Jaký máte životní sen?

1064
3.4.22 10:02

Jaký máte životní sen?

Holky, přidávám téma na odlehčení.

Jaký máte životní sen, který se vám ještě nesplnil? Já jich mám tolik, že si říkám, že to v jednom životě ani nejde stihnout :lol:

Začnu teda asi já: chtěla bych procestovat celý svět, být finančně zajištěná tak, abych nemusela řešit peníze a důchod trávit někde v teple, např ve Španelsku, Řecku,…Děti zatím nemám, ale určitě bych chtěla zdravé a spokojené děti, které budou mít radost ze života jako já :palec:

Co vy? Co se vám ještě nesplnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6665
3.4.22 10:46

Tak takové to jako zdravé děti, šťastnou rodinu a vztah, nemít problémy ve finanční oblasti… (tedy zatím všechno zmíněné víceméně mám, ale samozřejmě bych si to přála i tak nějak dlouhodobě a celoživotně… ale to je asi jasné, to chce každý, ne? :) )

Ale z těch snů, u kterých si říkám, že bych si chtěla jednou splnit, je, že bych chtěla mít včely. Zatím na to nemám čas ani podmínky, ale jednou, jednou si je pořídím a budu mít svůj med. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
3.4.22 10:54

Když jsem studovala v Paříži, to město mě tak nadchlo, že jsem pak sháněla práci takovou, abych mohla 1/3 roku bydlet tam a zbytek u nás. Nejsem si jistá, jestli by se mi to tak chtělo i dneska, myslíš, že současná Paříž je jiná, než před 18ti lety, kdy jsem tam byla. Ale to mě drželo poměrně dlouho tenhle sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
3.4.22 10:56

Těžká otázka, myslím, že můj životní cíl je žít tak, abych se nemusela stydět a být zdravá (v rámci možností). Ostatní věci jsou spíš takovej bucket list - co bych chtěla v životě stihnout, ale svět se nezboří, když to nebude - je to mít vlastní dům se zahradou, cestovat, sjet na lyžích pár těžších kopců, společně zestárnout se svým manželem, dobře vychovat dítě… jenže to často nejsou věci, které by byl úplně v mých rukou. Takže na tom nijak nelpím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.4.22 10:59

No největší sen- tj děti a velkou rodinu už mám splněno :D další sen mám menší domek někde mimo město, kde je klid a hezká příroda a pak mám sen aspoň měsíční dovolenou na Novém Zélandu :D ale jinak se spokojím s tím, když budou děti šťastné, nebudou strádat, budou zdravé a nebudou se dít žádné katastrofy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.4.22 11:05

Aby se syn měl po všech stránkách lépe než já. Jelikož je mu jen sedm, zatím se má moc hezky, za což jsem vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.22 11:23

Můj sen od dětství byl mít chaloupku, spoustu dětí a psy. To jsem si s manželem splnila, ještě čekáme už tři roky na další dítko…tak snad se dočkáme. Další sen je cestovat, s manželem, to zatím není možné, veškeré finance spolkne dumydeti, zvířata. No a ten co mám schovaný někde vzadu, otevřít si svou výrobnu…jinak mít zdravé děti atd, to je samozřejmě…

• Citovat
  • Upravit
1129
3.4.22 11:55

V prvé řadě je můj sen, aby byla celá rodina zdravá. Když není zdraví, nejde nic. Pak aby se nám nestála nějaká katastrofa apod. To je nejdůležitější. Nicméně můj sen je najít si kamarádku nebo menší partu lidí se kterými bych mohla vyrážet na vícedenní treky po zahraničních horách. Ráda bych se podívala do nějakých odlehlých hor, kam se samo bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.22 12:04

Přála bych si mámu. Ne tu svoji, nějakou hodnou, která by mě měla ráda.

• Citovat
  • Upravit
8437
3.4.22 12:06
@Anonymní píše:
Přála bych si mámu. Ne tu svoji, nějakou hodnou, která by mě měla ráda.

Jo to bych taky brala, nebo klidně i tátu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.4.22 12:10

Můj sen bylo malé hospodářství a být žena v domácnosti. Mno tak mám aspoň zeleninovou zahradu a jsem pár let doma s dětmi na rodičáku :think:, blíž k tomu už nikdy nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
3.4.22 12:40

Jet transsibiřskou magistrálou… Celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.22 12:51
@Anonymní píše:
Přála bych si mámu. Ne tu svoji, nějakou hodnou, která by mě měla ráda.

To je tak krasne napsane 😔 😔 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.22 12:54

Ja uz mam asi splnino. Vsechno ostatni, co bych ted placala, by byly jen malickosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.4.22 13:28

Vekem se to meni, svobodna jsem mela tez sen procestovat cely svet a musim rict, ze se mi vesmes splnil, byla jsem 92 zemich..takze ano, beru to jako splnene, byt jsou jeste mista a to odlehla kam bych rada, ale zatim to v planu neni, jelikoz jsem vzdy cestovala dost na lehko a low budget rozpocet, ci si nekde nasla brigadu apod. S rodinou uznje to jiny a financne narocny..

Mam ted sen, abychom zustali zdravi a stastni a aby dcera dobre dospela a byla stastna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová