Proč se mnou nechce mít sex?

25.11.11 19:15

Proč se mnou nechce mít sex?

Ahoj!
Už je to 5 měsíců od narození našeho klučíka Samíka!Měla jsem strašnej strach ze sexu!Poprvé od porodu jsme spolu spaly když klučíkovi byly2 měsíce a do té doby jsme se milovali jen 2krát!Já bych strašně chtěla ale přítel prostě se tomu strašně vyhejbá!Neustále se vymlouvá!Mám strach že se mu po porodu hnusím!Nebo já už nevím!Mám strach že se mu nelíbím!Máte někdo taky takové problémy?:-(Nějaké nápady…:-( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
25.11.11 19:20

No a zkusila jsi si s ním o tom mluvit? To by měl být základ. Jestli nevíš důvod,každá rada drahá .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.11.11 19:25

O těchto věcech mluv na rovinu a s ním, protože mi to tu nevyřešíme. Do hlavy mu nikdo nevidí. U nás se takovéhle věci řeší, protože pak to narušuje vztah a vytváří se zbytečné dusno, dva dospělý si musí umět rozumně promluvit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.11 19:27

On mi řekl že neví co se s ním děje,a že mu to ani tolik n echybí!Přitom před porodem jsme se milovali často!:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.11 19:37

Děkuji za rady!!!!Dnes udělám dobrou večeři a uhodím na něj snad si to vyjasníme děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
25.11.11 19:43

Jsem v 7 měsíci a manžel se mnou spal 4× od // na tt.Má strach.Ale po tom porodu mu to může být nepříjemné když s tama vylezl tvoreček.

• Citovat
  • Upravit
6578
25.11.11 21:58

A byl tvůj přítel u porodu? Ono se taky říká, že když muž vidí, jak jeho žena trpí a vůbec, jak vidí celý ten porod, že potom nemá nějak chuť s tou ženou spát. Alespoň jsem párkrát četla takové příběhy… Nevím, snad to může být i tím, ale ono bude určitě nejlepší si s ním o tom promluvit… :nevim: Snad to vyjde a budete v pohodě… držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.11.11 17:31

"Madonnin komplex"

Tohle je dnes celkem běžný jev, objevuje se to hlavně u mužů co byli „dobrovolně“ u porodu. Něco se pak chlapovi zasekne v hlavě a nechce s ní sex. To, že chlap pak získá k dítěti nějaký lepší vztah je kravina. Dokonce tato „porucha“ už má i „odborný“ název Madonnin komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
30.11.11 11:33

Ono je to ještě složitější. Madonin komplex znamená, že cholap začne na partnerku pohlížet jen jako na matku, ne na manželku, milenku, někdy si to navíc spojí s vlastní matkou a s tou se přece nespí. Je to problém v psychice, něco se sepne a pohled na roli ženy se změní.
U nás byl taky problém po porodu, manžel u něj byl a viděl co neměl, od té doby byl sex nemožný, pořád se mu to vracelo, poprvé jsme to zkoušeli 7měsíců po porodu, nešlo to. Podruhé 10měsíců po porodu, to jakž takž šlo. Cítila jsem se hrozně, přesně jak píše zakladatelka, nechtěná, nemilovaná, škaredá (přitom nikdy jsem se necítila tak sexy, jak po porodu), uvažovala jsem o rozvodu, protže jsem nevěděla jak takhle budu moct dál žít. Nevěděla jsem, že má manžel trauma po porodu. On mi to neřekl, bál se, že se budu zlobit, že mi tím ublíží, myslel že je jediný chlap s tímto problémem na světě (samozřejmě není, je jich víc než by se zdálo). Zlepšilo se to časem, prostě se ten zážitek otupil a taky tím, že mi to řekl a mluvili jsme o tom. Pak mi i řekl, že si myslel, že už to nikdy nepůjde. Poprvé jsme musela převzít iniciativu sama, dokázat mu, že to půjde. A pak trénovat :hug: Intimní život se vrátil do starých(možná i lepších) kolejí rok po porodu. Teď jsem zase těhotná a manžel u porodu sice bude, ale má zákaz se hnout z místa, a budu mít s sebou i dulu, která o tom problému jednak ví, takže kdyžtak se zaměří i na tatínka, aby to zvládl, druhak když muž nebude tam chtít být, tak může odejít a bude vědět že mě nenechal samotnou.
Určitě si o tom promluvte, citlivě, aby věděl, že ti záleží na tom, aby se ti svěřil, že se nebudeš zlobit, ani ho obviňovat, že chceš, aby to bylo zase fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
30.11.11 11:39

Ad sex v těhotenství - u nás při prvním taky nic moc. V podstatě naposled někdy ve 4měsíci, když jsem ještě neměla bříško a mimi s enijak neprojevovalo. Později byly asi dva pokusy, ale nedalo se. Když už jsem byla jak velrybka, tak jsem nenaléhala, taky jsem o to moc nestála. Teprve nedávno mi muž přiznal, že se prostě bál, aby se malému něco nestalo. Někomu taky může prostě vadit bříško, ten pocit, že jste u toho vlastně tři, nebo mu může připadat divné, nepříjemné, když už jsou kopanečky vidět…tohle období je náročné a citlivé pro oba partnery.
U nás zatím žádná změna nenastala, jsem v 6měsíci, bříško malé mám, tak jsme museli některé polohy zrušit a nahradit. Ale sama nevím jak dlouho to ještě bude ok, každopádně je potřeba o svých pocitech mluvit a vyjít si vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.8.14 13:31
@5misa6 píše:
Jsem v 7 měsíci a manžel se mnou spal 4× od // na tt. Má strach.Ale po tom porodu mu to může být nepříjemné když s tama vylezl tvoreček. [a to ten pan nevi ze odtamtud s :nevim: e rodi miminka?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.8.14 14:05
@lolla.jones píše:
@5misa6 píše:
Jsem v 7 měsíci a manžel se mnou spal 4× od // na tt. Má strach.Ale po tom porodu mu to může být nepříjemné když s tama vylezl tvoreček. [a to ten pan nevi ze odtamtud s :nevim: e rodi miminka?

On to ví, neboj. A třeba by se ani nehrnul na porodní sál, mohl by tam být dotlačen. A pokud se namane k porodu samotnému, může zahlédnout kromě mimina, které vážně není vymydlené jako z Ordinace v Růžovce, porodní stavy připomínající velkou krvavou škebli a nádavkem i stolici, moč a krev, což se mu může v asociaci s dalším používáním otvoru docela eklovat. Promiň mi tu brutální popisnost, ale tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.8.14 14:33

@Burj Chalifa ja vim…tak pokud nechce k porodu tak tam prece nemusi. a hlavne se nemusi divat tam kam nechce…muze partnerku jen drzet za ruku…ja partnera u porodu nechci…rodit se mnou jde moje sestra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.18 11:38

Asi je lepsi manzela nenutit, aby byl nebo nebyl pritomen pri porodu. Nech to na jeho rozhodnuti. Po sestinedeli by se intimni zivot mel vratit tak kde byl…Pokud muz bude bude stale chladny, snaz se ho svest…popripade by mel pouzivat neco na stimulaci, napr. Semenax ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí