Jaký máte názor na mého partnera

Anonymní
16.4.12 18:04

Jaký máte názor na mého partnera

Ahoj :mrgreen: Chtěla bych se zeptat co si myslíte o chování mého partnera.
Ráno si zapnu televizi a on se otočí na druhý bok a přikryje se až po hlavu peřinou aby ho to nerušilo, pak se ho zeptám jestli má hlad a chce snídani a jdu mu jí udělat. Nasnídá se a sedne si k PC, moc si se mnou nepovídá a do oběda se většinou nudíme. Pak se zase zeptám jestli má hlad a donesu mu jídlo a zase se nudíme až do večera než se jdeme společně umýt a lehnout do postele. Hodně často by se chtěl mazlit a milovat se až je s tím občas protivnej.
Chtěla bych aby občas něco vymyslel, nějakou aktivitu nebo aspoň potěšil nějakým dárečkem. Já mu dávám sladkosti k mikuláši i na velikonoce a občas mu koupím něco dobrýho jen tak.. i oblečení mu kupuju docela často a on mi nekoupil ještě ani jednou nic takovýho :roll:
Nevím jak ho na to navíst aby to pochopil a začal se snažit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
16.4.12 18:09

To nechodíte do práce, že se celý den nudíte?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.4.12 18:09
@Anonymní píše:
Ráno si zapnu televizi a on se otočí na druhý bok a přikryje se až po hlavu peřinou aby ho to nerušilo, pak se ho zeptám jestli má hlad a chce snídani a jdu mu jí udělat. Nasnídá se a sedne si k PC, moc si se mnou nepovídá a do oběda se většinou nudíme. Pak se zase zeptám jestli má hlad a donesu mu jídlo a zase se nudíme až do večera než se jdeme společně umýt a lehnout do postele. Hodně často by se chtěl mazlit a milovat se až je s tím občas protivnej.
Chtěla bych aby občas něco vymyslel, nějakou aktivitu nebo aspoň potěšil nějakým dárečkem. Já mu dávám sladkosti k mikuláši i na velikonoce a občas mu koupím něco dobrýho jen tak.. i oblečení mu kupuju docela často a on mi nekoupil ještě ani jednou nic takovýho :roll:
Nevím jak ho na to navíst aby to pochopil a začal se snažit. :nevim:

Z čeho jste s partnerem živi - když se celý den proválíte a pronudíte ???

• Citovat
  • Upravit
104
16.4.12 18:10

Noooo,jak se to rika:chlapa je potreba kopnout do hlavy,aby to pochopil :D .....Kazdopadne zkus naplanovat treba vikend ty…jen nebyt doma a udelat si vylet…prochazka,kino…
Ale nejlepsi by asi bylo mu rict,ze nechces byt doma,ze se nudis a at se taky snazi neco vymyslet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
16.4.12 18:11

To je peknej stereotyp… vy se spolu nudite…ani si te nevsimne…nejste spolu ze zvyku???

• Citovat
  • Upravit
13943
16.4.12 18:12

Tak mu to řekni, co po něm chceš. Ale taky nechápu, že se celé dny jen nudíte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.4.12 18:13

Stejný, jako na tebe - znudění flákači, co se plácaj od ničeho k ničemu :roll:

Tohle téma bych zařadila do rubriky provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.12 18:16

To nudění je jen o víkendu ne v týdnu :palec:

• Citovat
  • Upravit
497
16.4.12 18:16

Já bych naplánovala nějaký výlet a řekla buď pojedeš se mnou nebo jedu sama. A podle toho poznáš jestli chce být s tebou. Možná by potřeboval taky trošku chytit za nos. Máte doma stereotypa a on si je tebou asi dost jistý, takže trošku podpořit malou žárlivost. Nemyslím nic drastického, jen aby pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.4.12 18:19

Třeba si chce prostě jen o víkendu odpočinout.. každý není aktivní a nepotřebuje pořád něco dělat :nevim: A ty nějaké aktivity vymýšlíš, nebo to očekáváš jen od něj? Řekla jsi mu něco? On jistě ani netuší, že by ti mohlo něco vadit. Chlapovi se musí věci říkat narovinu, nemají takovou „schopnost dedukce“ jako my (kolikrát špatnou :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.4.12 18:21

Zakladatelko-a kolik je vám roků?Bydlíte sami?Máte děti?Jaké je vaše zaměstnání?Chodíte do práce oba?Jak jste dlouho spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 18:24

No já bych to viděla, jako že má všechno jistý… snídani, oběd, večeři, Tebe… Zkus být víc sama se svými přáteli, zajdi někam s kamoškou na kafe, zacvičit si zaběhat cokoliv… a nebuď mu pořád při ruce.. Neboj se toho.. chlap vždycky chce to, co nemá… trochu to rozproudit. Buď tajemnější, měj soukromí a vyběhni ze stereotypu. A neboj se toho :) Já to vidím jako stereotyp a zvyk… nemusí se za ničím honit tak co by se snažil někam tě vytáhnout apod. :nevim: ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
16.4.12 18:27
@Anonymní píše:

promin,ale staras se o nej jako jeho maminka,takze se nediv, nejspis si zvykl a nehodla to menit…jinak jestli nepracujete tak se nedivim,ze se nudite.
toto jsme s chlapem teda dlouho nezazili a asi ani nezazijeme.ja nevim cely den,kam driv skocit a pak uz ani na sex neni cas nebo sila…

• Citovat
  • Upravit
29350
16.4.12 18:27
@Anonymní píše:

A už jsi mu to řekla? Nejlépe ho k tomu navedeš tím, že mu řekneš, co bys chtěla a co by sis představovala… a když se nudíte, tak proč nevymyslíš nějaký program ty? A na druhou stranu bys mu mohla vyjít vstříc i ty, když se chce mazlit a milovat, tak kdy jindy na to máte víc času, než o víkendu, když nechodíte do práce? A proč se nudíš s ním? To nemáš žádného svého koníčka, co bys třeba dělala, abys nečekala na to, až tě zabaví on? Spíš mi přijde, že on se zabaví u toho počítače nebo spí a nudíš se ty…
A proč mu nosíš snídani nebo oběd až pod nos? Tak mu ho nedělej a třeba projeví i víc zájmu… nebo projev víc samostatnosti a když se mu nebude chtít vstávat a bude chtít spát, tak si někam vyraž sama… možností máš dnes nepřeberně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
16.4.12 18:28

a jinak jako studaci ja nekdo jiny jsme takto meli neco podobneho a dospela jsem k zaveru,ze to nema cenu…(a to jsme spolu nebydleli,ale nasvtevoali se..)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky