Jaký šátek, poraďte, prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
3.7.13 15:01

@avm3 asi tam značka někomu vadila, tak ji odpáral. Nebo mají vatoše vůbec středovou značku? :think: Solsbury jo, ale u koiry, co mám doma, to si nejsem moc jistá :nevim:
Co se týká vázání, tak praxe dělá mistra, jediné, co můžeš dělat je vázat a vázat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
4.7.13 07:59

@Gladys Nebyla tam prý vůbec, už ji tam mám :) Ještě se zeptám, jaký úvaz používáš nejvíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.7.13 08:03

@avm3 na břicho kříž s kapsou uvnitř, vertikálně, kolíbky neumím, druhorozený šel do vertikálu v 11 dnech a nevadilo to. Důležité je opravdu dobře dotáhnout, aby tam bylo dítě rovně a nikam se nehroutilo (jak nemají skoro žádný svalový tonus v tomto věku, tak fakt potřebují oporu zad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
4.7.13 09:33

@Gladys Tak vážu kapsu uvnitř, ještě jsem koukala na kapsu venku, ale zatím jsem to nezkoušela. Akorát se mi v tom začíná vzpouzet…
Jo jo, dotahuju, jak blázen, ale včera jsem ji měla trochu nakřivo. Ale řeknu ti, 4m a tak tak to zavážu :) A to si myslím, že jsem spíš hubenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.7.13 10:07

@avm3 kapsu ven taky můžeš zkusit, ale tam musíš odhadnout, jak moc místa si nechat na dítě, tak aby se ti tam neplácala, ale zase když je to dobře dotažené, tak v tom vnitřním kříži je prý malý mimino lépe usazené. Jen se bojím, že ti bude ploncat horní okraj té venkovní kapsy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.5.16 14:13

Maminky, oživuji diskuzi.
Prosím Vás o radu jaký šátek koupit? Mám 7 týdenní holčičku, narodila se předčasně, tak vyžaduje být u mě, šátkování mi připadá jako super věc, ale vůbec tomu nerozumím. Jaký šátek pořídit do začátku? Maličká má teď 3400g, takže je opravdu prcek. Děkuji za jakékoliv rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
4.5.16 14:15

Já nosila už týden starého novoroznece v elastickém šátku Moby. Bylo to ok. Ale v šátku je teplo ( zejména v tom elastickém), tak pro mimčo jen třeba body.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.5.16 14:17

@Anet1990 jakýkoliv, co Ti padne do oka :mrgreen: šátků je moře druhů - osobně bych se vyhnula akorát elastickému (nedělal mi dobře na záda). Ideálně mrni na Fb na nosíme děti, najdi si v okolí nosísí skupinu, jdi na sraz, vyzkoušej různé šátky, materiály, délky atd.. sama mám standart řadu šanami - 100% bavlna, naprostá spokojenost - nosím od 6. dne věku. Další oblíbené značky - Dydimos, Yaro, Tekhni, Osha atd.. je to ho fakt moře, záleží, kolik do toho chceš vrazit peněz, co se Ti líbí za barvy atd.. mi stačí základ, vrážet peníze do toho nechci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí