Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jinak cam cortina neměl nafukovací kola a už nikdy víc já raději ty nafukovací
Jane slalom nebo X-lander
. Sestra ma Casuplay a to je katastrofa!
@Dafii píše:
A co treba Hartan Topline S nebo X, ev. Brio Go…to si dost kamosek chvali..Gesslein bych nebrala, slysim na nem same reklamace, zataci do strany, brzy se ojezdi kolecka, kamaradka reklamovala potah - do pul roka vysisovany od slunicka..
My máme Gesslein F4 a zkušenosti mám teda opačné, jsem naprosto spokojená. Kupovala jsem ho na doporučení pár známých, kteří Gesslein mají, jen jiné typy. Jezdím s ním skoro půl roku několik hodin denně a není na něm znát vůbec žádné opotřebení. Když umyju kola, jsou skoro hladká, žádné zapíchané kamínky apod, jezdím zatím s hlubokou korbou a po tom skoro půl roce na ní vůbec není vidět, že je používaná. Je ale pravda, že nám prodavačka v obchodě říkala, že některé látky se vyšisovávají a zatrhla nám v katalogu potahy, které jsou OK. Jinak jízdní vlastnosti skvělé, můžu ho řídit jednou rukou a v druhé mít vodítko na psa, je krásně skladný do kufru auta a ještě se nám tam spousta věcí vejde. Kamarádka, co má Hartan, si u mě náš Gesslein byla obhlédnout, protože se jí Hartan zdá těžký a říkala, že si ho asi koupí, líbil se jí.