Jané Nomad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
4.11.10 11:54

jane nomad air

ahoj nemá někdo zkušenost s kočárkem jane nomad AIR,s nafukovacima kolečkama?ten bude asi lip odpružený ne?a jaký je rozdíl v kolekci s normálníma kolečkama,a ješte jedna otázka,daji se tyto kolečka-nafukovaco dokoupit??na model jane nomad pro
2008?????????????????díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.11.10 21:46

vím jen, že kola se dají určitě dokoupit. jen jsou drahá a někdy neladí barevně s konstrukcí.. jízda je komfortnější, ale pořád jsou tam ta přední plastová..
toť vše co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.11.10 22:12

nafukovací kolečko stojí kolem 9set jeden kus,právě jsem to zjistila…pokud se pro nomad rozhodnu uvidím,jaký to s těma plastovejma kolečkama bude a když tak dokoupím nafukovací..díky natašo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.11.10 09:55

ajo, pokud se ti nomad vleze do výtahu, je to fakt super volba!! :palec: je lehoulinký (opravdu má jen těch 8kg), prostorný, i se dobře nosí (má po stranách tu konstrukci tak, že když ho nesou dva po schodech, nemusí jeden bejčit rukojeť a druhý se špinit o kolečko), kamarádka s ním odjezdila dva roky po praze, dejvicích, mhd, maximálně spokojená, teď je fakt happy, že si ho nechala na druhé, ačkoliv měla cuky ho prodat a pak koupit nový, .. pohodlně se jí vlezl dvouleťák ve fusaku.
(a já vezla ve středu svého metrového 16kg vážícího tříleťáka ve starém slalomu a taky OK. !! - to jsou prostě velké pohodlné - pro dítě - a lehké kočáry 8-) )
na jízdu po městě zas nejsou ty kola nafukovací tak potřeba, resp. podle ní.. (do terénu měla speediho a pak slaloma.., takže tam nejezdila.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.11.10 17:53

tak jsem byla rozhodnutá pro nomada,ale práveže do toho výtahu by se as nevešel,nemůžu to posoudit,protože to nejde pořádne zmeřit,každopándě rozmer dvířek je menší než šířka nomada,ale možná bych ho tam nejak nacpala..ALE právě jsem natrefila na bugaboo bee,za cenu nomada,ještě v záruce a i s nánožníkem,tak nevim :think: ten by se do výtahu vešel krásně,ale neni trochu malý na spaní?co myslíš?a zvládne to v parku?to je rozhodování :nevim: :nevim: nejradši bych brala asi nomada i bugaboo bee :mrgreen: ale abych si snad vzala půjčku..díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.11.10 19:58

ajo, podle všeho BGB bee plus je OK, je větší rozměrově (co se sedáku týká), vychytanější. ale Bee jako takové nic moc, přišly mi dost malé :(
ale jinak kočár je to kvalitní, to určitě ano, stížnosti na kvalitu jsem nečetla nikdy žádné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.11.10 20:23

no jo,máš pravdu,bee bez plusu je malej,takže opět zůstává nomad,ačkoliv jsem videla dnes bugaboo cameleon,jenomže si neumím představit pokaždý když ho budu chtít složit,odělávat sedátko,protože do výtahu by neprojel,kdežto jsem videla naživo bebeconfort elea,je hezčí naživo než na fotce,ale jak udavaji šířku 51cm,tak to jsou asi předni-menší koleča,protože ty zadni jsou širší,aspon 61cm..ale ta cena nicmoc..kdežto musím říct, zippy all over 2010 má krásně pružný zadni kolečka,to jsem nečekala......nomada jsem si před koupí chtěla naživo osahat",ale v obchodech už je nemají,protože se nevyrábí,kdežto jane unlimit,což má stejný zadní kola zdáse,meli jen na objednání :think: naživo jsem videla akorát slalom..no na videu jsem videla že se nomad jednoduše skláda a hlavně že stojí sám na nohách když se složí!což potřebuju,asi se nesloží jako zippy,ale to neva..bee plus je určitě hodně namakanej kočárek,takže příští moje pobláznění%%%%%%%%%%%%%%% bee plus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.11.10 11:27

nomad

takže už mám odma jane nomadA,je opravdu dost široký,díte se me v nem úplně ztratilo" :lol: takže je super i pro vetsi dite,jede se s nim naprosto ůžasne nemusím přemýšlet nad hrbolem nebo rozbytým chodníkem a v parku taky naprosto super,nejlepší je že kolečka jsou z materiálu na který se nic nelepí,bahno,písek nic,a pokud přece jen,hned to jde dolů vodou :potlesk: uvidím jak dopadne stříška,se slídou meli holky problémy,je to docela blbě vyřešené,díl se namáhá a slída je trochu delikátní na takové misto..s kočárkem jsme už byli na zkušební ceste na kamenech na pláži a super i tam!do výtahu ho mujsim složit,kdyby mel o pár centiemtru min,hned by se vešel… :-? ale s tím jsem počítala..hlavní je že složený stojí sám na nohách,to je výhoda
 http://img638.imageshack.us/…nmek0220.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.2.12 19:50

:potlesk: v katalogu pro rok 2012 je i model NOMAD. :potlesk: Model,který byl velmi oblíbený.V ČR bude opět k prodeji v březnu 2012.Těším se, byli jsme s ním naprosto spokojeni! :dance:
http://issuu.com/…ble_jane2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.2.12 10:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.3.12 08:03

JIŽ BRZY V PRODEJI OBLÍBENÝ JANE NOMAD 2012 :) :potlesk:

http://www.janecz.cz/…e-nomad-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.3.12 21:09

Prosím, nemáte někdo už ten nový Nomad 2012? U nás ho nikde nemají, zajímá mě hlavně, když ho začali znovu vyrábět, jestli zůstal tak prostorný a vhodný pro dlouhé dítě (18měs, 88cm), jak se psalo ve starších diskusích? Uvítám jakoukoliv zkušenost nebo kdyby někdo mohl změřit délku zádové opěrky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.3.12 12:37

V Brně jsem ho také nikde neviděla, asi budeme musete zajet do Prahy. Nebo poradí někdo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.12 17:58

Jané Nomad

Ahoj mamči, chtěla jsem se zeptat, jestli jste koukaly na novou kolekci kočárků? Líbí se vám barvy a kterou by jste si vybraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.4.12 21:16

Dnes jsem měla možnost vyzkoušet starý model Nomada,ale prý se ten nový liší jen v drobnostech. Je opravdu prostorný, široký, dlouhá opěrka nožiček i zad, ale bohužel náš dlouhán ma v sedu stříšku přímo na hlavě, když ji zatáhnu. Škoda, že stříška není o pár cm výš, měla bych vyřešený dlouhodobý problém s koupí nového kočáru. Líbil se mi moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí