Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Powertwin Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Powertwin ProTo by mě taky zajímalo, už jsem sehnala druhý stejný, ale taky zvažuju, jestli ho vůbec budu potřebovat.
Snad se někdo ozve.
@Grace tak dnes jsem byla vyzkoušet powertwine 2012 21 měsíční dítě i ve fusaku se dopředu vejde takže dobrý.
.
rozdíl proti staršímu typu je, že střecha na zadní sedačce je větší a jde stáhnout víc dopředu proti sluníčku, nic jiného jsem nespozorovala. dokonc ejsem v obchodě vymyslela jak to udělám aby mimino v zadu nevyselo za pásy
jen teda mi ještě vadí že zadní dítě nemá madlo… tak zkusím vykoumat z kterého kočíku by tam šlo dát. asi do něj půjdu..možná mi ho dnes muž pojede koupit… ještě nevím..ale pro mě momentálně asi nejlepší volba.
Grace ono těžko říct jestli budeš potřebovat pro 2leťáka fusák, ale vem si sebe když by jsi měla sedět v bundě někde na lavce a nehejbat se… takže pokud někam pojedeš v mrazu a Rýša bude sedět asi by to chtělo fusak.
ale vešel se v pohodě takže OK ![]()
Já mám tu verzi 2006 a tam je fakt málo místa, ale fusak jsem koupila a uvidíme, co uvidíme. Já se obávám, že se totiž do toho kočáru s vložnou tašku na zimu už nevejde ani Alánek.
Každopádně díky moc za info! ![]()
@Grace
no tak to ho tam určo nedáš ve vložné tašce v zimě. Ondra má 6m nevlezl by se do tašky vůbec ![]()
Ahoj holky,
Tak poslední dobou už mě tlačí pata a nevím jak z toho ven. Můžete mi prosím poradit. Mám 17měsíční dvojčata Míchalku a Danka a za 2 měsíce přibude další přírůstek. Danek chodí docela rád pěšky tak jsem si říkala, že by mi stačil sourozenecký kočárek se stupínkem. Míša by se vezla ve sportovní úpravě a Danek popř. na stupínku + mimčo v korbě. Ale mám problém jaký vybrat. Myslela jsem si na Jané powertwin. Ale nevím. Potřebuji kočárek s velkými kolečky, aby jsem s ním mohla i do přírody. Ale nevím jak je to se stabilitou tohoto kočárku pokud bych chtěla přidat skate. Můžete mi někdo poradit popř. dát tip na jiný?
Dík
Obláčku, taky s tím počítám. ![]()
Zkoumálku, já mám Powertwi 2006 a není tedy moc stabilní, někdy se s ním dost špatně manipuluje přes obrubníky. A skate si tam nedovedu představit vůbec, ale třeba by to šlo.
Skate mám na x-lander, který používám jako podvozek k autosedačce a na ty krátký cesty v pohodě, ale k tomu Powertwinu, nevím nevím. A obdivuju Tě.
![]()
@Grace jak se daří? ![]()
já mám powertwin 2011 a je fajn, i skate jsem k němu měla přidělaný a šlo to v celku v pohodě.
Ahoj Obláčku,
Můžu se zeptat zda bydlíš ve městě nebo na vesnici. Já jsem stále ve fázi scháněmí a díky tomu, že člověk pořád něco čte tak už neví kudy kam. teď přemýšlím i o TFK. Ale samozřejmě použitý. Prostě peněz není nikdy nazbyt.
@oblacek bydlí v Praze.
No a my v zimě asi jezdit nebudeme vůbec, když už teď to vypadá takhle…
My už jsme koupili TFK Power Twin duo. Skate ještě nemám, ale uvidím zda ho budu potřebovat. TFK se fakt skvěle ovláda a vypadá velmi stabilní. Zatím jsem 100% spokojená. Naše děti jsou zvyklí být 2× za den venku takže jezdit musíme počasí nepočasí. ještě necelý měsíc a bude nás tu o 1 víc tak pak uvidíme jak to zvládnem.
Já se taky s dětmi snažím, aby byly zabavené, ale 2× denně ven bych nezvládla. Co když onemocníš Ty nebo jedno z dětí, zůstáváte doma? Teď jsem lehla já, tak proto se ptám. Na kočárek mrku a až se to narodí, jsem zvědavá, jak to bude, na zimu teda určitě pěkně náročný, obdivuju. ![]()
@Grace my taky chodíme 2× počasí nepočasí
doma bych s nimi zůstat nemohla. když jsem byla nemocná šel ven jen starší a malému to je jedno.
My jsme zatím byli nemocní jen 2× a to jsem šla ven jen s tím zdravým, když nemocné dítě spalo. Ale byli jsme jen na zahradě. U dvojčat je dobré, že se umí zabavit sami a tak věřím, že to zvládneme i s 3 dobře.
Zdravím uživatelky tohoto kočárku, za měsíc a kousek nám přibude mimčo a já stále vybírám a vybírám…Nakonec zatím vede jané powertwin, ALE…zajímalo by mě, jak je to s tou stabilitou, nečtu na to moc dobré ohlasy
Potom jak je to s přední sedačkou, když se na mimino koupí korbička, jestli ta sedačka není moc v předklonu… No a potom, jestli třeba máte zkušenost s tímhle i jané twin two, tak který je podle vás lepší? Předem děkuji za jakékoli ohlasy na tyto kočárky ![]()
Tak já nakonec pořídila powertwin a jsem spokojená. Mám holky 16m od sebe. Na tu mladší jsem koupila dozadu vložnou tašku a pevným dnem. Matrix je prý jak korba, tak i autosedačka, tudíž nemá rovná záda. Příjde mi, že je ta taška i prostornějšícm a šířka -mám z bazaru nezateplenou a rozměry má jako normální korby(délka cca 74cm a šířka 34cm). Co se týče stability, tak je to v pohodě, akorát musí člověk dávat bacha, když najíždí na obrubník(buď přední kolo zaaretovat a nebo najet předním kolem na obrubník, dojet zadníma kolama až k obrubníku a přejet ho), ale to si hned člověk zvykne a potom druhá věc- když vyndáte přední dítě, tak aby na rukojeti nebylo nic těžkého a kočár se nepřevrátil(na řidítka se dává jen takový kapsář, jinak košík dole je veliký a zbytek věcí nosím v batohu). Toť asi vše, s kočárem jsem spokojená, všude se vejdu, krásně se s ním manipuluje… Kdyžtak se ptejte, co Vás zajímá ![]()