Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Přeji všem na eMiminu krásnou a pohodovou 1.adventní neděli! ![]()
Děkujem
Hezkou adventní neděli všem ! ![]()
Odpoledne jdeme na Staromák, podívat se na nový vánoční strom a nasát vánoční atmosféru ![]()
Taktez. my uz byli dopoledne je to kráása
jdu vyzdobit bytecek vanocnim harampadím ![]()
Příspěvek upraven 27.11.11 v 14:26
Všem přeji krásnou a pohodovou 1 adventní neděli. Trošku pražákum závidím u nás se nic moc neděje až příští týden jdeme na rozsvícení ván. stromu.
Také přeji krásnou a slunečnou 1. adventní neděli. U nás máme od 16 h. rozsvěcení Vánočního stromečku, pro děti perníčky apod a pro dospělé punč nebo grog. ![]()
![]()
alanis píše:
Všem přeji krásnou a pohodovou 1 adventní neděli. Trošku pražákum závidím u nás se nic moc neděje až příští týden jdeme na rozsvícení ván. stromu.
pražáci mají děti a s nima se do centra nedostaneš, na rozsvícení ván. stromu je vždycky takový maso, že s kočárem zcela nemožné
jizvíková píše:alanis píše:pražáci mají děti a s nima se do centra nedostaneš, na rozsvícení ván. stromu je vždycky takový maso, že s kočárem zcela nemožné
presne a Mikulaska je jeste horsi ![]()
Holky já jsem to tak nemyslela, já byla v Praze kdysi dávno bezdětná a tam bylo tááák krásně. Různé stánky, ta atmosféra apod. Teď s dětma bych tam asi nejela,v televizi nám to musí stačit
![]()