Jaký kočárek vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
24.7.11 21:29

Já mám PP GT3 a byla jsem s ním moc spokojená, výborně se s ním jezdí v terénu i ve městě, dobře se skládá, korbička je ale menší a kočárek patří k těžším.

Pokud budeš chtít omrknout a srovnat nějaké kočárky, tak můžu doporučit prodejnu AAA kočárky v Kobylisích (jestli to pro Tebe není moc daleko), byla jsem tam o víkendu, mají tam spoustu kočárků, ochotně vše předvedou a vysvětlí, je možné tam předem zavolat, jestli mají vystavený právě ten tvůj vybraný. Já jsem teď sháněla druhý kočár k rodičům, abych nemusela pořád jeden převážet a vybrala jsem ABC Design Viper 4S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.7.11 22:11

Ahoj,
mám Jane Slalom a spokojenost. Kupovala jsem kvůli ovládání jednou rukou, máme taky psa. V terénu oceňuji ruční brzdu a kolečka. Kvůli psovi jsem přikoupila i Manducu a to po zkušenosti, kdy 2 dny nejel výtah a Slalom tahat do 3. patra není pro mě. Kupovali jsme doprodej kolekce 2009, celou trojkombinaci za 18 tis. Nevýhodou je, že tato kolekce nemá přehazovací rukojeť. X-lander má kamarádka a nadávala na dvě věci - malá korbička a občas někde neprojeli dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.7.13 14:13

Ahoj, poradíte mi některá, prosím, kdo jste na tom podobně jako já?:-)
V listopadu čekáme druhé mimčo a marně vybírám kočárek. Nic se mi nelíbí, nesplňuje požadavky, jediný kočárek, který mám vybraný je Joolz nebo levný Bebe beni 4RUNNER. Měli jsme Casualplay S4-už ho nechci-úzká korba, prý i u Reverse sportovní verze a taky už nechci trojkolku a černý kočár.
Chci pěkný moderní kočárek, lehký, s otáčecími koly, dlouhou korbu, aby v ní mimčo vydrželo alespoň do jara.
Maxi cosi Mura má malý sporťák, to stejné Quinny buzz, atd.
Hodně doporučují X-lander, ale opravdu už s ním jezdí hodně lidí a teď si ho koupila i moje nejlepší kamarádka a abych pravdu řekla, nějak se mi nelíbí ty barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená lemanka
9.7.13 10:18
@terysek09 píše:
Ahoj, poradíte mi některá, prosím, kdo jste na tom podobně jako já?:-)
V listopadu čekáme druhé mimčo a marně vybírám kočárek. Nic se mi nelíbí, nesplňuje požadavky, jediný kočárek, který mám vybraný je Joolz nebo levný Bebe beni 4RUNNER. Měli jsme Casualplay S4-už ho nechci-úzká korba, prý i u Reverse sportovní verze a taky už nechci trojkolku a černý kočár.
Chci pěkný moderní kočárek, lehký, s otáčecími koly, dlouhou korbu, aby v ní mimčo vydrželo alespoň do jara.
Maxi cosi Mura má malý sporťák, to stejné Quinny buzz, atd.
Hodně doporučují X-lander, ale opravdu už s ním jezdí hodně lidí a teď si ho koupila i moje nejlepší kamarádka a abych pravdu řekla, nějak se mi nelíbí ty barvy.

A co navington? http://www.malvik.cz/…kocarek-2013

• Citovat
  • Upravit
66
9.7.13 10:23

I na ten jsem se dívala:-)prý hodně drncá. Ale zjišťuji, že v jednom nemůžeme mít asi všechno:-)Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
9.7.13 10:30

Ja bych teda mrkla i po Gessleinechtreba, mivaji premenovaci kolecka jak do mesta tak terenu, jsou kvalitni, jen design nic moc, ale to zalezi na kazdem.. ono proste lehky a terenni nejde dohromady. Mozna i Teutonianektera by splnovala ty pozadavky, ale ta cena… kamaradka si poridila TFKa myslim, ze super, prostornej, relativne lehkej a teren da v pohode, zacli delat i 4kolky ;-)

ja mam concord, miluju ho, teren taky zvladne, ale ne nic silenyho, na to jsem mela ten skaredej mutsy UR z druhe ruky :mrgreen:

