Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co chceš slyšet? Nejsi těhotná, ale to sama víš, jen chceš slyšet od nás něco jiného.
Píšeš jak hotentot, vůbec nechápu, který test byl kdy dělaný. Jinak to ale podle mě vypadá na vadný kus.
@Anonymní píše:
Ahoj co myslíte je pozitivní chvilku po udelani testu vypadal test tak druhe a treti fotu a do 5 minut pak tak první foto.dnes jsem dostala ms test byl delany před 2 hodinama.
Nerozumět tomu co napsat ty
Jinak levý a prostřední test vypadá jako vadný, pravý je negativní.
@karkarka koukam že všude píšeš že jsou testy negativni i když je tam dost jinde čárka viditelná.
@Anonymní píše:
@karkarka koukam že všude píšeš že jsou testy negativni i když je tam dost jinde čárka viditelná.
Tam, kde vidím pozitivní test, napíšu že je pozitivní. Kde vidím negativní test, napíšu že negativní. O co ti jde?
@Anonymní píše:
@karkarka
Co si myslíš o tomhle?
Pozitivní, to už není ani duch, ale normální čárka.
Test mi přijde jako vadný, ale na druhou stranu.. podle mě teda pozitivní..
![]()
Když víš, že nejsi zrovna spisovatelka, měla by sis to po sobě aspoň přečíst a používat interpunkci. Z toho blábolu nejde vůbec pochopit, jak to vlastně myslíš.
Ahoj co myslíte je pozitivní chvilku po udelani testu vypadal test tak druhe a treti fotu a do 5 minut pak tak první foto.dnes jsem dostala ms test byl delany před 2 hodinama.