Kočárek Jané - reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
2.6.11 19:57

Jane reklamace

Maminky, nemáte někdo zkušenost s reklamací u Jane? Vyskytla se mi bezva příležitost koupit jej měsíc používaný od paní, kupovala ho v Malvíku(Praha) a já jsem z Ol. Problém je, že mi psali z Malvíku, že reklamace se vztahuje na 1.majitele a pokud si to servis bude ověřovat, bude problém. ted nevím, zda do toho jít, ale přece je hodně maminek, co kupuje kočárek po někom, má s tím, někdo zkušenost? Moc děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
2.6.11 20:08

Já teda nevím ale já si mylsím že na jakékoli zboží je záruka 2 roky,a je jedno jestli si ho koupila od ěnkoho kdo ho má chvíli.Aspoň tak si to myslím.Taky prodávám kočár a všude píšu že je ještě v záruce,tak nevím teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
2.6.11 20:15

Také si myslím, že je to blbost. Záruka je na zboží..2 roky a je jedno, kolik vystřídá majitelů. Spíš bych ti ale nedoporučila Malvíka jako obchod obecně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.6.11 20:30

já teda nevím, ale proč by tedy na záručákách byla kolonka jméno a adresa zákazníka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
2.6.11 20:35

Na žádném záručáku nemám své jméno. Dle mého a toho, co se píše v občanském zákoníku, pokud budeš mít účtenku nebo záručák, tak to může reklamovat kdokoli (teď jsem zrovna reklamovala přítelův telefon). A v kterékoli prodejně, tzn nemusí se reklamovat v té, co bylo koupeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
2.6.11 21:08
Lolinka79 píše:
Také si myslím, že je to blbost. Záruka je na zboží..2 roky a je jedno, kolik vystřídá majitelů. Spíš bych ti ale nedoporučila Malvíka jako obchod obecně :roll:

Přesně tak, reklamovat můžeš, Malvíka nebrat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
2.6.11 21:08

take s emi to nezdalo, ale z Malvika mi napsali, cituji:Dobrý den,
v případě značky Jane je to složité, protože kočárky se registrují a
na záručním listu je vždy jméno zákazníka. Pokud by servis toto
ověřoval, byl by v případě reklamace problém. Záruka se totiž vždy
vztahuje na prvního majitele. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
2.6.11 21:27
KaackaM píše:
take s emi to nezdalo, ale z Malvika mi napsali, cituji:Dobrý den,
v případě značky Jane je to složité, protože kočárky se registrují a
na záručním listu je vždy jméno zákazníka. Pokud by servis toto
ověřoval, byl by v případě reklamace problém. Záruka se totiž vždy
vztahuje na prvního majitele. :roll:

No, napsat ti můžou cokoli, ale porušují občanský zákoník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.6.11 21:48

Tak co já slyšela, tak se to vloni řešilo hodně v TV, že záruka platí jen na prvního majitele (pokud je psaný jménem)…

Proto já se s prodávající dohodla že kdyby byl problém, tak se to řeší i přes ni. Nikde není psáno že to nemůžeš vyřídit jako zástupce, či jak bych to řekla. Prostě poslat jejím jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
2.6.11 21:56

jojo to je pravda, nevim co to má jané za smlouvu, ale taky mám v zaručním listu napsáno že se záruka vztahuje jen na prvního majitele :nevim:

a kupovala jsem kočár v babydráček.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.6.11 15:07

dekuji vam moc:-)snad se to pripadne nejak vyresi.Krasny den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.7.11 22:22
KaackaM píše:
Maminky, nemáte někdo zkušenost s reklamací u Jane? Vyskytla se mi bezva příležitost koupit jej měsíc používaný od paní, kupovala ho v Malvíku(Praha) a já jsem z Ol. Problém je, že mi psali z Malvíku, že reklamace se vztahuje na 1.majitele a pokud si to servis bude ověřovat, bude problém. ted nevím, zda do toho jít, ale přece je hodně maminek, co kupuje kočárek po někom, má s tím, někdo zkušenost? Moc děkujeme :srdce:

No já mám Jane Slalom pro 2009,každý kočár má svoje číslo které je na kočáru umístěné.Je to v případě,že by ti ho někdo ukradl,ať ví komu kočár patřil. TAk to tak asi nějak bude stím druhým majitelem.
Jinak my na Jane reklamovali snad vše.Od prasklé zádové opěrky v korbě,vrzající konstrukci a kola,prodření zádové opěrky sporťáku po měsící používaní až po vybledlou vložku po týdení dovo,kterou jsem kryla plínou, neboť jsem taková cimprlich na své věci a kočár nás stál 23000.Neuznali nic,v návodu máš napsáno co není na reklamaci a je to vlastně vše.Nato tě ale jak kupuješ kočár nikdo neupozorní.
Já bych už do Jane nešla. :cert: A navíc jezdí jich tolik a špatně se prodávájí pak ty ojetiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.7.11 15:59

podle zákona na ochranu spotřebitele a občanského zákoníku na to nemají právo. záruka na prvního majitele se tak vztahuje pouze na uplatnění přímo u handy praha, na to právo mají… ale když se ti něco rozbije, v malvíku s účtem jsou povinni ti reklamaci vyřídit!! záruční list není v čr podmínkou uplatnění reklamace!!!!
a vždycky můžeš říct, že záručák jsi ztratila.. že ti kočár kupovala kamarádka nebo něco..

takže si v malvíku můžou tak leda škubnout. !

bych se v klidu obrátila na čoi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4