Jaký kočárek vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
20.4.14 21:55

Jinak cam cortina neměl nafukovací kola a už nikdy víc já raději ty nafukovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.4.14 22:41

Jane slalom nebo X-lander :pankac:. Sestra ma Casuplay a to je katastrofa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.4.14 23:21
@Dafii píše:
A co treba Hartan Topline S nebo X, ev. Brio Go…to si dost kamosek chvali..Gesslein bych nebrala, slysim na nem same reklamace, zataci do strany, brzy se ojezdi kolecka, kamaradka reklamovala potah - do pul roka vysisovany od slunicka..

My máme Gesslein F4 a zkušenosti mám teda opačné, jsem naprosto spokojená. Kupovala jsem ho na doporučení pár známých, kteří Gesslein mají, jen jiné typy. Jezdím s ním skoro půl roku několik hodin denně a není na něm znát vůbec žádné opotřebení. Když umyju kola, jsou skoro hladká, žádné zapíchané kamínky apod, jezdím zatím s hlubokou korbou a po tom skoro půl roce na ní vůbec není vidět, že je používaná. Je ale pravda, že nám prodavačka v obchodě říkala, že některé látky se vyšisovávají a zatrhla nám v katalogu potahy, které jsou OK. Jinak jízdní vlastnosti skvělé, můžu ho řídit jednou rukou a v druhé mít vodítko na psa, je krásně skladný do kufru auta a ještě se nám tam spousta věcí vejde. Kamarádka, co má Hartan, si u mě náš Gesslein byla obhlédnout, protože se jí Hartan zdá těžký a říkala, že si ho asi koupí, líbil se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí