Jaký plot se vám líbí u rodinných domků?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1505
12.6.13 19:45

Jaký plot se vám líbí u rodinných domků?

Ahoj, ráda bych si udělala takovou anketu o plotech. :D Zajímá mě, jaké to ve vás vzbudí pocity, když jdete třeba kolem plaňkového plotu nebo dva metry vysoké betonové zdi. ;) Chystáme se oplotit náš dům (běžný patrový RD se sedlovou střechou) a zrovna vybíráme, tak si říkám, že vysonduju i to, jak působí ploty na kolemjdoucí. :lol:
Za všechny názory předem díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
12.6.13 19:47

Mě se hrozně líbí kované ploty. Ale takové ty co jsou opravdu ruční práce, ne žádný strojový paskvil. Pak se mi líbí právě i ty vysoké zdi. Mám ráda soukromí a jednou až budu mít dům určitě chci ty vysoké zdi pokud to bude jen trochu možné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.6.13 19:50

Já ti popíšu pocit zevnitř zahrady. Plot - zídka se sloupky, vyplněná plaňkami, což je dnes typická záležitost, na mě v satelitu na návštěvě u kamarádky působí tak hrozně tísnivě, že jsme se doma rozhodli pro pozink pletivo. Bydlím na velkém pozemku na konci vesnice, na straně proti terase plot v dálce ani není vidět, zato já vidím do polí a nepřipadám si ztísněně :potlesk: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.6.13 19:53

Kamenné, neprůhledné „zdi“, i když pak zas mě štve, když nevidím do cizí zahrady :mrgreen:. Nebo pěkně udělaný gabionový plot. 8) Kovaný jsou taky krásný, často jsou právě kámen+kov.
Vlastní bych ale nikdy nedělala úplně neprůhledný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
12.6.13 19:53

@Drovers jak působí plot na kolemjdoucí je mi jedno. Pokud to bude baráček někde na samotě, tak bych dala kovaný nebo plaňkový. Pokud někde kde je hromada domů a okolo chodí procesí, tak by vyhrála vysoká zeď, případně drátěný a túje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
12.6.13 20:03

Mně se líbí třeba tohle ;)

http://www.4stav.cz/…2/5488_m.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.6.13 20:08

Domek bude v zástavbě, ne na samotě, sousedy budeme mít z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.6.13 20:10

Naši mají vysoké (2,5m) zdi porostlé břečťanem - totálně uzavřený dvůr :palec: Po přestěhování do svého jsem se cítila strašně nesvá, že je k nám na pozemek vidět. Byla jsem zvyklá na totální soukromí. Kdyby to šlo tak volím zeď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.6.13 20:11

Zivy popr. v kombinaci s kovanym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
12.6.13 20:16

Klidně dřevěný, ne úplně nejlevnější, aby se nebortil, zabetonovat a hlavně nechat zarůst, po roce dvou nedohlidne nikdo.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.6.13 20:16

Kovaný+zděný případně kvůli soukromý doplěný živým a nebo neprůhledný dřevěný.

• Citovat
  • Upravit
1176
12.6.13 20:19
@laducha píše:
Mně se líbí třeba tohle ;)http://www.4stav.cz/…2/5488_m.jpg

mě se líbí taky takové ploty, bud s tím kovovým, nebo třeba se zaoblenými „prkýnky“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
12.6.13 20:28

@laducha jé toto tady mají skoro všichni krom nás! my máme plot obyč dřevěný 170vysoký, prkna seříznutá do špiček, nepravidelně široké fošny. a natřený výraznou oranžovou barvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.6.13 20:29

Vysoký betonový plot je super na soukromí, ale jednou jsem byla na návštěvě ve čtvrti, kde ho mělo hodně domů a připadala jsem si tam hrozně. Jít po ulici bylo strašně divné.
Jo a zapomněla jsem napsat, že procesí nám kolem domu chodit nebudou, je to boční ulice, většinou projdou jen sousedi nebo jejich návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
12.6.13 20:34

Dřevěný se mi líbí taky, ale s podezdívkou
http://www.drevoploty.cz/…/plot_96.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...