Jaký máte teploměr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9166
9.4.16 16:56

Digitální…ale rtuťový lze ještě koupit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silwinka87
9.4.16 17:02
@Lékorka453 píše:
Jaký používáte teploměr? Jaká je náhrada za rtuťový?

my máme infračervený..To chceš pro mimčo?
Myslím, že nejčastěji se používají ty digitální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2453
9.4.16 17:07

Mame tri ruzne digitalni, každý meri jinak :nevim: :lol: pak mame stary rtutovy, ten je sice presny, ale zas to s nim dlouho trva. ještě ze deti nemivaji teploty. koupit uz podle me nejde.
mate nejaky tip na digitalni, co fakt meri dobře? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.4.16 17:20

My mame z Lidlu, ten, ktery se prilozi jen k celicku, nebo do ucha. Stal, myslim 299,– zatim se mi jevi jako docela dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.16 17:21

Tak to je i nás věčný problém. Já s těmi přístroji nějak nekamarádím, digitály měří jak se jim zrovna chce. Schraňuji si starý dobrý rtuták (ten už nekoupíš), měří přesně, ale trvá to - a je křehký. Ještě se prodávají lihové (místo rtuti líh), ale ten měřil ještě dýl, byl divnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.4.16 17:26

Digitálních mám několik a každý měří jinak. Nejčastěji pro orientační měření používáme pásek na čelo.

• Citovat
  • Upravit
64943
9.4.16 17:28

Máme doma jeden rtuťový, ale ty lihové jsou taky dobré. Jen jdou špatně sklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.4.16 17:36

@Lékorka453 bezdotykovy. Je super. Da se prepnout na mereni objektu, takze s nim merim napr. i teplotu vody ve vane atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.4.16 17:50

My máme také několik digitálních, levné, drahé a všechny stojí za houby. Každý měří jinak a moc jim nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.4.16 18:13

Ahoj.
Máme Thermofocus a rtuťovou rychloběžku. Nejdřív jsem měřila oběma (věřila jsem jen rychloběžce), ale rozdíl byl max desetina, tak teď kontroluju rychloběžkou jen výjimečně. Obrovská výhoda bezkontaktního je v tom, že dítě opravdu nevzbudím (chvíli jsme měli kontaktní, jak se s ním přejede po čele, ale tím jsem dítě vždycky probudila, tak jsem ráda, že pak přestal fungovat, vrátili nám peníze, my něco přidali a koupili Themofocus), během vteřiny změřím jednoho a hned můžu měřit druhého (i sebe). Nevýhodou je cena (ale nelituju) a to, že pokud je čelo zpocené, měří špatně (je to i v návodu).
Pak mám ještě digitální (tuším Philips, mám ho asi 20 let), kterým jsem měřila vždycky jen sebe (bazální teplotu v ústech, když jsem se snažila otěhotnět), a ten měřil taky hodně přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.4.16 18:29
@gatsby1 píše:
My mame z Lidlu, ten, ktery se prilozi jen k celicku, nebo do ucha. Stal, myslim 299,– zatim se mi jevi jako docela dobry

ten jsem taky koupila, a zatím jsem s ním spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
9.4.16 18:58

Čekáme mimčo, tak právě zvažuju nákup nového teploměru - teď mají mít od čtvrtka v Lidlu, ale řeším, zda k něčemu je nebo radši koupit v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.16 19:01
@lucenka píše:
Digitálních mám několik a každý měří jinak. Nejčastěji pro orientační měření používáme pásek na čelo.

kde se prodává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.4.16 19:11

Používáme galiový - funguje stejně jako rtuťák, jen se hůř sklepává.. taky jsem zkoušela dva různé čelové/do uší a měřily naprosto zcestně - např. když měla holka horečku, tak spokojeně hlásil 36.5, a to mě stál tisícovku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
26.6.16 13:20

@Annapavelkovaml dneska jsem chtěla ten bezdotykový dr max koupit a prý je mají jen na eshopu, tam ho ale nemůžu najít. Můžeš mi prosím napsat přesnější název? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí