že ho nevidím, ale ty už dítě máš, tak sama asi víš ;)
Takže za mne pokud i pro miminko, tak jedině Ultra, když už Valco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
16.4.16 10:43

@Katie19 Jakým způsobem jste prosím protáhla podložku skrz pásy? Nějak si s tím nevíme rady 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
16.4.16 11:12

@Zuzlounek skrze zadovou opěrku. Vzadu rozepnout suchý ZIP a pak protáhnout dirama v operace.Na netu jsou i videa nebo jestli mate fb, tak skupina My máme Valco :-),tam se to řeší porad+další věci :)

• Citovat
  • Upravit
1908
17.4.16 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.4.16 09:20

Ano ano tak :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.6.16 13:28

Ahoj, mohu ae zeptat - nevíte někdo, jak má vysokou opěrku zad? Váhám mezi Valco a Moon, ale u kočárku Moon mi přijdou hodně nízká záda (cca 40 cm). Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
21.8.16 16:45

Hluboká korba

Ahoj, zjistila jsem, že ke kočárku Snap 4 je dokonce i hluboká korbička. Ten kočárek mě dost zaujal. Ráda bych se ale zeptala jak je to se Snap 4 a terénem.. respektive třeba kostky ve městě.. hrbolatá cesta.. drncá kočár hodně?? Projede mi třeba v zimě sněhem? Korba je totiž velká a prostorná a sporťák si dost holčin chválí. Ráda bych ho používala od narození (leden). Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
21.8.16 18:38

@Ploutvik jestli máš facebook, tak se přidej do skupinky My máme valco a tak je toho spoustu a když nenajdeš, tak dáš dotaz a holky odpoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
22.8.16 13:38

@sarink Dííky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.16 23:38

@Ploutvik
Zajímá mě totéž, nemáš, prosím, nějaké nové info? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí