Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Unlimit?
Přidejte zkušenost s Jané Unlimitkačko, ano, Rider je opravdu docela malý, je to podobný tip jako concord neo nebo Joolz,..
zkus se podívat třeba na Jané unlimit, má taky otočnou sedačku, ale klasické polohování do lehu. a pasuje všechno stejně, jako u ridera.
(soudě dle prvního výběru ti asi nevadí přední pastová kolečka, nepotřebuješ něco extra terénního..)
ekvivaletntem je pak concord fusion, ale nemá otočný ten sedák.. zas je ale o dost větší ta sedačka, hoodně veliká. i korba je větší (concord proton)
na ten Jane unlimit jsme se dívala, je am v ceně i ta autosedačka Strata, kterou bych ted uz volila radeji, ale zase se mi moc nelibi jejich sportak,ale treba je nazivo pekny:-). Jinka ja nejak do terenu nepotrebuji, jsem z mesta,tak se to da(az na ty kocici hlavy na namesti
)
vidím, že se ti líbí víc takové ty modernější designy, futurističtější…
takže..
nelíbil by se ti třeba Quinny buzz 4? sporťák sice nejde do lehu, je to taky houpačka, ale je o hodně větší..
ono ta houpačka opravdu dětem dost často nevadí, vadí jen maminkám,.. jukni do diskuze o QUinny buzz.
nebo Peg perego Skate http://www.malvik.cz/…-Completo-09
(09 je lepší kolekce než 10, má ještě super pásy na dítě a sporťáka korba je vlastně jeden sedák, který se upravuje.. )
ano jeden není špatný, líbí se mi, ale asi bych šla do jane, nevím,někak mě to k němu táhne, hlavně, aby sporták byl do lehu, docela jsme spali venku, tak to bude lepší, nedokážu si předstvait, mít tam už větší dítě:-), ale moc děkuji, jsi hodná. ![]()
Kačko, Vojtěch mi taky chrněl venku… vlastně do těch asi 16m co se vozil intezivně v kočáře (byla zima) spal přes den jen v něm.. a víš, kde měl nohy? na madle.. on by byl býval hoodně ocenil houpačku.. a takových dětí znám víc.. pravda, pak jsou takové, co zase spinkají na bříšku, (to normálně vojta spí taky, ale v kočáře zásadně takhle..)..
ale pokud se ti líbí ten design podvozku, tak to budeš mít těžké s výběrem, prootože já si nemůžu vzpomenout na jediný, co by měl sedák do lehu a tenhle typ podvozku… ![]()
možná jestli moon ping/pong nemají klasické polohování,a le dost o tom pochybuju, prootože i jejich T3 mívala houpačku.. ![]()
je nohy na madle:-))to je dobry
, no uvidime, neprve musim otehotnet, zacinma uz z toho silet, tqk nam drz palecky:-)
Zdravím:-)
líbí se mi kočárek Jané Muum Formula Koos Micro 2013, asi nějaká novinka, zatím jsem žádnou diskuzi k němu nenašla:-( nemáte s ním prosím někdo zkušenosti? Korbička nevypadá, že bude malá… díky