Jan Koňárek, neznáte ho?

Anonymní
3.1.13 09:13

Jan Koňárek, neznáte ho?

Neznáte výše zmíněné jméno? Jedná se mi o to, jestli to není chlap, co obírá ženské, něco jako snatkový podvodník??? Nastehuje se k ni, nechá se vydrzovat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8437
3.1.13 09:19

Neznám, ale u takových týpků je běžné, že střídají jména jako ponožky, takže…:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
3.1.13 09:25

Napis aspon oblast a priblizny vek, google najde toto http://www.sorganizace.cz/…-jan-konarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
3.1.13 09:37

Pokud máš na něj takovéto podezření, z jakéhokoliv důvodu, tak dej na instiunkty, protože po Tobě asi chce něco, co není uplně stanartní (peníze, bydlení, půjčku, majetek) po krétké známosti, a to NENÍ normální :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 09:46

Je to vek 52 let..
no a normální to teda není mi přijde, nejedná se primo o me, ale o osobu mi velmi blizkou, říkejme jí EVA, on nedela, praci si nehledá, nechá se zivit, pujcuje si auto, Eva platí benzín, dobíjí kredit do tel, ona je zamilovana a slepá, není s ní řeč, všem, kdo známe tu situaci je to divné, nastehoval se kní, uz je to teda pul roku, ale zmena zadna, Eva chodí do práce, maka jak divá, aby meli z ceho zit, on se vali doma na bachore, sice vysaje, umyje nadobí, neco podela, ale to je vse. Komu by se to nelíbilo, ze? Nemluvě o tom, že si Eva vzala pujcku na 55tisíc!!!

Příspěvek upraven 28.10.21 v 15:44

• Citovat
  • Upravit
4624
3.1.13 09:49

@eldarka
Třeba je Eva ANONYM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...