Jaky máte kočárek? Jste spokojené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
18.5.24 18:34

Jaky máte kočárek? Jste spokojené?

Ahoj, zajímalo by mě, jaký máte kočárek a zda jste spokojený. Na co se při výběru zaměřit? Určitě vím, že bych chtěla 2v1. Vejce si koupím zvlášť. A nechtěla bych u sporťáku korýtkové sezení. Jezdit budu převážně po městě. Jaké vybrat kolečka? Předem děkuji. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3016
18.5.24 18:39

Mám Hartan Viva a spokojená jsem velmi.
Dá se s ním jezdit skoro všude, na podvozku se dají nastavit dvě úrovně tvrdosti.
Dřív jsem měla kolečka nafukovací, tenhle je má vyplněná gelem, takže se nepropíchnou a nemusím se o ně starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
18.5.24 18:47

Mám značku Nuna, jsem spokojená, nicméně jako sporťák mi nevyhovuje, protože jsem chtěla něco lehkého a v jednom kuse.

• Citovat
  • Upravit
71
18.5.24 20:26

My měli Roan Bass next a byli jsme maximálně spokojeni. Hluboká korba parádní, prostorná, syn v ní vydržel do 8. měsíce ve fusaku. Sporťák taky super, používali jsme do skoro roku a půl, pak z důvodu dovolené kupovali lehčí sporťák. Zrovna dneska jsem syna dvouleťáka do Roanu ze srandy posadila a pořád se vleze :D jinak kočár projel i běžný terén - polní a lesní cesty, písek na pláži, kočičí hlavy v pohodě. Skvěle se s ním jezdí, ovládání jednou rukou bez problémů. Je krásně vysoký, takže se není třeba k mimču tolik shýbat. Navíc má moc hezký design a barvy se nevyšisují. Za ty prachy super kočárek. Klidně bych si ho koupila znovu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
19.5.24 10:28

Mam Thule UG2 a za me je Thule proste nejlepsi kocar, koupila bych ho znova. Ted uz bych sla ale po nove verzi UG3. Navic je skvele prodejny, budeme ho prodavat po 3 letech pouzivani a oproti puvodni cene ocekavam ztratu cca 6tis, coz mi prijde velmi slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
19.5.24 10:35

Mám nejlepší zkušenost s TFK. Je to boží kočár a plánují ho i další dítě.
Později, kolem roku a půl jsem pořídila úplně obyč kočárek spíš na výlety a do města a když ji nebavilo chodit a byl super skladný a lehký.
Teď má 2,5 roku a kočár nevyužíváme vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.5.24 21:23

Hrozne zalezi na parametrech - co od kocarku ocekavate, jaky mate zivotni styl, rozpocet…na jeden a ten samy kocar vam muze jeden nadavat a druhy ho vychvali do nebes. Je dulezite si ujasnit jestli budete jezdit v terenu a nebo po meste a potrebujete spis skladnejsi do mhd. Nebo bydlite na vesnici a jezdite hodne autem, tudiz potrebujete skladny do auta. Budete kocarek tahat nekam do patra takze uprednostnite lehci nebo mate vytah…atd tyto prakticke veci. Potom je dulezite kolik jste ochotni za kocarek dat, pripadne jestli ste ochotni treba z druhe ruky. Potom pri vyberu doporucuju zamerit se i na sportovni verzi. Vetsina resi pouze delku korby, ale v te korbe je miminko par mesicu a tech par cm plus minus nehraje uz roli (deti rostou skokove stejne) a potom kocarek prodavaji, protoze zjisti, ze jim ten sportak z nakyho duvodu nevyhovuje. Vetsinu casu odjezdite se sportakem, takze to urcite nepodcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.5.24 21:39

@Veruko24 rozpočet úplně neřeším.. ale 60 tisíc bych za něj určitě nedala. Jezdit budu převážně po městě. MHD nevyužívám, máme Octavii comi, takže větší kocarek neva, výtah máme. Kočárek z druhé ruky bych nechtěla.. plánuji v tom odvozit víc děti. :D

Vy máte jaký kocarek? :mavam: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.5.24 11:22

@A-NET-A na prvni dite jsem mela hartan topline s a ten byl super. Projel kazdy teren, i kdyz to byl tank, tak se krasne ovladal jednou rukou a mel spoustu vychytavek. A byl houpaci, coz bylo fajn. Mela jsem problem potom prejit na mensi sportak, protoze ty jizdni vlastnosti mel tak vychytany, ze mi zadny sportak nevyhovoval a protocila jsem jich nekolik az jsem zadny uz nepotrebovala a skoncila jsem u maleho a skladneho jen na rychlovky a nebo k mori. Pak jsme se prestehovali na vesnici a kocarek denne skladam do auta, takze jsem chtela neco, co jde slozit do jednoho kusu, ale zaroven terenni a odpruzeny pro maleho, tak jsem nakonec skoncila u cybex talos 2023 (ty starsi verze jsou ale na prd) a taky super (i kdyz jizdnich kvalit hartana nedosahuje, tak jsem proste potrebovala skladnejsi, ale odjel s nama tyden v alpach). Syn uz ma rok a pul takze v aute vozim ten jakoze golfac. Ale doma spava porad v tom talosu nebo do prirody na celodenni vylet ho mam radsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.5.24 11:30

@Veruko24 super, moc děkuji za odpověď. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2905
22.5.24 15:30

Mela jsem Cybex Balios - strasne zklamani. A co jsem mela v ruce Priamy … to je podobne. Po chvilce sel pryc. Thule UG2, naopak nadseni a nedam na nej dopustit. Kdybych mela mit dalsi dite, tak o jinem neuvazuji. Jeste jsem pouzivama x lander x run (nic moc) babyjogger city mini (nic moc) a golfkypeg perego selfie (spatny) a maclaren quest (spokojenost). Ale jako hlavni kocar pro kombinaci mesto/mhd/sport/turistika za me jedine TUG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí