Jaký vybrat vibrátor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonym3
11.4.12 17:31

S přítelkyní přemýšlíme nad pořízením prvního vibrátoru, chceme něco cenově dostupného a po nějakém hledání jsem narazil na značku Odeco, stylem mi to připomíná takové levnější lelo. Máte s touhle značkou některá zkušenosti? Mají celkem dobré akce a třeba ten Idonis nevypadá špatně. Za všechny rady předem děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
22614
11.4.12 22:38
@anonym3 píše:
S přítelkyní přemýšlíme nad pořízením prvního vibrátoru, chceme něco cenově dostupného a po nějakém hledání jsem narazil na značku Odeco, stylem mi to připomíná takové levnější lelo. Máte s touhle značkou některá zkušenosti? Mají celkem dobré akce a třeba ten Idonis nevypadá špatně. Za všechny rady předem děkuji. :)

zkušenost s touto značkou nemám. Já nakupuji tady ruzovyslon.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym3
12.4.12 00:59

jo ruzovy slon jsme taky prošli, ale zase právě ten cenový rozdíl je tak malý, že by jsme rádi šli do něčeho takového jako je to odeco v přijatelné cenové hranici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.13 08:31

Přidávám se, právě taky vybírám první svůj vibrátor…

máte někdo zkušenost s dosažením vagin. orgasmu u ženy, která ho při sexu zatím neměla?
Mám ráda přirážení rychlé a tvrdé, což manžel dlouho nevydrží, takže jsem ještě neměla možnost zjistit, zda můžu mít vagin. orgasmus, proto mě hodně láká vibrátor, který to vydrží dělat dlouho 8)

zaujaly mě tyto 2
https://www.ruzovyslon.cz/…ruzova-23cm/
https://www.ruzovyslon.cz/…alovy-20-cm/

• Citovat
  • Upravit
Tajné
5.6.13 18:34

Ano, do doby, než jsem si vzala poprvé uměláka jsem se dokázala udělat jen na povrchu rukou, :oops: nebo mě udělal parner jazykem. :oops: :oops: :oops: Při samotném sexu dříve ne. Ale když jsem sama použila uměláka a snížila intenzitu zásunů a dokonce vypnula vibrace, udělala jsem se dokonale a poprvé vnitřně! :oops: Neuvěřitelně silně… Umělák nebyl příliš tvrdý, za to hooodně žilnatý a trochu objemnější… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.13 18:48

Tajná díky, potěšilas mě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tajné
5.6.13 19:07
@Anonymní píše:
Tajná díky, potěšilas mě :mavam:

No je pravda, že se červenám a to už mi není 20, ale zapomněla jsem uvést, že od té doby se při milování udělám i několikrát po sobě při klasické poloze. Ze zadu tak intenzivní vyvrcholení není, takže tehdy mám ráda opravdu rychlost :oops:, ale pokud jsem na koníčka je to opět o velmi pomalých a dlouhých pohybech :oops:, kdy ta intenzita mého vyvrcholení je tak silná, že tím pokaždé udělám (sice jen jednou) i partnera… Takže se uděláme spolu, což je pro mě malý zázrak… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.13 20:16

Tajná…to musí být super, takový obrat :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Tajné
5.6.13 20:31
@Anonymní píše:
Tajná…to musí být super, takový obrat :pankac: :pankac: :pankac:

Je a musím uznat, že ani po porodu se to nezměnilo… :oops: Je pravda, že jsem to měla vždy ráda, ale ne s hračkami. Tenkrát to bylo pro mě ze zvědavosti a kouzlo nechtěného. :lol:. Téhle hračce, ale vděčím za mnoho… :) No a zase ale musím naprášit, že od té doby už hračky nepoužívám… Jsem asi potvora, ale živé, je živé… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Tajné
5.6.13 21:28
@Tajné píše:
Je a musím uznat, že ani po porodu se to nezměnilo… :oops: Je pravda, že jsem to měla vždy ráda, ale ne s hračkami. Tenkrát to bylo pro mě ze zvědavosti a kouzlo nechtěného. :lol:. Téhle hračce, ale vděčím za mnoho… :) No a zase ale musím naprášit, že od té doby už hračky nepoužívám… Jsem asi potvora, ale živé, je živé… :oops:

Jo a v důchodu taky nejsem… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 21:14

Mi pořídili s manželem dildo! 23cm na dýlku a 4,5 na šířku a je dole na přísavku! když jsem s dildem sama je to paráda, ale manžel jde ne to zhurta, a proto to moc nepoužíváme. Už jsem mu to telila několikrát že stačí jen na kousínek a pomalu, ale on je jak z vajec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33
27.8.13 12:35

Ano my to praktikujeme jeden do zadečku a přítel normálně a je to taková falešná trojka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
14.9.13 22:09

Ahoj, s manzelem uvazujeme nad koupi vibratoru nebo jinych pomocniku pri sexu, ale nevim, jaky. Asi neco na drazdeni vevnitr i venku, cenove do 2000.Jaky byste doporucily? A co jineho? Maji cenu Venusiny kulicky nebo vakuova pumpa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.13 12:39

Připojila bych se k dotazu, chtěla bych nějaký vibrátor na stimulaci klitorisu, a le nikdy jsem nic takovýho nekupovala, poradíte mi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
927
15.9.13 13:15

Bohuzel, tady to vypada, ze nam nikdo neodpovi, asi se stydi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat