Jak zabránit přetáčení na bříško???

5
21.9.06 12:40

Jak zabránit přetáčení na bříško???

Ahojky, moc prosím o radu. Můj čtyřměsíční prcek si našel zálibu v přetáčení na bříško, ovšem ve spaní… Otočí se i třikrát do půl hodiny a v ten moment se probere a začne řvát :o(( Používáme monitor dýchání, který se připevňuje na plínku, takže ho to musí docela dost tlačit, nicméně ani to ho od toho neodradí. Po tom, co ho narovnám, okamžitě se otočí zpátky a brečí. Dnes jsem ho půl noci držela na zádech… Zatím to nevypadá, že by s tím hodlal přestat. Připadá mi, že ani on se nemůže pořádně vyspat. Jestli na to máte nějaký fígl, prpsím, poraďte! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
21.9.06 12:52

heli,figl neexistuje- tak mesic vydrz,dokud se ti nebude umet obracet sam i na druhou stranu a pak uz by nemel rvat a proste hold bude muset bud otocit nebo ho nechatbrecet ,ale otaceni nezabranis.nas nastesti rval jen pres den,v noci na to prisel az pozdeji a to uz nerval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
21.9.06 12:55

ted tomu už stejně nezabráníš, Vítek spal na břichu odmalička-jen tak se uklidnil a usnul. Ve 4 měs se taky začal sám přetáčet a bylo vymalováno. Za další měsíc už se otočí zpátky a bude si to stejně regulovat sám. Pokud máte monitor, tak bych se nebála. prostě to je vývoj. Moje zkušenost je, že jakmile jsem ho začla přetáčet zpět na záda, probral se a řval, když jsem ho nechala, byl klid.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
21.9.06 13:09

hely,

ničomu ty nebráň, tak to má byť, to je prirodzený vývoj :wink:
pár nocí sa síce nevyspíš, ale neboj, prejde ho to. naučí sa spať v takých polohách, že sa až budeš diviť :lol: a prestane v noci „pásť“ a revať pri tom..

vydržať :wink:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.06 13:38

ahoj

Michal se uměl otočit na břicho od 3 měsíců… ale problém byl že se mu líbilo se otočit, ale už ne na něm ležet:o) vyřešilo se to až za měsíc a půl kdy se uměl přetočit sám…

určitě v tom prckovi nějak nezabráníš… nech ho tam, ať si chvilku popláčce a určitě ti na bříšku usne .. aspon tak to bylo u nás - chvilku zkoumal co se jako děje - ahá jsem na břichu - zkusím zvednout hlavu… jde to príma… ale už jsem unavenj - chci zpátkýýýýýýýýýýýýýýýýý … nikdo mě ale zpátky nedá… tak položím hlavu a üsnu:o) od 3 měsíců spí z převážné většiny na bříšku:o)
prostě když se ve spánku přetočil na břicho hned zvedl hlavu a za chvilku ječel… ale nedalo se to - to bych musela bejt furt vzhůru a obracet ho… ani zábrany nepomohly - nebo jen trošku… ale je fakt lepší ho nechat ať se brací kam chce:o)
Ad monitor - co to máte za tip???? že ho má prcek na sobě???? my máme klasické desky pod matrací …

tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
21.9.06 13:43

HELY, pár nocí si pořeve, pak pochopí a přestane, hlavně ho nechoď stále přetáčet zpátky, malá mi to taky dělala a já jsem ze začátku dost trpěla, protože jsem se sama bála usnout. Teď už je velká a otáčí se hlava nehlava jak se jí zachce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 13:51

Hely, naše malá spávala od mala na boku, takže jsme tenhle problém neměli i když jsme ji pořídili tuhle vychytávku. Tak jsem ji používala i přes den, když ležela na sedačce a já potřebovala něco udělat
http://www.forbaby.cz/…/big_393.jpg /> Polohovací podložka zabraňuje děťátku přetočení na bříšku, když spí. Podložka je tvořena polštářkem a malým medvídkem, které jsou spojeny pruhem z měkké bavlny. Polštářek i méďa se dají nastavit (do šířky látky) dle velikosti dítěte. Když děťátko povyroste, medvídek se sundá a stane se oblíbeným kamarádem! Bavlněný potah se dá sejmout a prát v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.9.06 14:27

Děkuju moc, holky! Trošku mě těší, že v tom nejsem sama :)

Maki, ten monitor se jmenuje Respisense, je to klipsa, ktará se zasune za plínku. Jsem s ním dost spokojená. I když ze začátku jsme houkali i čtyřikrát za noc, to když se plínka nacucala a krabička ztratila kontakt s bříškem. Tak to dávám za punčocháčky a od té doby v pohohodě.

Gábinko, to je fakt bomba! :lol: Kde se dá tahle vychytávka pořídit? Ještě jsem na to nikde nenarazila.

Dík, Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.9.06 14:40

Hely, já to kupovala tady http://www.forbaby.cz/shop/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.9.06 20:20

Já dávám Terku na noc do spacího pytle a nepřetáčí se mi. Přes den jí jen pokládám do postýlky a přikrývám a většinou řádí a je hned na břiše :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí