Neplatný občanský průkaz

ddd
25
27.11.11 18:28

Neplatný občanský průkaz

Ahoj holky :)
Mám dotaz ohledně občanky, před 3 lety jsem se rozvedla a jaksi ehm jsem si neudělala nový občanský průkaz :oops: Je platný ještě na několik let, ale jde mi o tu kolonku vdaná-rozvedená… jestli nevíte zda se platí pokuta a eventuelně kolik. Čekám mimčo a samozřejmě není ex-manželovo a chtěla bych aby se jmenovalo po příteli. A nevím jestli by mi to s touto občankou na matrice prošlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
27.11.11 18:31

My jsme nějak opomněli změnit OP kvuli adrese. Měli jsme stále starou asi dva roky. Pokuta byla cca 120kč.

• Citovat
  • Upravit
ddd
25
27.11.11 18:33

Děkuji, přeci jen jsem se obávala aby to nebylo několik tisíc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.11.11 18:38
ddd píše:
Děkuji, přeci jen jsem se obávala aby to nebylo několik tisíc 8o

Tak může být. Ale věřím, že uřednice jsou rozumné

• Citovat
  • Upravit
101576
27.11.11 19:06

Já měla OP prošlý asi 3/4 roku a stálo mě to 300,–
Jinak na matrice nevím, jestli by ti to prošlo, možná jo, protože krom OP tam stejně musíš vzít i papíry o rozvodu s nabytím právní moci. Asi by hodně záleželo na úřednici, ale určitě bych OP vyřídila předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.11.11 19:42

Spáchala jsi přestupek a můžeš dostat pokutu až deset tisíc, tak raději výměnu dál neodkládej. http://www.mvcr.cz/…doklady.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
27.11.11 20:10

Pritel mel neplatnou obcanku, protoze jeho matka prodala byt a byl odhlasen, ale jednalo se o tri mesice, kdy si kvuli tomu nechtel menit obcanku a potom jsme kupovali byt.
Nic neplatil, ale nakonec si musel vyridit obcanku s bydlistem na urade a az nasledne novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
28.11.11 00:16

Já to měnila snad po dvou letech a nestálo to nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová