Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ne, mě by se to v té žlutooranžové nelíbilo
Navíc nejsem jakožto klasický hetero chlap ta správná cílovka, tyto hračky se vyrábí převážně pro ženy.
Celkově jsem se značkou Satisfyer spokojená. Máme od této značky asi 4 erotické pomůcky a dobrý.
Mimo jiné máme asi 6 druhů vibrátorů a využití najdou. Záleží na situaci a náladě.
Za mě musíš mít alespoň trochu představu, co by se ti mohlo líbit a prostě zkoušet a číst recenze. ![]()
Dekuju za zkusenost!
Moje predstava byla, ze si pomoci toho Fun factory natrenuji vaginalni orgasmy…ale nejak to nejde, je to marne. Musim ho natocit skoro do kolmeho uhlu a ani tak to neni zrovna nic svetoborneho.
Proto premyslim o necem, co bude mit ten vystupek na klitoris. Jenom nevim, jak moc ma byt velky a jestli ma vibrovat i to „telo“ nebo je lepsi, aby prirazelo… ![]()
Ahoj pro milenky používám womanizer, není problém několik orgasmů za hodinu s tím, že to saje poštěváček.
A pokud chceš jistotu atomovky tak tuto kouzelnou hůlku… no taky položíš na poštěváček.. mám rekord u dotyčné nějakých 17 orgasmů za cca hodinu.. a tento typ ten orgasmus prostě vibruje vždy.
https://myloview.cz/…ka-c-4C3A9BD
@Jeep314 píše: Více
Hele, tyhle rady jsou super, ale já jsem dole třeba hodně citlivá a pomůcky na sání poštěváčku jsou mi spíš nepříjemné. To samé jako ten druhý vibrátor typu „mikrofon“. Na mě má moc silné vibrace i na nejnižší úroveň.
Chce to prostě zkousit, co komu bude vyhovovat.
No, presne tak. Nektere ty vibrace jsou az neprijemne.
Satisfyer double je boží, miluju ho, hlavně kvůli těm různým frekvencím vibrací.
Pokud chceš zapracovat na vaginálních orgasmech, doporučuju cvičit pánevní dno.
@Lorre píše: Více
Jsem neměl čas.
(Několik hodin sexu v kuse zabere zdroje)
Ahoj, nedavno jsem si koupila uplne svuj prvni vibrator. Fun factory.
Vubec me neoslovil.
Premyslim, ze si koupim jiny se stimulaci klitorisu, ale nevim, jaky. Mam vybrane 2 „rabbit“ - takova ta stimulacni ouska. Jeden ma vetsi Satysfeyer Double a jeden mensi s prirazenim Dreamtoys Goddes Zephyros.
A ted vubec nevim,.co je lepsi a jestli to prirazeni je vubec k necemu?
Edit admin: smazaný proklik na www.