Nejde zvuk v používaném PC

4854
26.11.11 22:45

Nejde zvuk v pouzivanem PC

Potrebuji nutne poradit!Koupila jsem si pouzivany PC a nejde mi tam zvuk.Manzel delal uz vse mozne,ovladac na zvuk stahnul,ale v PC proste neni.Delal to nekolikrat a neni nikde.Nevite prosim,co s tim?Byvaly majitel pc zatim neodepisuje :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
26.11.11 22:48

Jaruno,
nevím,ale ráda tě „vidím“tak posílám pozdrav. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4854
26.11.11 22:56
lucineeccka píše:
Jaruno,
nevím,ale ráda tě „vidím“tak posílám pozdrav. :srdce:

Jeee,dekuji :hug: .Napodobne.Jak je?Co malej krasavec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.11.11 22:59
Jaruna píše:
Potrebuji nutne poradit!Koupila jsem si pouzivany PC a nejde mi tam zvuk.Manzel delal uz vse mozne,ovladac na zvuk stahnul,ale v PC proste neni.Delal to nekolikrat a neni nikde.Nevite prosim,co s tim?Byvaly majitel pc zatim neodepisuje :zed: .

Tak na odpoved si pockam, me taky nejde v pc zvuk, drive sel, ale pak se nejakou dobu nepouzival a ted nefunguje a nevim proc :nevim:
Mmch to je snad poprve co te vidim prihlasenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
26.11.11 23:04

Taminko,jsem se zasmala :lol: .Dneska jsem byla donucena se prihlasit [v dobrem slova smyslu],jinak ja jsem lina jak prase se prihlasit,tak pisu pod Neprihlasena :oops: .A pri te prilezitosti jsem rovnou zalozila diskusi.
Jinak teda uz rudnu a zacinam se potit,nevim co s tim mam delat,asi ten pc vyhodim z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28779
26.11.11 23:07

A co píše systém o zvuku? Můj většinou napíše, že jsou problémy se zvukem a co s tím mám dělat…nebo je poškozená zvukovka na základovce nebo je to jen špatně zapojenýma reprákama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
26.11.11 23:14

Pise to porad:chyba parsování XML:nedefinovaná entita a pak nejaka chyba kod 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28779
26.11.11 23:27

Asi bych to přeinstalovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.11.11 23:39

Asi se zeptám blbě, ale je v tom počítači zvuková karta :think: ? Případně může být stará, nebo poškozená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
27.11.11 00:02

tterko,je tam.Manzel dovnitr koukal.No,uz vidim,jak bude poskozena.

• Citovat
  • Upravit
36544
27.11.11 08:42

máš nainstalované všechny doplňky? Zkoušela jsi restart? Nebo rovnou přeinstalovat…
Co to je za PC, jaký máš OS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.11.11 10:11

Monny,tak doplnky nainstalovane jsou,OS je XP,pc je Dell dimension.Ve zpravce zarizeni u:idt high definition audio codec,mam ZLUTY VYKRICNIK.Zvukova karta je integrovana.
Jinak jsem zkousela vsechno,restart,preinstalovat,no vsechno.
V ovladacich panelech kdyz najedu na zvuk,tak tam neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová