Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, nechci Te strasit, ale zrejmě jde o spatny kus, jak dlouho je starý a jaká je to kolekce. Nám skládání jde velice lehce jen trošku zatahnes a je to fajn, zvládnu to i já a nemám přitom žádnou sílu. Aretace nám problémy vubec nedelá. S brzdou je to jediný problém o kterém vím, že se hodně reklamují, ale snad je to taky kus od kusu.Brzda jde v poho zabrzdit a odbrzdit. My teda máme novou kolekci a vše je ok. Teda budeme ho asi prodávat jestli ho nekdo koupí.
Koupíme si modrej, když už teda je v prodeji.
Ahoj, normálně ho reklamuj, ať ti ho vymění. Nám sice u jiného kočárku nefungovaly brzdy a hned jsme dostali nové. Jané se mi taky moc líbil.
Dobré pořízení Tin
Mě jde skládání taky lehce, jen se mi jedna strana někdy zasekává, ale to je tím, jak s kočárken ne zrovna četrnš zacházíme
(, když ho nakládáme do auta. Kolečko mi taky takhle zlobilo, ale zkus zajít do obchodu, ať ti ukáží, jak se aretuje a odaretovává. Pak mi to už šlo dobře a nikdy se nezaseklo. A k brzdě, ona chce tak jako nadzvednout. Kousek k sobě a pak už jde krásně nahoru. Musí se totiž dostat z těch ozubených koleček. Ale opravdu je nejlepší zajet do obchodu a vše si tam s prodavačkami vyzkoušet a případně reklamovat.
Gejby
Ahoj,
nejdřív jsem Ti napsala, že máš vadný podvozek, ale probírali jsme to s manželem a myslíme, že to může být OK.
a) zkus při aretaci musíš kolečko pořádně pootočit, ze začátku to šlo hůř, časem se ochodilo a funguje bezvadně.
b) při skládání musí být podvozek pořádně zacvaklý, pak teprve lze dobře povolit pojistky a krásně složit. Pokud máš samotný podvozek, tak jde při složení krásně zacvaknout. Podvozek se sporťákem zacvaknout nejde nebo opravdu velkou silou. Ale nemám pocit, že by to bylo potřeba, složený drží dobře i bez toho.
c) brzda se musí trochu povytáhnout a přizvednout. Taky nám trochu klepe, ale nějak to neřeším.
Snad to bude vše v pořádku. Pokud ne, tak kočárek reklamuj.
Tak ať brzy jezdíte bez problémů.
Petta
AHojky, jen k té brzdě (předpokládám, že se jedná o tu nožní brzdu), taky nám klepala, což mě dost rozčilovalo, protože jsem neustále musela nohou přizvedávat, tak manžel malinko pilníkem obrousil ty ozubený kola a je po problému
.
J.
Zdravím Vás všechny, mám taky jeden malinkatý dotaz, včera jsme s manželem po dlouhém rozhodování pořídili „janéčko slalomáčka“ vše jsme vyzkoušeli jenom se manželovi nějak nezdá připevnění tašky na madlo kočárku a sice že tam „překáží“ bowden od brzdy. Nemá někdo z Vás nějaký „fígl“ jak ji správně připnout ?
Pomoooc,asi jsem totálně neschopná,nobo co,ale na Jané Slalom Pro nevím,kde se zaaretovává přední kolo
V návodu je to popsaný tak,že stejně vím prd…
Taky mi trvalo než jsem na to přišla, ale musí se otočit to aretovací kolečko a pak celé přední kolo otočit dozadu až to zacvakne.
Ahoj, ještě bych se chtěla zeptat jestli je normální, že se mi ta nasazená hluboká korba trochu kýve dopředu a dozadu, tak to při najíždění naráží na tu kovovou opěrku a drnčí. Je to ta nová kolekce bez adaptérů, tak nevím jestli to reklamovat.
Bara22: ahoj, my mame taky jane, zatim s nim jezdime jen po byte:-)))ta korbicka se kyve normalne, v obchode mi rekli, ze se tim alespon vyrovnaji nerovnosti, kdyz neni kocar perovaci. zkus to kovove madylko dat dolu. je stejne urcene az na sportak na podperu nozicek. kdyz to das dolu, tak uz to do toho bouchat nebude