Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anonym3 píše:
S přítelkyní přemýšlíme nad pořízením prvního vibrátoru, chceme něco cenově dostupného a po nějakém hledání jsem narazil na značku Odeco, stylem mi to připomíná takové levnější lelo. Máte s touhle značkou některá zkušenosti? Mají celkem dobré akce a třeba ten Idonis nevypadá špatně. Za všechny rady předem děkuji.
zkušenost s touto značkou nemám. Já nakupuji tady ruzovyslon.cz
jo ruzovy slon jsme taky prošli, ale zase právě ten cenový rozdíl je tak malý, že by jsme rádi šli do něčeho takového jako je to odeco v přijatelné cenové hranici.
Přidávám se, právě taky vybírám první svůj vibrátor…
máte někdo zkušenost s dosažením vagin. orgasmu u ženy, která ho při sexu zatím neměla?
Mám ráda přirážení rychlé a tvrdé, což manžel dlouho nevydrží, takže jsem ještě neměla možnost zjistit, zda můžu mít vagin. orgasmus, proto mě hodně láká vibrátor, který to vydrží dělat dlouho ![]()
zaujaly mě tyto 2
https://www.ruzovyslon.cz/…ruzova-23cm/
https://www.ruzovyslon.cz/…alovy-20-cm/
Ano, do doby, než jsem si vzala poprvé uměláka jsem se dokázala udělat jen na povrchu rukou,
nebo mě udělal parner jazykem.
Při samotném sexu dříve ne. Ale když jsem sama použila uměláka a snížila intenzitu zásunů a dokonce vypnula vibrace, udělala jsem se dokonale a poprvé vnitřně!
Neuvěřitelně silně… Umělák nebyl příliš tvrdý, za to hooodně žilnatý a trochu objemnější… ![]()
@Anonymní píše:
Tajná díky, potěšilas mě
No je pravda, že se červenám a to už mi není 20, ale zapomněla jsem uvést, že od té doby se při milování udělám i několikrát po sobě při klasické poloze. Ze zadu tak intenzivní vyvrcholení není, takže tehdy mám ráda opravdu rychlost
, ale pokud jsem na koníčka je to opět o velmi pomalých a dlouhých pohybech
, kdy ta intenzita mého vyvrcholení je tak silná, že tím pokaždé udělám (sice jen jednou) i partnera… Takže se uděláme spolu, což je pro mě malý zázrak… ![]()
@Anonymní píše:
Tajná…to musí být super, takový obrat![]()
![]()
Je a musím uznat, že ani po porodu se to nezměnilo…
Je pravda, že jsem to měla vždy ráda, ale ne s hračkami. Tenkrát to bylo pro mě ze zvědavosti a kouzlo nechtěného.
. Téhle hračce, ale vděčím za mnoho…
No a zase ale musím naprášit, že od té doby už hračky nepoužívám… Jsem asi potvora, ale živé, je živé… ![]()
@Tajné píše:
Je a musím uznat, že ani po porodu se to nezměnilo…Je pravda, že jsem to měla vždy ráda, ale ne s hračkami. Tenkrát to bylo pro mě ze zvědavosti a kouzlo nechtěného.
. Téhle hračce, ale vděčím za mnoho…
No a zase ale musím naprášit, že od té doby už hračky nepoužívám… Jsem asi potvora, ale živé, je živé…
Jo a v důchodu taky nejsem… ![]()
Mi pořídili s manželem dildo! 23cm na dýlku a 4,5 na šířku a je dole na přísavku! když jsem s dildem sama je to paráda, ale manžel jde ne to zhurta, a proto to moc nepoužíváme. Už jsem mu to telila několikrát že stačí jen na kousínek a pomalu, ale on je jak z vajec ![]()
Ano my to praktikujeme jeden do zadečku a přítel normálně a je to taková falešná trojka ![]()
Ahoj, s manzelem uvazujeme nad koupi vibratoru nebo jinych pomocniku pri sexu, ale nevim, jaky. Asi neco na drazdeni vevnitr i venku, cenove do 2000.Jaky byste doporucily? A co jineho? Maji cenu Venusiny kulicky nebo vakuova pumpa?
Připojila bych se k dotazu, chtěla bych nějaký vibrátor na stimulaci klitorisu, a le nikdy jsem nic takovýho nekupovala, poradíte mi?
![]()
Bohuzel, tady to vypada, ze nam nikdo neodpovi, asi se stydi. ![]()
S přítelkyní přemýšlíme nad pořízením prvního vibrátoru, chceme něco cenově dostupného a po nějakém hledání jsem narazil na značku Odeco, stylem mi to připomíná takové levnější lelo. Máte s touhle značkou některá zkušenosti? Mají celkem dobré akce a třeba ten Idonis nevypadá špatně. Za všechny rady předem děkuji.