Jak komunikovat s manželem

234
16.4.12 12:21

jak komunikovat s manželem

Dobrý den, ahoj…
ráda bych od Vás, které budete číst moje řádky, aby jste mi napsali Váš názor. Hned Vám v kostce popíšu, co se včera odehrálo. Můj muž přišel kolem 03:30 hodin domů, jenomže moc dobře ví, že pokud se někde zdrží měl by mi napsat sms, ale neposlal, většinou píše, to je v pořádku. Pokud ovšem nenapíše a přijde za ranního rozbřesku vzbudí mě, a pak a´t si mě nežádá, já samozřejmě na něj spustila, kde je ? a proč mi nenapsal sms, že jsem nemohla usnout, a konečně když jsem usla tak mne probudil.. atd… vyslechl si, byla jsem jak kulomet :-) dnes mi to příjde úsměvné :D ale i trochu smutné :(
Otázka je, jestli Vy víte o manželovi vždy, když je mimo domov, nebo nevyžadujete aby Vám sdělovat, že se třeba zdrží a tak ? Mě to prostě přijde hezké, správné a hlavně v tom vidím komunikaci ;)
O nevěru nejde, sem si jistá… to tu řešit nechci, jak to vidíte vy ?

Díky Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17724
16.4.12 12:24

pokud ví dopředu že se zdrží tak je slušnost tě o tom informovat,takže tohle bych mu netolerovala :? zeptej se ho jak by reagoval kdybys mu totéž udělala Ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
16.4.12 12:24

Já se tedy většinou řídím heslem, žádné zprávy = dobré zprávy, takže pokud vím, že se někde zdržet může, tak to neřeším a jdu prostě spát a on když přijde, tak mě nebudí :-)
Ale když se někde zdrží neplánovaně, tak volá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
16.4.12 12:25

Taky bych asi vyletěla. Zdržení do dvou, tří hodin - okay, ale tohle už je moc. Navíc můj chlap dojíždí do práce autem, tak píše nebo volá, i když se zdrží o hodinu. Ví, že bych měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
16.4.12 12:25

ahoj, já to mám stejný nebo podobný, chci vědět kam a s kým jde a především chci vědět v kolik přijde. Jakmile se opozdí, jsem naštvaná, ale ten vztek záhy přejde v strach. Tak začnu „bombardovat“ sms, kde je a kdy přijde… většinou na druhou odpoví-že už jde domů.

sama mu to říkám, a to samé chci po něm, ale chlapi to tak neberou - co by se jim mohlo stát, že… to nechopí zkrátka. a žádný stíhání to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.4.12 12:26

Máme dohodu, když jde na celou noc, že mě průběžně sms informuje, že žije(jsem paranoidní a bojim se o něj), abych když se vzbudim a není vedle mě koukla na mobil a věděla a spala dál. Je to tak od doby, kdy jsem mu takhle nedala vědět po celou noc…udělala jsem to, aby viděl, jak strašně jsem se o něj bála já, když předtím neinformoval. Od té doby poctivě píše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
16.4.12 12:27

No u nás to funguje tak,že dá taky vědět,kdyby se zdržel. Naštěstí se většinou takhle pozdě nevrací a udělal bych to stejně,jak je popsané v přípěvku nade mnou,jestli by se mu to líbilo,kdyby si to samé udělal ty,i když,protě oni chlapi přemýšlí někdy jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.12 12:27

Tak pokud je na večírku, tak počítám, že se zdrží - i když jsem radši, když napíše, jezdívá autem (nepije), tak se trochu bojím. Pokud by se takto zdržel neplánovaně z práce, určitě bych volala já - ale to se ještě nestalo a dává mi vědět - naučila jsem ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
16.4.12 12:28

Manžel mi píše, pokud ne jsem naštvaná, pokud se někde zdrží a nedá vědět. Nevadí mi, že někam chodí, ale prostě se bojím. On by se taky bál kdybych mu nedala vědět a nepřišla domů.. :-)

• Citovat
  • Upravit
18223
16.4.12 12:28

No, manžel by mi taky asi nedával vědět- teda kdysi nedával. Ale já se sama ozvu, kde je a v kolik dorazí a proč aspoň nenapíše. Od té dobry, co máme prcka se snaží napsat, když se zdrží v práci, abych věděla, v kolik dát prcka spát, jestli na něj máme počkat a pod.
Jinak když jde na mejdan (jednou do roka ) :D Tak nepíše, kdy přijde. Ale aspoň vím, že je venku, tudíž, že ho nemám čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
16.4.12 12:29

My si s manželem teda říkáme a hlásíme, že se zdržíme. :nevim:

Např. teď v sobotu večer jsem byla na bowlingu a zavolala mu, že vůbec netuším, kdy dorazím, podle party… Pak už je jedno, kdy fakticky dorazím (jestli o půlnoci, nebo před…), ale manžel aspoň netrne, kde jsem.
Mimoto známe vzájemně své kamarády (vesměs společní kámoši) a máme na ně kontakt, kdyby něco (mě osobně to uklidňuje.. :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.4.12 12:31

Pokud se já nebo mangel zdržíme at už v práci nebo na tahu tak určo dáme vědět..tedy aspon písneme sms aby ten druhý neměl strach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.4.12 12:32

já bych mu taky dala :)

Můj orientačně ví, co je OK, pokud jde na „normální“ večírek nebo do hospody, tak je slušnost se třeba kolem 11 ozvat, že žije. Pokud třeba vánoční večírek nebo jiná mimořádná událost, tak neřeším vůbec a počítám, že se připotácí za ranního rozbřesku.
Pokud se někde neplánovaně zdrží, dá vědět.

Pokud ne, tak je zle :cert: :P

• Citovat
  • Upravit
234
16.4.12 12:33

od zakladatelky : já jsem včera psala sms, na tu mi nereagoval, kolem 00:30 jsem volala a byl nedostupný nebo měl vypnutý tel., to mě ještě víc naštvalo… když věděl, že bude sedět někde, kde není signál, tak tím spíše napíšu, že ano ?
:zed:
musím na to pořád myslet, zkažený celý den… štve mě to, doufám, že mu to docvakne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.4.12 12:34

a jak to řešíte následující den ? Dáte mu to ještě sežrat ? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie