Jaký vybrat vibrátor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3864
15.1.26 16:21

Normalne si daj vyzdvihnutie do nejakeho packeta/baliko/posto boxu/matu. Balicky su vzdy neoznacene.

Partnerka preferuje klasicky vibrator, pulzatory atd ju moc neoslovili, rovnako nema rada ani tie ‚nositelne‘ ktore sa schovaju pod oblecenie, vraj to ma maly vykon.

Vyber si sama ale pocitaj ze na prvy krat sa mozno netrafis a budes skusat co tvojmu telu najviac vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4090
15.1.26 16:52
@Anonymní píše: Více

Na krabici to nebude videt, ze je to z erotickyho eshopu. Nech si to poslat do Zboxu. A doma dobre schovej. Nevim, jaky mas rodice, jestli ti mamka uklizi a stoura vsude, nebo jestli mas spis soukromi…
Urcite jim to nerikej, to neni potreba. Mam dceru 14 let a pokud by si v 17 poridila nejakou takovou hracku, asi bych to nepotrebovala ani vedet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6441
15.1.26 16:53

Vyzvedni v nějakém boxu zásilkovny. Já naposledy kupovala v Rossmanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.1.26 17:31

Koukej pro začátek po těch menších a měkkých. Poslat si to nech do boxu, oni to sice posílají v nenápadných krabicích, ale většinou to jde poznat, že to je ze sexshopu. Takže pokud se opravdu stydíš, ten box bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
15.1.26 20:09
@nikitice píše: Více

Mají už běžně v drogériích nebo i větším Albertu, sekce kondomy. Akorát tam se slečna bude stydět no. Na druhou stranu - může jít do nějakého kde běžně nechodí.
Jinak všude co jsem objednával došlo bez označení. Občanka na to netřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6441
15.1.26 20:12
@Veselej kluk píše: Více

Já byla v Rossmannu na samoobslužné pokladně. Měla jsem toho víc, takže nikdo za mnou nezkoumal co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108847
15.1.26 20:46

Tyhle věci se vždy posílají diskrétně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
16.1.26 06:34
@nikitice píše: Více

U mého zboží byl kód, takže musela přijít prodavačka a odkódovat to. Mě to tedy nevadilo, proč by. Mrkl jsem na prodavačku a ta se usmála :-) Dělá to každý a kdo říká že ne, ten to dělá 2× tolik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.26 10:43

Tak jsem se divala a tech vibratoru je hroznych druhu, muzete mi prosim nejaky doporucit?? mam budget asi do tisícovky a nejlepe aby nebyl moc hlučný, nebo voděodolný abych ho mohla mít i ve vaně… jo a je potreba nejaky lubrikant nebo jak se to jmenuje?? dekuju vsem za odpovedii :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6441
16.1.26 11:41

A co sama kouknout na ruzovyslon nebo ekondomy a seřadit podle ceny.
Já lubrikáč nikdy snad ani nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.1.26 23:44

Pro začátek zkus něco takovýho.

https://www.ruzovyslon.cz/…i-must-gold/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit