Můžu čekat mimino?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Můžu čekat mimino
Dostala jsem mesíčky po měsíci A moc nekrvacim jen trošku a dneska už to mám o něco více je to problém děkuji za vaše otázky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Pokud se nechráníš, těhotná být můžeš. Tady ti to nikdo nepoví, kup si test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Natalle Gratuluji, podle příznaků jednoznačné těhotenství. A umím ještě poznat, že to budou dvojčata a kupodivu kluk a holka. Kluk bude mít hnědé oči a lehce kudrnaté vlasy. Holčička bude pěkná blondýnka, jak z reklamy na princezny. Dále vidím, že kluk bude mít problémy ve škole, ale nic vážného a bude mít úspěšnou malou firmu. Ale bude z něj workoholik. Dcera si najde ne moc vhodného partnera a bude mít dvě děti. Ale časem začne sekat latinu a bude spokojená. Ještě jednou vám moc gratuluji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Natalle píše:
Dostala jsem mesíčky po měsíci A moc nekrvacim jen trošku a dneska už to mám o něco více je to problém děkuji za vaše otázky
Tak moje otázka je: Co budeš mít dnes k obědu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahojky holky, vím že je to málo pravděpodobné, ale to co napiš nemivam nikdy, 5ty den po ovulaci který probíhala 30-31.12. až do dnes mě bolí prsa, podbřišek a jsem hodně unavená, nespavost, živé sny… MS mám dostat v úterý, testy negativní a poprvé co spinim a to od dnešního rána, jen lehce hnedely výtok, přitom jsem snad nikdy ještě nespinila Je nějaká pravděpodobnost, že se jedná o těhotenství? Menstruaci mám pravidelnou, vždy co 28 dní…tak jsem trochu na vaškach co se sennou děje…před dvoumi měsíci jsem vysadila antikoncepci, nemohl se u mě spustit PMS, děkuji moc za odpovědi.(plánovat dítě bychom chtěli na jaře, takže vsugerovani u mě nehrozí. Dítě už mám a ty pocity jsou podobné…jak u předchozího tehu…jen se mi rozchází dvě věci, jedná je že HCG když stoupá začnou být i příznaky, a já HCG v moči nemám a příznaky ano…na netu všude v,,odborných článcích,, píšou že první dny od oplozeni vajíčka mohou příznaky být, ale proč testovat až vynechání MS… ) Moc děkuji za názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga píše:
@LucieBB2020 příznak těhotenství živé sny![]()
![]()
pobavilo
Koukni na net, taky jsem na to Koukala… a že těch případů je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga píše:
@LucieBB2020 příznak těhotenství živé sny![]()
![]()
pobavilo
Taky na to koukám. Živé sny jsou z přežrání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@LucieBB2020
udělala jsi ten clear blue test? Ten jde před MS. Na trhu je toho spoustu. Btw
zajdi si na gyndu. Nic za to nedáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@LucieBB2020 emimino
čtu už 4 roky a to jsem teda ještě nečetla pak bude asi těhotný i můj děda 95 a matka
60, taky mi vyprávějí živé sny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Walburga píše:
Taky na to koukám. Živé sny jsou z přežrání…
Diky zvýšené dávce progesteronu..tím mozek reaguje takhle…taky jako pro matku dvou dětí je to novinka, ale sedí přesně, měsíc žádný sen a teď mám denně v průměru tři dny a někdy fakt hodně živé…ale neberu to vážně, jen jsem na rozpacích jak mi je posledních 10dni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nikdy jsem s mužem nezažila orgasmus
- Můžu být těhotná pár dní po ms
- Může to být krev v pleně?
- Můj muž je asi narcista
- Jak se odpoutat od zadaného muže?
- CC syndrom-příznaky.
- Pnutí v podbřišku - může to být zánět?
- Může to být těhotenství? Máte někdo zkušenost?