Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukni na značku Fun factory. Jsou sice dražší, ale supr. Hlavně na dotek je to hodně poznat - prostě kvalita. ![]()
já už bych nikdy nekoupila vibrátor se zahnutou špičkou…pro mne to zrovna požitek teda nebyl
tak leží ve skříni
…nedávno jsem si říkala, že bych měla vyndat baterky, než vytečou ![]()
DDarja píše:
já už bych nikdy nekoupila vibrátor se zahnutou špičkou…pro mne to zrovna požitek teda nebyltak leží ve skříni
…nedávno jsem si říkala, že bych měla vyndat baterky, než vytečou
Já teda mám se zahnutou špičkou a nemůžu si ho vynachválit. Ale to je na každém, jasně.. ![]()
Ták už jsem si vybrala i objednala. Sice ne Fun factory, je to moc peněz. Možná příště. Ale díky za tip:-)
Anonymní píše:
Ták už jsem si vybrala i objednala. Sice ne Fun factory, je to moc peněz. Možná příště. Ale díky za tip:-)
No a jakéj jsi teda nakonec vybrala, se aspoň pochlub ne??
![]()
Je to taková klasika, experimenty si nechám na jindy až budou penízky ![]()
Ahoj, holky. Rozhodla jsem se koupit si vibrátor. Potřebovala bych poradit, protože bude 1. Docela se mi líbil tenhle http://www.eroticstore.cz/…uxury-rabbit Máte někdo podobný? Potřebovala bych nějaký, který dráždí vevnitř i klitoris. Kdyžtak sem hoďte tipy a reference, budu moc ráda. Dík ![]()
Tak to mě taky zajímá, uvažuju taky o pořízení. Jaké výhody má flexibilní a jaké pevný vibrátor? Přemýšlela jsem o nějakém kovovém ![]()
vibrátor je lepší koupit na ebay, nebo přes činský servery, protže vyjdou na třetinovou cenu jako v čr… a stejně jsou tahaný z číny.. já jsem teda koupil manželce z beate uhse, takovej co se točí a ještě stimuluje klitoris.. ale jo, někdy to používáme, každopádně by každá ženská měla sama vědět, co ji dráždí.. z beate uhse stál vibroš 1200 a pak jsem ho na ebay našel za nějakých 450 korun včetně pošty… mrkněte třeba sem a porovnejte…
http://www.intimategadgets.com/category/dildos
Chtěl jsem se zeptat, dosáhly jste více orgasmů při sexu s partnerem za pomoci vibrátoru? U nás se zdá, že to touto cestou půjde. prostě méně práce a více orgasmů.
Ahoj holky. Jsem s manželem celkem 6,5roku a sex už není co býval, tak jsem se rozhodla, že si pořídím vibrátor. Chtěla bych náš sex trochu oživit. Jenže nevím jaký, proto vás prosím o radu. Jaký vibrátor máte? Koukala jsem na různé stránky, ale tak nějak nevím, je jich strašně moc, líbi se mi i ty multifunkční. Ale nemůžu si dovolit za něj dát moc peněz, tak maximálně do 1000Kč.
Díky za odpovědi 
Píšu anonymn, chodí sem spousta lidí, kteří mě znají a tohle není zrovna téma, o kterém bych chtěla, aby věděli