Restaurace v Ostravě

Iko
20
21.9.06 18:03

Restaurace v Ostravě

Dobrý den maminky, neporadíte některá restauraci v Ostravě, kde se dá příjemně pobýt s miminkem? Nejlépe v centru nebo poblíž. Chceme vzít s manželem rodiče na oběd. Děkuji
 Iko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
21.9.06 18:15

Ahoj,

já v centru mám ráda restauraci Pelikán - je naproti McDonaldu nad tou bankou (Volksbank ?) Dostaneš se tam výtahem i s kočárem. Prostředí hezké, vyhlídka při dobrém počasí úchvatná a personál byl vždycky příjemný. Bohužel se tam kouří - ovšem pokud půjdete kolem oběda tak myslím ne. Ale i tak je tam dobrá ventilace a dost prostoru takže to určitě za tu hodinku dvě mimčovi neublíží. Ještě se mi nestalo, že bych nějak hodně cítila kouř od jiného stolu.

Tak dobrou chuť. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
21.9.06 20:25

Já jsem ti chtěla doporučit taky restauraci Pelikán… :lol:
Byli jsme tam cca před měsícem na obědě i s malou v kočárku a bylo to moc fajn… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.9.06 12:56

Ahoj holky,
mají tam i dětské židličky? A kam chodíte třebas s většími dětmi, aby je bylo možno vypustit :D Mekáč mě moc nenadchl, hlavně někteří jeho návštěvníci. Starší dcera si stěžovala, že tam byly dost oprsklé děti a jejich rodiče vůbec nezasahovali, a já když viděla, že se jedná o naše trochu problematické spoluobčany, tak jsem raděj taky nezasahovala a vyklidily jsme pole :?
zdraví Hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iko
20
24.9.06 18:17

Moc děkuji za tip, bylo to tam fajn :)
Iko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit