Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky nemáte někdo zkušenost s Třebíčským klubem plaváček? Chtěla bych s malou chodit plavat od 6.měsíce a tak bych ráda nějaké zkušenosti a rady od Vás.Jak takové plavání probíhá atd.Díky všem
Zuzik
AHOJ,jasne my chodime do trebicskeho plavacku.
ted v zari zacali kurzy,a dalsi budopu nejspis za tri mesice.a pak v lednu.my chodime od 7 mesicu.malymu se to hrozne libi,uz jako miminko miloval vodu a proste vubec tam nebrecel jako osattni deti.
stoji to necele 2000kc, v cene je pul hodina plavani,dal sauna,pak se jde do relaxacni mistnosti a uci se masaze.ted chodime uz do tretiho kurzu.
nejlepsije samozrejme pani Fabikova,ta proste vsemu rozumi,ty ostatni pani se snazi,ale neni to ono,stridaji se,protoze je hodne kurzu a je zajem.
doporucuju ti to,akorat na to mimi opatrne,ve sprse na nej nelij hned vodu,to s evestina deti hodne lekne a pakrve celou dobu,ja jsem delala srnadicky a jen tak placla vodu,a dobry vubec nerval.ted uz mu nevadi kyz mu tece voda do obliceje atd.
Ahoj to jsem ráda že se někdo ozval. Už mám zjištěno že další kurz bude v lednu,takže to nám bude akorát 6m. Zajímalo by mě kolik ten jeden kurz má hodin,kam se na laguně dávají kočárky a kde mimi svlékáš a oblékaš,susíš atd? Moc si to tam v těch malých šatnách nedokážu představit.A jak je to s plínou,chodí se už se šatny bez ní? Když tak mi napiš na můj email,jsem vděčná za každou radu a zkušenost. arlet@centrum.cz
Díky Zuzík
ja ti napisu klidne sem,
takze byva to myslim 15 lekci,ale nekdy nektera odpadne,ale to samozrejme neplatis,ted mame 13 hodin-zari az prosinec-1950kc.
pro plavacek je vzdy vyhrazena prvni satna,kde jsou dane lavicky na stranu a na zemi jsou podlozky-na ty si muzes dat treba jeste nejakou svoji-ty jednorazove atd,tam se prevlikas ty i mimi,do sprchy jdes naha i s mimi,tam se umyjete a mimi obleces plavecky-normlani plavecky chteji ne ty plinky na koupani.
vestinou tam byvaji jeste mlade slecny ktere ti pripadne ve sprse podrzi mimi a pomuzou s plaveckama.pak se jde do bazenu,plavete,pak jdes zase do sprchy,umyjete se a jdete do sauny,pak do relaxacky,kde si muzes mimi uz oblict-castecne a pak valis domu.kocarky se nachavaji v te hale jak prichazis-pred pokladnou,musis to hold risknout,ale vetsinou tam je plno kocaru a ma tam stolecek pani, ktera zapisuje kdo chodi,takze to hlida.male mimi chodi od8h.a pak v 8.30 a starsi pak chodi pozdeji.my poprve chodili na 8h. a zdalo se nam to nejlepsi,pak jsme vzdy vsichni unaveni padli doma do postele ![]()
tak snad jsem na nic nezpomnela.
Jé to je super,díky moc a ještě dotaz.V té sprše mi mimi někdo podrží než si sama obléknu plavky?A na malou mám teda koupit nějaký plavečky? Máš zkušenost,můžeš poradit jaké?Díky
v te sprse je take polozena podlozka,takze event.muzes malou polozit tam,a kdyz tam jsou ty slecny tak ti ji podrzi.
ja na plavecky narazila nahodou ve sleve za 18kc v hypernove
jinak maji treba v Lole na karlove nam.
musis akorat odhadnout velikost,protoze ji tam das bez plinky a ono to zkresluje. ![]()
Díky moc za rady,opravdu mi to pomohlo,už se smalou těšíme na plavání.Díky a měj se.Ahojky