Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi ho přestala bavit žena v županu
Tak to chce obzvláštnit a víc si vyhrát a užít si to. Nevidím na to nic špatného. Buď ráda. Jsou tu ženy co si stěžují, že jim ho tam manžel foukne a čau.
I kdyby to byla úchylka, připadá mi neškodná. Mi přijde horší plánovaný sex furt na jedno brdo ![]()
Za mě v pohodě a je to neškodný. Spíš mi vadí druh oblečení: brát si po sprše džíny a blůzu? To by se mi tak chtělo. Co když to budou příště montérky a holinky? Nebo večerní šaty do divadla? Pokud sex plánujete, tak se radši ani nesvlíkej a nesprchuj, zbytečná práce, zase se bude oblíkat za chvíli.
Já mám třeba rád, když se přede mnou ženy svlékají samy, mám to rád bez práce. Maximálně bych zvládl rozvázat tkaničku u boty. Za 20 minut.
No tak úchylkou bych to hned nenazývala. To už by se fakt za úchylku dalo brát cokoliv. Spíš bych řekla, že mu chybí spontánní sex. A tímhle si navozuje atmosféru. A na tom opravdu nevidím nic špatného.
@Anonymní píše: Více
To by se muselo vyzkoušet, jestli jsi fakt tak sexy oblečená anebo je manžel nějaký vadný. Když budeš mít zájem, mohu Ti s tou zkouškou pomoci.
![]()
@Ploskutáček píše: Více
Navrhuju pracovní overal. Po sprše do něj hupne, zapne zip a případně může ještě nasadit bezpečnostní helmu. Je to hned a když si manžel ještě vezme pod paži nějaký plány a do ruky metr, můžou si hned zahrát na technický dozor na stavbě.
Úplně to vidím - Co ta cihla tady? Ano, tady dole! No jen se ohněte a podívejte se jak je nakřivo!
@Anonymní píše: Více
Mozna chce jen nabourat stereotyp, ktery jste si nejspis nevedomky vytvorili…nevidel bych to jako uchylku.
@Veselej kluk píše: VíceKarle, předělej tu koupelnu, tohle vůbec nebylo v plánech, jinak budeme platit pokuty.
Můj manžel je taky svlíkač. Prý je to jako rozbalovat dáreček ![]()
Já myslím, že svlékání má rádo hodně mužů. Dává to pocit bezprostřednosti, jakože ona to vůbec netušila že na to dojde a hele, přitlačím tě ke zdi a už rozepínám zip. Když přijde v ručníku ze sprchy, taky dobrý, ale už to znamená “jsem ready, chci to”. A to je rajcovní o kapku míň.
Co, chlapi?
Ahojte, neviem či sa u manžela prejavila nejaká úchylka alebo to chcú aj iní muži. Väčšinou keď deti zaspia a ideme do sprchy a vieme že budeme mať sex tak som si dala na seba župan alebo spodné prádlo. Posledné týždne mi ale manžel začal hovoriť či by som sa nemohla obliecť a aj mi povie čo by som si mohla dať na seba, napr. dnes v práci si mala tie rifle a blúzku, bola si v tom sexy. Vraj si viac užije predohru a je to pre neho vzrušujúce keď si ma môže vyzliecť.
. Je to normálne alebo má nejakú úchylku ktorú tajil?