Jaký vánoční dáreček pro ženu?

26.11.11 11:53

Jaký vánoční dáreček pro ženu?

Dobrý den milé dívky, maminky a těhulky.

Mám na vás velikou prosbu, jak tady tak pořád sedím a mám spoustu času přemýšlet, tak mě přesto nic nenapadá rozumného, co bych koupil za dárek své přítelkyni k Vánocům!
Můžete mi prosím pěkně poradit, dát nějakou inspiraci, váš typ na pěkný dáreček? Popřípadě mi prozradit své přání a touhy, co byste chtěli najít vy, pod vánočním stromečkem. Posloužilo by to pro mě jako dobrá inspirace. Předem vám moc děkuji a přeji příjemný advent.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
26.11.11 11:57

Sala luis vuiton:)
Zalezi na tom co ma rada a jaky je tip!!! Fiflena, nebo prirodni? Ma rada luxus nebo je skromna? Co ji bavi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.11.11 12:00

Jj, těžko se radí, když o dotyčné nic nevíme ;)

Já bych chtěla dovolenou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.11.11 12:02

ja myslim, ze se nic nezkazi parfemem, laznemi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.11.11 12:06

Sala luis vuiton:)
:palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.11.11 12:16
alsem píše:
ja myslim, ze se nic nezkazi parfemem, laznemi.. :nevim:

Já třeba parfémy nesnáším, to je dárek pro mě úplně za trest:D.

Já jsem praktická, takže já bych ocenila odšťavňovač, šicí stroj :P , inline brusle, pomocníky do kuchyně, ale některé ženy to berou jako urážku :nevim: . A jinak knihy jsou vždycky dobré.. Popřípadě kupon na nějaké kosmetické služby, solárko nebo co ty víš, že by brala. A já bych třeba když by manžel nevěděl vůůůbec, ocenila i dárkový šek do nějakého obchodu s oblečením, doplňky, kde ráda nakupuju:). Vybrala bych si sama a byla bych nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.11.11 12:16

Za kolik peněz to má být?
Mě osobně by potěšil nejvíc např. poukaz na uklízečku nebo robotický vysavač :mrgreen: .
Z těch normálních věcí třeba oblíbený parfém, lístky do divadla, wellness víkend, exotická masáž (thajská, čokoládová,…), zajímavý kurz (vaření, šití, focení, podle zálib partnerky), barevná typologie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.11.11 12:23

Mě napadlo něco pro tebe…pilník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
26.11.11 12:29

Já bych řekla,že nejlepší dárky jsou ty zážitky,takže různé ty welness víkendy,romantické víkendy,čokoládové masáže,pro náročnější třeba seskok padákem,…Až na ten padák bych něčím takovým byla nadšená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.11.11 12:30
Lizbeth píše:

Taky mě to napadlo :-D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
26.11.11 12:33
levmah28 píše:
Lizbeth píše:
Taky mě to napadlo :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jojo krásný romantický sex,to by mi úplně stačilo ke štěstí a pocit ,že mě někdo hodně moc miluje ..
  • Citovat
  • Upravit
394
26.11.11 12:44

Šperk, taky myslím potěší, tedy pokud žena vážně není spíš ta praktická :)
V případě absolutní nevědomosti tu poukázku, jak už byla zmíněná, do nějakého obchodu třeba s oblečením nebo tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.11.11 13:21

Mě by potěšil šperk, mobil, hodinky, kabelka, peněženka, parfém, pěkná noční košile. Poukaz na cokoli by mi radost neudělal :) A pomocník do kuchyně už vůbec ne ;) Prostě něco jen pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí