Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aby se dodělalo vše, co letos dodělat potřebujeme. Aby vše klapalo podle plánu, termínů a nemuselo se nic posouvat.
Pro mě je to momentálně mít vlastní miminko❤️️ Zatím máme oba s manželem problémy, co se tohoto týče… tak mám pocit, že by to byl opravdu splněným sen, kdyby se to povedlo.
Můj velký sen byly Maledivy. To jsme si splnili minulý rok.
Ráda bych toho hodně procestovala. Hrozně mě to baví, dělá mě to šťastnou.
Máme domeček se zahrádkou. Tři pejsky. Chtěla bych si založit CHS s naší fenkou -pomeranian.
A hrozně mě láká mít malou vilku u pláže, někde na Bali, a tu pronajímat lidem.
S manželem máme rádi shishu-vodní dýmku. Tak mít třeba vlastní shisha bar.
Vždycky jsem měla spoustu přání, odjakživa jsem takový snílek. A spousta přání se mi splnila díky manželovi/ s manželem.
Abychom byli cela rodina zdravi a stastni a uzili si dlouhy zivot.
Aby z dcerky vyrostl dobry clovek a verila si a byla v zivote spokojena.
At se nam s pritelem podari v duchodu cestovat a prozijeme ten svuj zivot tak nejak dobre a spolu a zvladneme ty tezky chvile, co nas cekaji…
Obecne si preju pro svou rodinu zdravy a dlouhy a spokojeny zivot.
Tesim se na vnoucatka a spokojenou dcerku ![]()
Díky holky za super komentáře, konečně něco krásného a pozitivního v této šílené době ![]()
Mě se splnilo už hodně snu. Fajn muž, slušně bydlení, vlastní koncert. Naposledy třetí dítě po 40. Vlastní kavarna a práce, která mě baví. Ty poslední sny se splnily najednou. A v období těsně před covidem. Tak to přineslo nejen radost, ale obrovskou dávku stressu a vyčerpání finančních rezerv.
Tím se mi vzdálil sen mít domeček v Toskánsku.
Mým snem je mít domek u moře (Normandie je krásná, nebo východní Anglie), abych tam mohla trávit celé léto. S čímž souvisí mít práci, kterou bych mohla dělat odkudkoliv.
@Anonymní píše:
Přála bych si mámu. Ne tu svoji, nějakou hodnou, která by mě měla ráda.
Až mi slzy vyhrkly do očí. Já mám to štětí, že mám mámu a tátu, co mi dali krásné dětství a byli mi vždy oporou. Už mají hodně let a snažím se jim aspon část toho vracet. Doufám, že i já jsem pro své děti oporou.