Vzrušuje ho, když mě může svlékat. Má to i váš muž?

Anonymní
23.8.25 09:15

Oblečenie pred sexom

Ahojte, neviem či sa u manžela prejavila nejaká úchylka alebo to chcú aj iní muži. Väčšinou keď deti zaspia a ideme do sprchy a vieme že budeme mať sex tak som si dala na seba župan alebo spodné prádlo. Posledné týždne mi ale manžel začal hovoriť či by som sa nemohla obliecť a aj mi povie čo by som si mohla dať na seba, napr. dnes v práci si mala tie rifle a blúzku, bola si v tom sexy. Vraj si viac užije predohru a je to pre neho vzrušujúce keď si ma môže vyzliecť. 8o. Je to normálne alebo má nejakú úchylku ktorú tajil?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
23.8.25 09:33

Asi ho přestala bavit žena v županu :mrgreen: Tak to chce obzvláštnit a víc si vyhrát a užít si to. Nevidím na to nic špatného. Buď ráda. Jsou tu ženy co si stěžují, že jim ho tam manžel foukne a čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
23.8.25 10:19

Nehledej za vším úchylky. Buď ráda, že ho vzrušuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
23.8.25 10:48

I kdyby to byla úchylka, připadá mi neškodná. Mi přijde horší plánovaný sex furt na jedno brdo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
23.8.25 11:13

Jak často to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11621
23.8.25 16:50

Za mě v pohodě a je to neškodný. Spíš mi vadí druh oblečení: brát si po sprše džíny a blůzu? To by se mi tak chtělo. Co když to budou příště montérky a holinky? Nebo večerní šaty do divadla? Pokud sex plánujete, tak se radši ani nesvlíkej a nesprchuj, zbytečná práce, zase se bude oblíkat za chvíli.

Já mám třeba rád, když se přede mnou ženy svlékají samy, mám to rád bez práce. Maximálně bych zvládl rozvázat tkaničku u boty. Za 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.8.25 22:55

No tak úchylkou bych to hned nenazývala. To už by se fakt za úchylku dalo brát cokoliv. Spíš bych řekla, že mu chybí spontánní sex. A tímhle si navozuje atmosféru. A na tom opravdu nevidím nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
24.8.25 23:05
@Anonymní píše: Více

To by se muselo vyzkoušet, jestli jsi fakt tak sexy oblečená anebo je manžel nějaký vadný. Když budeš mít zájem, mohu Ti s tou zkouškou pomoci. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
25.8.25 00:01
@Ploskutáček píše: Více

Navrhuju pracovní overal. Po sprše do něj hupne, zapne zip a případně může ještě nasadit bezpečnostní helmu. Je to hned a když si manžel ještě vezme pod paži nějaký plány a do ruky metr, můžou si hned zahrát na technický dozor na stavbě.

Úplně to vidím - Co ta cihla tady? Ano, tady dole! No jen se ohněte a podívejte se jak je nakřivo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
25.8.25 05:09
@Anonymní píše: Více

Mozna chce jen nabourat stereotyp, ktery jste si nejspis nevedomky vytvorili…nevidel bych to jako uchylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11621
25.8.25 09:06
@Veselej kluk píše: Více
Karle, předělej tu koupelnu, tohle vůbec nebylo v plánech, jinak budeme platit pokuty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
26.8.25 15:29

Můj manžel je taky svlíkač. Prý je to jako rozbalovat dáreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 18:01

@Tayen môj povedal ako rozbaľovať cukrík na ktorý sa teší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1102
27.8.25 13:04

Ten můj by mě nejraději svlíkal kdekoli a kdykoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
27.8.25 16:57

Já myslím, že svlékání má rádo hodně mužů. Dává to pocit bezprostřednosti, jakože ona to vůbec netušila že na to dojde a hele, přitlačím tě ke zdi a už rozepínám zip. Když přijde v ručníku ze sprchy, taky dobrý, ale už to znamená “jsem ready, chci to”. A to je rajcovní o kapku míň.

Co, chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová