Jané Rebel v Octavii combi

148
20.1.07 21:56

Jané Rebel v Octavii combi

Máme autosedačku Rebel od Jané. Mám problémy s upnutím na zadní sedačku Octavie combi I. Četl jsem zde v jedné diskuzi, že je to otázka šikovnosti. Zkoušel jsem to i bez malého a stejně byl pás krátky. Pokud jsem jej zapnul, sedět by v ní nemohl, protože byla nakřivo.
Máte někdo tuto sedačku a jde Vám v Octavii zapnout ??? Díky za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
20.1.07 23:17

Martine, ahoj…neni to tim, ze maji Skodovky vseobecne kratsi pasy? Ja mam vyzkouseno, ze sedacku v pohode zapnu v nasem Citroenu, ale ve favoritu od tchana nebo Fabii od nasich jen ve predu-vzadu jsou kratke pasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
21.1.07 10:21

martine,máme také jané rebel a octavii máme combi novou i starou i krátkou a všude to v pohodě upnu.
je to opravdu poprvé těžší,ale přijdeš na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
21.1.07 12:02

Zdravím,

krátké pásy mohou být problém ale taky samonavíjení, nevím jak to připínáš, mě dělalo potíž aktivování samonavíjení, takže teď nejprve provléknu pás přes dítě, ty modré úchyty, potom zacvaknu a teprv potom přetahuju přes záda, čímž pás vytáhnu nadoraz.

Jo a ještě zkušenost, pokud se pás nedotáhne napevno tak se sedačka jakoby překlápí, dítě je čím dál svisleji, ale to může být tvarem sedadla

pa

• Citovat
  • Upravit
148
21.1.07 16:27
sslunicko píše:
martine,máme také jané rebel a octavii máme combi novou i starou i krátkou a všude to v pohodě upnu.
je to opravdu poprvé těžší,ale přijdeš na to.

A máš pro mne nějakou nápovědu. Když dám sedačku do polohy, jak jí chci mít a zapnu nejdříve pás přes malého do těch modrých úchytek, zacnaknu ho do sedačky, nemám šanci pás přetáhnout přes opěradlo sedačky do dalších dvou úchytů.
Dělam-li to opačně = nejprve záda, pak přes malého do modrých úchytek a nakonec zacvaknu do sedadla, nedosáhne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.1.07 16:30

Taky sme meli problem s chiccem ve fordu a resili to takhle

nejdriv tak jak popisujes, pas pres maleho a zapnout do sedacky, pak autosedacku preklopit trochu smerem k sedadlu a pas dat za sedacku… pak dat do polohy zpatky....... a dopolohovat trochu silou

Snad jsem to napsala srozumitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.1.07 21:15

zkusím to, až někam pojedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.1.07 11:23

Martine,fígl ti žádný nepovím,já to dělám pořád stejně. nejdřív na:,–(ím do těch zadních úchytů,zacvaknu a pak teprve zaháknu do těch modrých přes dítě.

jezdíme poměrně dost a opravdu to jde.

je fakt že známý měli stejný problém v octavii combi s maxi cosou,ale také na to pak přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí