Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den milé dívky, maminky a těhulky.
Mám na vás velikou prosbu, jak tady tak pořád sedím a mám spoustu času přemýšlet, tak mě přesto nic nenapadá rozumného, co bych koupil za dárek své přítelkyni k Vánocům!
Můžete mi prosím pěkně poradit, dát nějakou inspiraci, váš typ na pěkný dáreček? Popřípadě mi prozradit své přání a touhy, co byste chtěli najít vy, pod vánočním stromečkem. Posloužilo by to pro mě jako dobrá inspirace. Předem vám moc děkuji a přeji příjemný advent.
![]()
Sala luis vuiton:)
Zalezi na tom co ma rada a jaky je tip!!! Fiflena, nebo prirodni? Ma rada luxus nebo je skromna? Co ji bavi???
Jj, těžko se radí, když o dotyčné nic nevíme ![]()
Já bych chtěla dovolenou ![]()
alsem píše:
ja myslim, ze se nic nezkazi parfemem, laznemi..
Já třeba parfémy nesnáším, to je dárek pro mě úplně za trest:D.
Já jsem praktická, takže já bych ocenila odšťavňovač, šicí stroj
, inline brusle, pomocníky do kuchyně, ale některé ženy to berou jako urážku
. A jinak knihy jsou vždycky dobré.. Popřípadě kupon na nějaké kosmetické služby, solárko nebo co ty víš, že by brala. A já bych třeba když by manžel nevěděl vůůůbec, ocenila i dárkový šek do nějakého obchodu s oblečením, doplňky, kde ráda nakupuju:). Vybrala bych si sama a byla bych nadšená.
Za kolik peněz to má být?
Mě osobně by potěšil nejvíc např. poukaz na uklízečku nebo robotický vysavač
.
Z těch normálních věcí třeba oblíbený parfém, lístky do divadla, wellness víkend, exotická masáž (thajská, čokoládová,…), zajímavý kurz (vaření, šití, focení, podle zálib partnerky), barevná typologie atd.
Já bych řekla,že nejlepší dárky jsou ty zážitky,takže různé ty welness víkendy,romantické víkendy,čokoládové masáže,pro náročnější třeba seskok padákem,…Až na ten padák bych něčím takovým byla nadšená ![]()
Lizbeth píše:
Mě napadlo něco pro tebe…pilník..
Taky mě to napadlo ![]()
levmah28 píše:Lizbeth píše:Taky mě to napadlo
Mě napadlo něco pro tebe…pilník..
Šperk, taky myslím potěší, tedy pokud žena vážně není spíš ta praktická ![]()
V případě absolutní nevědomosti tu poukázku, jak už byla zmíněná, do nějakého obchodu třeba s oblečením nebo tak ![]()
Mě by potěšil šperk, mobil, hodinky, kabelka, peněženka, parfém, pěkná noční košile. Poukaz na cokoli by mi radost neudělal
A pomocník do kuchyně už vůbec ne
Prostě něco jen pro mě.