Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potrebuji nutne poradit!Koupila jsem si pouzivany PC a nejde mi tam zvuk.Manzel delal uz vse mozne,ovladac na zvuk stahnul,ale v PC proste neni.Delal to nekolikrat a neni nikde.Nevite prosim,co s tim?Byvaly majitel pc zatim neodepisuje
.
lucineeccka píše:
Jaruno,
nevím,ale ráda tě „vidím“tak posílám pozdrav.
Jeee,dekuji
.Napodobne.Jak je?Co malej krasavec?
Jaruna píše:
Potrebuji nutne poradit!Koupila jsem si pouzivany PC a nejde mi tam zvuk.Manzel delal uz vse mozne,ovladac na zvuk stahnul,ale v PC proste neni.Delal to nekolikrat a neni nikde.Nevite prosim,co s tim?Byvaly majitel pc zatim neodepisuje.
Tak na odpoved si pockam, me taky nejde v pc zvuk, drive sel, ale pak se nejakou dobu nepouzival a ted nefunguje a nevim proc ![]()
Mmch to je snad poprve co te vidim prihlasenou.
Taminko,jsem se zasmala
.Dneska jsem byla donucena se prihlasit [v dobrem slova smyslu],jinak ja jsem lina jak prase se prihlasit,tak pisu pod Neprihlasena
.A pri te prilezitosti jsem rovnou zalozila diskusi.
Jinak teda uz rudnu a zacinam se potit,nevim co s tim mam delat,asi ten pc vyhodim z okna.
A co píše systém o zvuku? Můj většinou napíše, že jsou problémy se zvukem a co s tím mám dělat…nebo je poškozená zvukovka na základovce nebo je to jen špatně zapojenýma reprákama…
Pise to porad:chyba parsování XML:nedefinovaná entita a pak nejaka chyba kod 10.
Asi se zeptám blbě, ale je v tom počítači zvuková karta
? Případně může být stará, nebo poškozená…
tterko,je tam.Manzel dovnitr koukal.No,uz vidim,jak bude poskozena.
máš nainstalované všechny doplňky? Zkoušela jsi restart? Nebo rovnou přeinstalovat…
Co to je za PC, jaký máš OS?
Monny,tak doplnky nainstalovane jsou,OS je XP,pc je Dell dimension.Ve zpravce zarizeni u:idt high definition audio codec,mam ZLUTY VYKRICNIK.Zvukova karta je integrovana.
Jinak jsem zkousela vsechno,restart,preinstalovat,no vsechno.
V ovladacich panelech kdyz najedu na zvuk,tak tam neni.