Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Názor nemám, pokud tak prahneš po tom podívat se na mužské přirození, jsou i takové filmy - jen jestli už na ně máš dostatečný věk? ![]()
Ne, je to tím, že žijeme v patriarchální společnosti, která se snaží vyhovět mužskému náhledu na svět a co chtějí ženský je jim fuk.
Odhalená mužská prsa s bradavkami i zadek jsem jistě ve filmech viděla. Vidět tam penis opravdu netoužím. Od toho jsou jiné „filmy“ ![]()
@Bebeluska8 píše:
Názor nemám, pokud tak prahneš po tom podívat se na mužské přirození, jsou i takové filmy - jen jestli už na ně máš dostatečný věk?
A chlspsky zadek vidět není? Já myslím, že jo. Proč by chlap měl ukazovat pindoura a ženská jen zadek?
@Anonymní píše:
Ahoj je to spíše pro pobavení ale zajímal by mě váš názor zrovna na toto.. Je plno filmů převážně českých a skoro v každé komedii se odehraje nějaká ta “postelová” scénka.. Ale všude jsou jen vidět odhalená ženská prsa s bradavkama a nebo zadek.. Ale nikdy né mužské přirození, ač mi to příjde docela nespravedlivé vůči nám ženám.. Chlapy se aspoň podívají ale co my?Je to tim, že ženský jsou prostě laciný s vystavují tak své nahé tělo všude?
Vaginy se taky v beznych filmech neodhaluji ![]()
Je mi to jedno. Když se budu chtít podívat na penis vím jaký film si zapnout.
@Anonymní píše:
Ahoj je to spíše pro pobavení ale zajímal by mě váš názor zrovna na toto.. Je plno filmů převážně českých a skoro v každé komedii se odehraje nějaká ta “postelová” scénka.. Ale všude jsou jen vidět odhalená ženská prsa s bradavkama a nebo zadek.. Ale nikdy né mužské přirození, ač mi to příjde docela nespravedlivé vůči nám ženám.. Chlapy se aspoň podívají ale co my?Je to tim, že ženský jsou prostě laciný s vystavují tak své nahé tělo všude?
Však mužský prsa s bradavkama a zadky tam máš taky ![]()
Taky neukazují ženské frndy ![]()
Ale jako jo no… chápu tvé rozhořčení ![]()
@Anonymní píše:
Pusť si péčko a neřeš kraviny ![]()
No ja nedávno videla film, který byl dost naturální a chlap tam byl párkrát odhalen, ikdyz teda ne v akci
. A děkuji nechci, vystihovalo to sice tu atmosféru, ale že bych se zalibne dívala, to fakt ne… jo už vím, byl to Šarlatán
Já si vždycky dělám srandu z toho, že bez této scénky by to nebyl film.
Je mi to nějak fuk. Fakt neprahnu po tom vidět něčí bimbas.
A jestli chceš vidět bimbásky, tak se koukni na film love od Gaspara Noeho. Tam jsou si ženy i muži rovni. ![]()
@Anonymní píše:
Dyt ženský klíny tam taky nejsou…
A jestli si potrebujes potvrdit, že jsou ženský laciný a vystavujou se, jak naznacuje tvá poslední věta, tak proč to balis do ty stupidni omáčky o filmech? ![]()
@Anonymní píše:
Pěkný život s takovými starostmi. ![]()
Ahoj je to spíše pro pobavení ale zajímal by mě váš názor zrovna na toto.. Je plno filmů převážně českých a skoro v každé komedii se odehraje nějaká ta “postelová” scénka.. Ale všude jsou jen vidět odhalená ženská prsa s bradavkama a nebo zadek.. Ale nikdy né mužské přirození, ač mi to příjde docela nespravedlivé vůči nám ženám.. Chlapy se aspoň podívají ale co my?
Je to tim, že ženský jsou prostě laciný s vystavují tak své nahé tělo všude?