Jo a Natasa urcite doporuci baby jogger ;-) asi do mesta vubec neni spatna volba, jen mi na nem vetsinou chybi polohovaci rukojet nebo nozicky nebo proste neco nema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená lemanka
9.7.13 10:47
@nepřihlášená lemanka píše:
A co navington? http://www.malvik.cz/…kocarek-2013

Nebo easywalker qtro, ale ten nemá otáčecí sporťák, jinak splňuje vše.

• Citovat
  • Upravit
3630
20.4.14 21:08

Ahoj, potřebuji poradit jaký vybrat kočárek. Chtěla bych, aby měl vložnou tašku, nafukovací 4 kola a dobře se skládal do auta. Nejlépe trojkombinace. Napište prosím vaše zkušenosti (i ty špatné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.4.14 21:33

@kačule.j ahoj, mame gesslein F10 2014, vlozna taska je super, ale konstrukce podvozku je jina nez u predchozich modelu, prvni reklamace hned po nakupu, poprve jsme vyjeli v breznu a od te doby dalsi dve reklamace, odesly brzdy na zadnich kolech, jelikoz nejsou odvetravany a pri pribrzdovani z kopce se spali a rozpadnou :mrgreen: takze za me tento model NEBRAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
20.4.14 21:40

@oveczka o gessleinu jsem hodně uvažovala, ale je tam velká pořizovací cena (i u bazarovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.4.14 21:47

@kačule.j jj, a kvalita dle me cene vubec neodpovida. loni jsem v nemecku zkousela ten starsi model, odpruzeni i material super, zatimco ten posledni model stoji za h…o. syn v nem na nezpevnenych cestach lita jak na horske draze. mozna delaji pro cesky trh horsi kousky, podobne jako treba nemecky a cesky lidl se lisi v kvalite potravin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
20.4.14 21:47

@kačule.j hartan topline S s vloznou taskou. Spickovy kocar, velmi kvalitni, ale cenove vic jak gesslein.. Mame a jsme moc spolojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
20.4.14 21:50

A co treba Hartan Topline S nebo X, ev. Brio Go…to si dost kamosek chvali..Gesslein bych nebrala, slysim na nem same reklamace, zataci do strany, brzy se ojezdi kolecka, kamaradka reklamovala potah - do pul roka vysisovany od slunicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
20.4.14 21:54

@Alickaaa A má nafukovací kola? Z těch fotek to nejde poznat a má vyměnitelný přední kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.4.14 21:55

Já měla růzdné kočárky a nejvic jsem byla spokojená s kočárkem i první dcery tako jumper nebyl drahý ale byl dle mne nejlepší a bezvadně se snim jezdilo, prostorný.
tak ted i ty nové Tako jsou moc hezké.
potom jsem měla Cam corina ten byl o hodně dražší měl daleko víc vychytávek byl uplně jiný ale nejezdilo s emi s ním potom tak dobře. ikdyž hluboká korba byla super sporták už ani ne.
tak jsem ho prodala a mám V-travel je také bezvadný super se snim jezdí i sporták bezva připomíná mi Tako-
Asi tak už bych sneinvestovala peníze do nějakého zbytečně drahého kočárku asi jsem si musela vyzkoušet a porovnat ten Cam s tím tako nebo v-travel a cam byl nejdražší a měl daleko víc chyb a horší vlastnosti když to porovnám.
Ono na Tko jsme slyšela polskej kočárek atd…a byl fakt nejlepšíten V-travel je hodně podobný a vyhovuje mi.
ale růzdných značek kočárků je opravdu hodně. tako má hodně modelů
 http://www.kocarky-tako.cz/…-05-497.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí