Jaký teploměr je nejlepší?

27690
4.4.19 21:06

neměří přesně jsou k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2206
4.4.19 21:09
@ka2ka píše:
neměří přesně jsou k ničemu

Tak, stačí kousilínek vedle a o stupeň rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.4.19 21:28

Používáme klasický digitální do zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.4.19 21:32

Nejlepší ji lihový nebo střelka do zadečku , všechny ostatní jsou jen zrouty peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.4.19 21:51

@Si_Si20 Taky máme klasický s ohebnou špičkou. Ještě jsem koukala, že prodávají nějaký rychlejší pro děti, aby to tak netrvalo. Ty na čelo mně přijdou, že je to dobré tak na orientaci. Ale u vyšší teploty bych na ně nepoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
4.4.19 21:55

Nesouhlasím s většinou. Máme digitální bezdotykový a je perfektní. Nejlepší je, že při měření teploty v noci dítě nebudíme, stihne změřit teplotu, i když se dítě vrtí. A umí měřit i teplotu objektů, třeba potravin. Ale je pravda, že nestál dvacku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.4.19 22:02
@kočkodlak píše:
Nesouhlasím s většinou. Máme digitální bezdotykový a je perfektní. Nejlepší je, že při měření teploty v noci dítě nebudíme, stihne změřit teplotu, i když se dítě vrtí. A umí měřit i teplotu objektů, třeba potravin. Ale je pravda, že nestál dvacku..

Je super dokud dítě fakt nemá teplotu. Mám nejspíš ten samej, ale pokud je dítě teplejší, v noci na něj vytáhnu bezdotykáč, změřím a ten srááč mi ukáže 40,3°C což se mi udělá dost mdlo na to, abych byla ochotna ho možná vzbudit změřením běžným digitálem, který ukáže o stupeň méně, tak mám fakt chuť s tím švihnout o zem a to by to dítě fakt už vzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.4.19 22:04

@kočkodlak my máme za 2,500,– a takové hovadiny co mi naměřil když měli děcka 39 a víc ,no už nikdy víc , naštěstí se mi ta teplota nezdála a přeměrila jsem lihovým…ale netvrdím že ten váš nemůže být ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.4.19 22:05
@kočkodlak píše:

No, na orientaci v pohodě. Jídlo a voda proč ne. Ale na přesnější měření bych ho fakt nepoužívala. Známí, kteří ho mají teplotu stejně pak ještě měří klasickým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.4.19 23:29

Mame Thermoflash, je drahy, ale koupila jsem ho na zaklade rozhovoru s nasi detskou dr. Ptala jsem se ji, co koupit a ona mi rikala, ze pouziva tento, ze je jediny, co ji nemeri blbosti. Ja ho ze zacatku porovnavala s klasickym a s digitalem do zadecku (to jsem si jeste mohla dovolit, prvni syn spi jak drevo) a meril spolehlive, takze pak jsem porovnavat prestala. A uprimne, u dalsich dvou deti by bylo jakekoliv kontaktni mereni peklo, protoze by je stoprocentne probudilo, takze diky bohu za bezkontaktni teplomer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.4.19 19:46

@P4ja Máme níže zmíněný Thermoflash, asi čtvrtým rokem. Měří velice přesně a za zlomek času co klasický. A když ho bys ho nepoužívala, tak ho nepoužívej, to je snadné :D Já odpovídám zakladatelce na dotaz, jaký kdo používá teploměr ;)
@Hoa Mai Naprostý souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.4.19 19:48

@Ennny Možná je to taky trochu o cviku, kam a v jaké vzdálenosti měřit :nevim: Nebo mohl být porouchaný… Já si na ten náš nemůžu stěžovat. Naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.4.19 19:49
@kočkodlak píše:
@P4ja Máme níže zmíněný Thermoflash, asi čtvrtým rokem. Měří velice přesně a za zlomek času co klasický. A když ho bys ho nepoužívala, tak ho nepoužívej, to je snadné :D Já odpovídám zakladatelce na dotaz, jaký kdo používá teploměr ;)
@Hoa Mai Naprostý souhlas :)

Já už odpověděla a přidala negativní zkušenost. Ale je fajn, že někdo vyrábí opravdu kvalitní věc a ne šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.4.19 19:53

@Zkai Používám ho čtvrtým rokem a několik teplot i horeček proběhlo, ten náš je fakt přesný. Při vícerém měření se sekne tak o dvě desetiny stupně, to je fakt malinká odchylka, klasický teploměr ani tak přesně neměří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.4.19 19:54

@P4ja My ho dostali od tchánovců, jsou to doktoři, tak ho asi měli ověřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí