Prací tampony do podprsenky

64
19.9.06 16:15

Prací tampony do podprsenky

Chtěla bych si pořídit látkové tampony do podprsenky. Máte s tím někdo zkušenosti - od jaké firmy jsou dobré, kolik je potřeba párů, jak sají ve srovnání s jednorázovými apod.? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
19.9.06 16:56

Ahoj,

já mám dobrou zkušenost od AVENTU. A protože mám obchod, tak můžu potvrdit, že se i nejvíc prodávají a je to osvědčená značka. Já jsem tedy pro pohodlnost přešla k jednorázovým, také od AVENTU, ty sajou moc hezky. Nikdy mi nepropustily.

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.9.06 17:12

Ahoj,
tak to já musím bohužel napsat, že mám s Aventem špatnou zkušenost. Mě prosákly vždy. Navíc jsem je nosila jen doma, protože pod oblečením se vyrýsují a je to dost vidět. Tak jsem přešla na jednorázové. Sice to leze do peněz, ale co se dá dělat. Když se ustálí „poptávka“ s „nabídkou“, tak už jich taková spotřeba není. Alespoň v mém případě :-)
Myslím si, že se tu budou názory dost různit.

Ennie a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.9.06 17:32

NO je fakt, že ty prací jsou vidět víc.. Pod tričkem se docela hodně rýsují..
Mě stejně nejvíc vyhovovaly ty jednorázové AVENT.

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.9.06 17:38

Ahoj, taky jsem měla látkové od Aventu - bohužel, velmi špatná zkušenost a vyhozené peníze.Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
19.9.06 17:51

Já přidám zkušenost ale s jednorázovými.Používám Chicco a jsem s nimi velmi spokojená.Jsou dražší cca190,–Kč/60 ks,ale vydrží celý den a neprosáknou,takžecenově se nakonec vyrovnají těm obyčejnějším,kterých spotřebujeme 3krát tolik. Moc doporučuji.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.9.06 18:12

Jojo Chicco používám taky a velká spokojenost. Kombinuji i s levnými Tesco a taky dobrý. Ty používám až poslední dobou. Honzíkovi je už skoro 6 měsíců, takže už mi mlíko tolik netryská :lol:

Ennie a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.9.06 18:36

Doporučuji jedině jednorázové CHICCO.

Látkové od Aventu byly hrozné. Nesály, byly vidět pod trikem a ještě jsem z nich měla nějakou vyrážku.

S těmi od Chicco se mi to nikdy nestalo.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.9.06 18:49

Chicco je super. Hlavně nejsou vidět pod oblečením jako např. Fixies, na které člověk narazí na každém rohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.9.06 22:30

Ahoj,

tak já měla prací tampony od Aventu a ještě jsem dostala jedny, myslím, že to byla Medela, ale nevím to jistě. Každopádně se mi neosvědčili ani jedny. Mléko mi teklo hodně a nestačilo se vsáknout a také mi nebyli tak příjemné na nošení.

Z jednorázových jsem používala Fixies. A potom jsem objevila z DM drogerie Babylove a ty byly super, protože měly ještě takový lepící proužek, takže se chytly na podprsenku a nevypadávaly při kojení nebo v noci.

Na obranu pracích ale musím říct, že mi je doporučila kamarádka, která s nimi byla velice spokojená a ještě pochopitelně ušetřila, ale je to asi dost individuální.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
19.9.06 22:33

Ahoj,

já jsem si objednala z Lavety, asi to byly také od Aventu. Byly tam 3 páry a síťka do pračky na praní a byla jsem moc spokojená, už jsem pak vůbec nepoužívala jednorázové a ušetřila peníze.
Malá se narodila v září, takže jsem moc nechodila jen v tričku, ale nepřišlo mi, že by byly tak moc vidět. Když jsem je přemáchla v ruce, do rána byly suché. Žádnou vyrážku či jiné problémy jsem neměla. A málokdy mi prosákly. Jen při kojení jsem si musela dávat k druhému prsu plínku, ale to je myslím normální.

Mě moc vyhovovaly

Vlasinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.9.06 08:04

Používala jsem Fixiesky, neprotékaly mi a nebyly vidět.
Jednorázové Avent jsem měla jen, co byl jako vzorek při zakoupení odsávačeky, ale prachy jsem do toho nedávala.
Ty prací jsem si koupila, jnže přesně mi bylo vidět, že mam prsní vložky, takžepro mě nespokojenost. Dobrý tak na doma.

K tomu, co je a není vidět se obecně nedá říct, komu co bude vyhovovat, záleží na vleikosti a tvaru prsou a na podprsence. Takže to chce vyzkoušet. Mě ty Avent přišly tvrdé a malé…

Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.9.06 15:19

Potvrzuju, že prací AVENT stály za prd. Byly vidět a propouštěly okrajem. Takže vhodné, až ti mlíko tak nepoteče. Jednorázovky AVENT pouští " chlupy ". Takže ¨když jsem neotřela před kojením prso, malá měla ty bílé chloupky z tamponu kolem pusy.
Jinak nejlepší jsou jednorázovky Chicco, opravdu. Dobře sají a neprosáknou.
FIXIES propouští ,v prvních týdnech rozhodně nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.9.06 21:59

Souhlasím s názorem, že prací Avent jsou prima a fungují. Měla jsem tři páry, na střídání akorát, večer přemáchnout a ráno suché. Spokojenost i finančně. Pod oblečením jsou podle mě vidět skoro všechny tampóny. Pravda je, že jsem neměla extrémně hodně mléka, takže asi i proto spokojenost.

Evis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky