Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj,
chystam se poridit skateboard alias stupatko za kocarek- mam Inglesinu Magnum s nafuk. koly…
Mate zkusenosti se skatem a kdyztak s jakym ???
Synek bude mit 18 mes., snad na tom bude chtit…
dik D
ps. tady jsou 3 druhy : http://www.detskyraj.cz/…a-za-kocarek
http://detskyruzek.cz/default.asp?…
Ahoj, já jezdila taky s 18měsíčním klukem a to si piš, že byl nadšený. Skate je super vychytávka. Měla jsem doma vyrobený podle , dnes už staršího typu Junior Rider(myslím ,že ten už je k mání jen z inzerátů)
PC byla jen za kolečka cca300,– a užíváme dodnes, kdy je v kočárku 3. dítko. Teď mám Herqules(má širokou zadní osu mezi koly) a dá se zapojit i za něj. Myslím, že na tvůj kočárek by se hodil i jen babyskate, ale určitě je dobré mít i tu možnost připojit skate třeba ke golfkám. Tak přeju ať dobře vyberete
témátko také k nahlédnutí na www.miminko.estranky.cz/…brat-kocarek
JANKU-moc dekuji za odpoved.
Junior Rider jak zde : http://detskyruzek.cz/default.asp?… ???
nevadilo ze to neni tak odpruzeny jako nektere jine „lepsi“ skaty ?
dik D
Ahoj
my máme ten baby skate - ten první v tom tvém odkazu. Dá se upevnit jen jedním kolíkem uprostře osy kola… a hlavně má dlouhé stupátko.
Ale zase docela hrká když jedeš po chodníku..... prostě dělá to kraválek, ale my už si zvykli a neobtěžuje nás to. Obrubníky zvládá naprosto v pohodě, a když ho nevyužiješ, dodávají popruh s karabinou, takž ho jen vyzvedneš a zahákuješ:o)
Zkoušeli jsme i ten Junior Rider, ale pozor píší že jde ke skoro každému kočárku, bohužel k našemu ne,… byl příliš široky, takže sice namotnovat šel, ale pokud bych chtěla couvat a kolečka skejtu se měla otočit kolem své osy, tak narazila do kol kočárku… takže s ním nešlo couvat… navíc se mi nelíbilo, že je stupátko příliš krátké a malý na něm byl prohnutý… nohy měl prostě mooc pod kočárem…
Pokud by byl ten můj líp „odhlučněný“ … myslím že se dělá i v plastovým provedení… známá ho má a nedělá tolik kraválu… tak můžu jedině doporučit.
Ahojek,
jo, jo , ten ze stránek odpovídá. Ale jak jsem psala, my ho měli okopčený a tak měl stupátko dlouhé akorát a přesně do mezery mezi rukojeť a kočár, tak aby to malému nedělalo problémy. Couvat není problém jen na těch dlažebních kostkách kraválek, ale nevadí to ani mimču, ani malému, v pohodě to ustál.
Až budeš vybírat, doporučuju zvážit jestli nevadí k upevnění třeba brzda , ať lanka k ruční, nebo i tyčová nožní brzda. Ta může být někdy moc blízko osy.
No vždycky je lepší to vidět na vlastní oči. Stojí ale za to telefonovat s prodejci a ptát se na přesné rozměry, na konkrétní značku kočáru apod. Jinak se mi zdálo, že větší kolečka jsou lepší.
Tak hodně zdaru .JaneK
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit jaké stupátko by šlo přidělat za kočárek Roan marita,nebo Cam apollo? Mám oba tyto kočárky. Zakoupila jsem skate ABC Desing, údajně kompatibilní ke všem kočárkům, žel mě nejde ani k jednomu. Tak jsem se chtěla zeptat,jestli nemáte některá zkušenost s nějakým typem z těchto kočárků? Děkuji Dáša
Ahoj, já jsem k Maritě používala Lascal buggyboard maxi, přidělat šel bez problémů.
Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti se stupátky za Kajtex Matrix? Nevím, který vybrat, aby nenadělal moc hluku, byl stabilní a zvládl i drobný terén /žádné velehory/. Líbil se mi Lascal Buggy Board. Cena je trochu vyšší, proto by se mi taky před nákupem hodila nějaká zkušenost jiných maminek.
Ahoj take se pridam s otazkou.
Jaky skatik za guinny speady a jeste jedna mozna hloupa otazka.
Pujde to pak i kdyz uz bude sportak a bude v pozici vleze.
Dik za reakce
Buggy board maxi máme a spokojenost, koupili jsme ho na MMB, takže cca 600,–
@Jůlinka T. Diky, ja vim mozna hloupe ale si rikam ze to tam musi prekazet kdyz lezi tomu stojicimu decku. Nedokazu si to predstavit
Tak toto nevím, protože my máme otočnou korbu, sporták, ale vyzkoušíme…no teď jsem to zkoušela a když bude chtít, tak se vleze
,jo vleze.