Plavání kojenců v Třebíči???

272
20.9.06 18:31

Plavání kojenců v Třebíči???

Ahojky nemáte někdo zkušenost s Třebíčským klubem plaváček? Chtěla bych s malou chodit plavat od 6.měsíce a tak bych ráda nějaké zkušenosti a rady od Vás.Jak takové plavání probíhá atd.Díky všem

Zuzik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
20.9.06 20:27

AHOJ,jasne my chodime do trebicskeho plavacku.
ted v zari zacali kurzy,a dalsi budopu nejspis za tri mesice.a pak v lednu.my chodime od 7 mesicu.malymu se to hrozne libi,uz jako miminko miloval vodu a proste vubec tam nebrecel jako osattni deti.
stoji to necele 2000kc, v cene je pul hodina plavani,dal sauna,pak se jde do relaxacni mistnosti a uci se masaze.ted chodime uz do tretiho kurzu.
nejlepsije samozrejme pani Fabikova,ta proste vsemu rozumi,ty ostatni pani se snazi,ale neni to ono,stridaji se,protoze je hodne kurzu a je zajem.
doporucuju ti to,akorat na to mimi opatrne,ve sprse na nej nelij hned vodu,to s evestina deti hodne lekne a pakrve celou dobu,ja jsem delala srnadicky a jen tak placla vodu,a dobry vubec nerval.ted uz mu nevadi kyz mu tece voda do obliceje atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.9.06 07:31

Ahoj to jsem ráda že se někdo ozval. Už mám zjištěno že další kurz bude v lednu,takže to nám bude akorát 6m. Zajímalo by mě kolik ten jeden kurz má hodin,kam se na laguně dávají kočárky a kde mimi svlékáš a oblékaš,susíš atd? Moc si to tam v těch malých šatnách nedokážu představit.A jak je to s plínou,chodí se už se šatny bez ní? Když tak mi napiš na můj email,jsem vděčná za každou radu a zkušenost. arlet@centrum.cz
Díky Zuzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.9.06 09:06

ja ti napisu klidne sem,

takze byva to myslim 15 lekci,ale nekdy nektera odpadne,ale to samozrejme neplatis,ted mame 13 hodin-zari az prosinec-1950kc.
pro plavacek je vzdy vyhrazena prvni satna,kde jsou dane lavicky na stranu a na zemi jsou podlozky-na ty si muzes dat treba jeste nejakou svoji-ty jednorazove atd,tam se prevlikas ty i mimi,do sprchy jdes naha i s mimi,tam se umyjete a mimi obleces plavecky-normlani plavecky chteji ne ty plinky na koupani.
vestinou tam byvaji jeste mlade slecny ktere ti pripadne ve sprse podrzi mimi a pomuzou s plaveckama.pak se jde do bazenu,plavete,pak jdes zase do sprchy,umyjete se a jdete do sauny,pak do relaxacky,kde si muzes mimi uz oblict-castecne a pak valis domu.kocarky se nachavaji v te hale jak prichazis-pred pokladnou,musis to hold risknout,ale vetsinou tam je plno kocaru a ma tam stolecek pani, ktera zapisuje kdo chodi,takze to hlida.male mimi chodi od8h.a pak v 8.30 a starsi pak chodi pozdeji.my poprve chodili na 8h. a zdalo se nam to nejlepsi,pak jsme vzdy vsichni unaveni padli doma do postele :lol:

tak snad jsem na nic nezpomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.9.06 15:45

Jé to je super,díky moc a ještě dotaz.V té sprše mi mimi někdo podrží než si sama obléknu plavky?A na malou mám teda koupit nějaký plavečky? Máš zkušenost,můžeš poradit jaké?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.9.06 17:11

v te sprse je take polozena podlozka,takze event.muzes malou polozit tam,a kdyz tam jsou ty slecny tak ti ji podrzi.

ja na plavecky narazila nahodou ve sleve za 18kc v hypernove :lol: jinak maji treba v Lole na karlove nam.
musis akorat odhadnout velikost,protoze ji tam das bez plinky a ono to zkresluje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.9.06 21:53

Díky moc za rady,opravdu mi to pomohlo,už se smalou těšíme na plavání.Díky a měj se.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí