Jaký šátek pro 3měsíční mimi

80
16.3.12 14:25

Jaký šátek pro 3 měsíční mimi

Ahoj všem,
vím, že na toto téma je tu spousta diskuzí, už sedím x-hodin a studuji, ale ke konkrétnímu jsem se nějak nedopídila. Mám kolikovitou holčičku (3m) a jediné, co jí při večerním pláči zklidní,je držení v náruči a houpání. Jelikož mi začínají pomalu odcházet záda, rozhodla jsem se pro šátek. Jenže furt váhám mezi tím elastickým a pevným. Nejdřív byl favorit ten elastický (jsem úplný začátečník a malá vyžaduje pevné stažení), jenže si zase říkám, že za chvilku bude větší a těžší, tak aby ji unesl.
Poradíte někdo jaký by jste pro 3m mimi volily vy?
Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.3.12 14:32

Já už bych na tříměsíční dítě elastik asi nebrala, podle mě je to maximálně tak na ten první půlrok, do těch 8kg.
Vzala bych už pevný. Hlavně to chce kvalitní šátek, klidně z druhé ruky, ale nesnažit se za každou cenu ušetřit. Takže Didymos, Storchenwiege, Ellevil, Nati a spousta dalších kvalitních značek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.3.12 14:59

Tak já třeba byla za elastik ráda, hodně mi ty začátky usnadnil…ale začala jsem nosit dřív a malá byla drobek. I tak jsme ho asi tak v tom půl roce vyměnily za pevný. Ono jak už se dítě víc hýbe, tak v elastiku to není moc dobré. A jelikož tvoje malá má už tři měsíce, tak počítej, že ho budeš mít fakt na chvilku…takže bych už raději investovala do kvalitního pevného šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.3.12 15:31
Gladys píše:
Já už bych na tříměsíční dítě elastik asi nebrala, podle mě je to maximálně tak na ten první půlrok, do těch 8kg.
Vzala bych už pevný. Hlavně to chce kvalitní šátek, klidně z druhé ruky, ale nesnažit se za každou cenu ušetřit. Takže Didymos, Storchenwiege, Ellevil, Nati a spousta dalších kvalitních značek

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.3.12 17:12

Záleží, kolik dítě váží, někdo má 7mi kilové v roce, na toho by šel i elasťák. Ale na průměrného tříměsíčňáka bych rozhodně brala pevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.3.12 19:33

Pokud by jsi měla zájem, prodávám zanošený šátek zn. Vatanai, vzor Koira, délka 4,6m, na 3 místech z rubové strany povytáhnuté očko cca 1cm, ale neplechu to nedělá. Cena 800,– + poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.3.12 10:28

Holky, díky moc všem za rady. Nakonec jsem objednala NATIbaby. Furt jsem hledala jednobarevný, a červenočervený je přímo moje kombinace. Už se na něj hrozně těším, máme navíc k mrňousovi doma ještě štěně, tak budu moct s obouma prckama aspoň courat venku…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.3.12 10:35

Lucci, super :palec: Co jsem četla, tak Nati jsou fakt příjemné, univerzální a hned měkké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.3.12 14:05

Gladys, a navíc za relativně přijatelnou cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květkulka
24.3.12 11:49

Lucilla, určitě si taky myslím pevný.