Nebude některá maminka prodávat tandem Jane Powertwin?

15
5.5.06 21:36

JANE POWERTWIN

Ahojte mamky.
Nejsem tu dlouho a tak trochu tápu… proto raději zakládám „nové téma“. Mám 14 měsíční holčičku a v září přibude další mimčo. Ráda bych tandem JANE POWERTWIN. Z přečtených stránek jsem pochopila, že je dost maminek, které tento tandem mají. Cenově by pro mě bylo přijatelnější, kdyby se podařilo sehnat ne nový a tak se vás ptám.. NEBUDETE NĚKTERÁ MAMINKA PRODÁVAT V SRPNU (NEJP. ZÁŘÍ) TENTO KOČÁREK? Předem moc a moc díky.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Powertwin Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Powertwin Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
6.5.06 08:44

Ahoj Soňo,

mam kočárek Jane v červene barvě, nedávno jsem ho koupila a zatim moc nepoužívám, protože jsou moje děti pořád nemocné. Chtěla bych ho na konci prázdnin (srpen, zaří) prodat. Mám k němu i tašku pro kojence. Musím uznat, že kočár je opravdu super a dobře se s ním jezdí. Dokonce je lehčí než můj hluboký kočárek.

Pokud máš zájem napiš mi na vujtechova@brain-cz.com

Jarča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.5.06 21:05

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, v tomto kočárku může jezdit i úplně malinké narozené miminko? Neviděla jsem ho naživo, jenom na netu a přijde mi, že ta zadní sedačka pro mladší dítě je až tak od půl roku…
Díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
10.5.06 21:25

Může, pokud koupíš vložnou tašku s pevným dnem, pak je mimi mírně z kopce, ale ničemu to nevadí… :-)

• Citovat
  • Upravit
9867
11.5.06 01:27

Nemusis mit ani tasku, staci pevna a rovna podlozka. Mimco je mirne dokopecka, ale presne tak jsou treba i postylky v porodnici.
Nam se powertwin na cerstve miminko osvedcil. Pepi nechtela byt v sedacce, odmitala spat jinak nez na brisku.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.6.06 13:17

Ahojky,

nedávno jsme si pořídili Jané Powertwin z nové kolekce 2006 a jsme plně spokojeni - jakékoliv dotazy ráda zodpovím a pokud se mi to podaří, zkusím vložit fotečku… Jinak mohu foto poslat na e-mail, kdyby mi to zde náhodou nešlo - ještě jsem to nikdy nezkoušela :oops: :D, tak mě, prosím, případně omluvte.
Je perfektní, nakonec jsem se rozhodla, že koupím i tašku na dítě pro miminko a všechno sedí na 100%.

Pa pa, Ála a holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.6.06 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.6.06 13:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.6.06 13:23

Pardon, poslední fotka sem samozřejmě nepatří… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.6.06 10:42

Ahojte, mozno je to blba otazka, no je z Vasich skusenosti kocarek dostatocne stabilny? Mala som trosjkolku (Quinny Speedi SX) a bola uplne super :) , no teraz ked vyberam sourozenecky kocarek, stretla som sa s neskutocnym mnozstvom nazorov, ze „surodenecka trojkolka predsa musi byt nestabilna“ :? Je to z casti pravda, alebo nie.
Dik za Vasu skusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
26.6.06 10:46

Ayrin,

je nestabilní, jedině při nájezdu na obrubník… Jinak jsem žádnej problém nezaznamenala.

• Citovat
  • Upravit
98
26.6.06 10:46

A este by som sa chcela opytat, ako spinka starsie ditko sediace vpredu. Je mi jasne, ze sa sedacka neda dat do lahu, no vyspi sa aj v tom „pololahu“, alebo skor „polosede“ :wink: ?
Myslim samozrejme v tomto kocarku Jane Powertwin.
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
26.6.06 11:16

Myslím, že nevyspí, já to nemusela řešit, Vojta v kočárku nespal…

• Citovat
  • Upravit
9867
26.6.06 12:33

Vyspi se v nem obe, neboj - dite se ti preci vyspis i va aute, ne? Takze pro jednou se v klidku vyspinka i v polosede vepredu. Nebo das miminko do autosedajdy dopredu a starsiho klacana dozadu do lehu :)
Stejne to bude jen vyjimecne, vetsi deti spinkaji mnohem lip doma nez v kocarku a miminko se snadno prizpusobi rezimu starsiho ditka.
Nerikam, ze je to idealni kocar, ale moc mu k dokonalosti nechybi. Myslim.

http://rodina.cz/…5359_1_1.jpg

Ada se v nem prospala naposledy nekdy pred mesicem? Po dlouhe dobe, ale bylo potreba a bylo to fajn.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.07 13:59

powertwin

Ahoj,
mohl by mi nekdo poradit jestli se na zadni sedacku vejde prenosna taska ntolik, aby se tam nemackali nozicky? Na tech fotkach co tu jsou to vypada, jakoby to zadni dite bylo uskriple. za odpoved a zaroven radu dekuji :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4