Jaký sunar?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
22.9.06 08:41

Jaký sunar?

Ahojky holky, mam zase dotazek. Maly budou brzy 4 mesice, zatim ji krmime sunarem premium, a pak je sunar od 4 mesice, tak jsem ho koupila a pak jsem doma zjistila, ze to muze byt jen soucast smisene kojenecke stravy, jenze ja ji chtela prikrmovat az tak od pul roka. Mam ji ho davat uz ted, a nebo pockat do toho pul roku a podavat az s prikrmama? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
22.9.06 08:45

Počkat a podávat až s příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.9.06 09:03

Dávej Sunar 2 ( má více živin pro starší miminko) a klidně do 6. měsíce. Já dávám Sunar HA 2 od 4 měsíce dosud a s příkrmy jsem začala v klasicky v půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
22.9.06 09:24

Nemá ten sunar co se má podávat s příkrmama právě míň živin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.9.06 10:13

Ahoj,
jaký dáváte sunar dětem v 7 měsíci?

díky

vento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.9.06 12:20

Sunar baby (počáteční) má o něco více kalorií, skoro stejné množství sacharidů a tuků, ale jinak je o všechny živiny bohatší Sunar plus (pokračovací výživa). Je tam více bílkovin, vitamínů i minerálních látek.
http://www.hero.cz/…Produkty/25/
 http://www.hero.cz/…Produkty/26/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
22.9.06 13:43

kdyz mel maly 4 mesice, tak jsem taky koupila ten zeleny sunar od 4 měs.,bala jsem se ze neco zanedbam, kdyz budu davat ten pocatecni a taky jsem jeste nepodavala prikrmy. Ale byla to blbost, maly zacal mit hodne tuhe stolicky, cimz predtim netrpel. v knizce Vyziva kojenců od M. Gregory, a M.Paulové se pise, cituji: „Výrobci v doporučeních na obalech uvádějí, že mléko počáteční je určeno pro dítě od 0 do 4 měsíců, pokračovací od ukončeného 4.měsíce. Dítě však může pít počáteční mléko až do jednoho roku. Pokud je spokojené, prospívá, není nutné přecházet časně na pokračovací mléko“ Takze byt tebou bych klidne davala to pocatecni mleko,neni kam spechat a az budes opravdu davat prikrmy, tak dat treba to pokracovaci, nebo i pozdeji, aby se vam nestalo s tema stolickama co nam :O(…kdyz jsem videla, jak se trapi, jak ma bolestivy stolicky a stejne vykaka jen par bobku, tak jsem tohoto kroku zacala litovat. Upravilo se nam to az davanim ovocnych stav a prikrmu.

• Citovat
  • Upravit
siloenka
22.9.06 13:49

1 vento: v sedmem mesici jsem davala ten zeleny /sunar plus/ v kombinaci se sunarem premium /od 6.mesice/ ten jsem davala na vecer, na obale tam pisou, ze je nejlepsi ho kombinovat se sunarem plus, je chutnejsi, vice zasyti a je po nem lepsi kakani :o)).....ale klidne muzes davat jen ten zeleny..:o)

Nevim,jak to citite vy, ale ja si myslim,ze mleka Sunar jsou fakt hodne dobra, kdyz mel maly 10.mes. tak nam prisla reklama na pokracovaci mleko HAMI a podle sunaru mi to prislo jen jako takova oslazena voda..no fuj :O(…tak SUNARU ZDAR!!!!

• Citovat
  • Upravit
183
22.9.06 14:09

siloenka -díky

Já jsem taky spokojená se sunarem,malá mě jiné značky vyplivávala,jen sunar jí chutnal.

vento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.9.06 20:07

Ahoj.

Dle instrukcí gastonteroložky se všechna pokračovací mléka dávají s příkrmem, protože mají trošku jiné složení než počáteční.
Sunar je fajn, my ho teda mohli až po vysazení speciálního Nutrilonu Pepti (bléé). Kromě této značky chutnla Radimovi Beba.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 10:26

Jaký SUNAR?

Ahojky, prosím o radu,
přestávám kojit, vlastně už kojím pouze jednou v noci, max. 2×. Přes den jednou odstříkávám (cca 100ml MM) a přidávám do sunaru. Malej má 4 a půl měsíce a od 3 a 1/2 měsíce je na Sunaru complex 1. Já i manžel jsme mírně alergici (pyl, seno.). Chtěla jsem najet na Nutrilon HA 1, ale nechtěl to, je hořký. Jaký by tedy měl mít teď Sunar, poradíte? Malej měl ve 4 měsících 7030g a 65,5 cm. Porodní váha 3870g a 53 cm. Sunar compex 1, Nutra defense HA1,Nutra defense, či sunar plus…fak nevím co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
21.1.15 22:48

Sunar originál, complex nebo premium?

Aloha ženy chci se zeptat jaký Sunar je dle vašeho názoru lepší? Chci přejít z Hippu, takže na ceně mi nesejde. Ochucené mu dávat, ale určitě nechci.(Malému je 10 měsíců a občas trpí na prdíky) Děkuji moc za zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.1.15 22:52

Nemám vyzkoušené všechny, kupuju Complex (myslím- prostě oranžová krabice), vyhovuje. Název premium vnucuje myšlenku, že by měl být nejlepší… :mrgreen:, aspoň podle výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
21.1.15 22:55

@Samamama podle výrobce je spousta věcí premium :mrgreen:, ale nemusí to být vždy pravda :D proto se ptám na zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.1.15 22:58

@Edita2 To je pravda. Otázka je, jestli se najde někdo, kdo zkoušel všechny 3 druhy? Já vybrala oranžový prostě z toho důvodu, že mi připadal nejběžnější, viděla jsem ho u jiných matek, nejčastěji v obchodech… Syn ho snáší v pohodě, ale on je taková popelnice, že by asi snášel i jakékoli jiné :mrgreen:. Takže pokud nemáš nějaké specifické požadavky (citlivé bříško, poruchy trávení), tak by měl bez problémů vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí