Jaký program mi vloží popisky k videím

16694
27.11.11 20:36

Jaký program mi vloží popisky k videím

Děláme dárek pro prababi a pradědu, video syna od narození až po současnost. Už jsme zkrotili jeden program :lol: , aby nám jednotlivá videa spojil do jednoho dílu (vloží se dvd do přehrávače a jede až do konce), ale rádi by jsme k jednotlivým videím vložili popisek, kolik zrovna bylo synovi měsíců.

Existuje něco takového, uživatelsky jednoduchého a navíc ještě volně stažitelného? Děkuji za jakýkoliv tip, člověk se při každoročním vymýšlení dárků musí stále více zdokonalovat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
27.11.11 20:44

Myslím, že by to mělo jít v tom programu, co je automaticky součást windows.. nebo officu? teď nevím, je to tak šest let, co jsem v tom dělala video do školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.11.11 20:44

Jdu prohledat offici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.11.11 20:48

Někde v té nabídce programů ve startu, myslím, ež se to jmenuje nějak podobně jako movie maker? ZKusím pohledat, snad něco najdu ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.11.11 20:51

http://www.slunecnice.cz/…movie-maker/
jen kdyžtak najít tu správnou verzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.11.11 20:52
tyynka píše:
Někde v té nabídce programů ve startu, myslím, ež se to jmenuje nějak podobně jako movie maker? ZKusím pohledat, snad něco najdu ))

Tak Movie maker jsem našla, ale neumí pracovat se soubory s příponou *.MOV, to bych musela ještě někde převádět a už tak nejsou z mého foťáku ta videa dost kvalitní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová