Jaký pacholík pro děti?

diana27
8.9.23 15:28

Jaký pacholík pro děti?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Už pomalu chceme začít dávat naší malé jogruty a pacholíky. Máte zkušenosti, co dětem nejvíce chutná nebo třeba i nějaký recept na doma, kde si můžu nějaký udělat? Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3017
8.9.23 15:37

Čím dýl ke sladkým „jogurtům“ nečuchne, tím líp :nevim:
Jestli jste ještě nezačali, dávejte prostě bílý jogurt/zakysanku/tvaroh, nebo namíchané dohromady.
Edit, pardon. Dle tvých diskusí budeš nejspíš placený doporučovač/nahrávač.
Vyhlížejme tedy odkaz na supr shop, nebo stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
8.9.23 16:01
@diana27 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Už pomalu chceme začít dávat naší malé jogruty a pacholíky. Máte zkušenosti, co dětem nejvíce chutná nebo třeba i nějaký recept na doma, kde si můžu nějaký udělat? Díky moc :)

Kolik je dítěti? Pokud možno od roku začít s domácím pribináčkem… šlehačka, tvaroh… nesladit… nebo osladit ovocem. Nedávát denně… tvaroh jsou bílkoviny a zatěžuji ledviny… A od 10m jsme dávala bílý tučný jogurt zase oslazený max. ovocem… a někdy až kolem tří let jsme dávali lipánky…složením nejlepší… žádné škroby, barviva, aroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.9.23 17:10

Vubec nevim proč takove věci kupovat, bílý jogurt a dochutit ovocem, musli, čokoladou, kakaem, kokosem, ořechy, marmeladou. Osobně si myslim, že i bily jogurt s lžičkou cukru je lepší než pacholík, at už to je cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
8.9.23 17:11

Buď udělej domácí nebo dochuť bílý jogurt. Proč do dítěte cpát tyhle smetanový věci plné cukru a podobných chuťovek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25068
8.9.23 17:14
@diana27 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Už pomalu chceme začít dávat naší malé jogruty a pacholíky. Máte zkušenosti, co dětem nejvíce chutná nebo třeba i nějaký recept na doma, kde si můžu nějaký udělat? Díky moc :)

Dost trapný troll. Podle tvé předchozí diskuse máš termín v říjnu a už pomalu chceš tvoji malé dávat jogurty? :lol: Tak jo, no. @Kryptozoo Máš pravdu, je to od ní lež jak veš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25068
8.9.23 17:15

@debra.morgan Protože je to troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
8.9.23 17:37

Matylda je za mě top. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
9.9.23 23:34
@Kryptozoo píše: Čím dýl ke sladkým „jogurtům“ nečuchne, tím líp :nevim:
Jestli jste ještě nezačali, dávejte prostě bílý jogurt/zakysanku/tvaroh, nebo namíchané dohromady.
Edit, pardon. Dle tvých diskusí budeš nejspíš placený doporučovač/nahrávač.
Vyhlížejme tedy odkaz na supr shop, nebo stránky.
:palec: Mě tohle tady už nebetyčně se. e a vždy, když na to narazím, adminy upozorňuju. Čert vem reklamu, ale mě to prostě uráží, když si někdo myslí, že jsem tak blbá, že na to skočím :D To je jak reklama na Lelosi - „Pořád se mě ve zprávičkách ptáte, co to mám za krásné legíny. Taaaakžeeee, píšu hromadě - je to Lelosi a jsou fakt boží bla bla bla bla…“ Nikoho to sakra nezajímá, NIKOHO! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí