Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMě se celkem líbí ta modro-šedá.No ale jsem ráda,že jsem nestresovala a nečekala na tuhle kolekci a nakonec vzala 2008,je to všechno na jedno brdo..Ale 2008 byl určitě zajímavější výběr.
Já mám kolekci 2004 a jsem opravdu ráda, že jsem ji neprodala, ale nechala schovanou pro druhé mimi!!!
Mám celý set a i když máme kluka tak jsme šli do červeného Jané a myslím, že chybu jsem neudělala - teď bych si asi nevybrala a u té starší kolekce to byla jistá volba!!!
Nová kolekce je opravdu pochmurná, nicméně co se mě teda fakt nelíbí je na Slalomu černý podvozek. Nelíbí se mi to ani u Nomada, ale u toho Slalomu fakt nic moc..
http://www.stroller.ru/…5198-JO1.jpg
a jinak se mi zase nejvíc líbí barva Stylon..
http://www.stroller.ru/…5197-475.jpg
Jo a to okénko je snad ještě větší než v minulých kolekcích, ale přijde mi tak trochu zbytečné, když je zakryté a dle mého i z praktických důvodů skoro pořád bude..
No jo, máš pravdu!!!
Takto na té zvětšené fotečce je to super vidět - já jsem si říkala na co jsou tam ty zipy
a ono je ta stříška vlastně celá ze slídy a jen to má nějaký kryt nebo druhou látkovou stříšku
- každopádně je to na nic! Na našem jané byla jen taková čtvercová úplně vzadu stříšky a stejně jsem ji neměla nikdy otevřenou - teda jednou, když jsem ji šla reklamovat, že mi po měsíci praskla!!!
Ta čarná konstrukce mi vyloženě nevadí, ale připadá mi to takové plastové, levné
![]()
Me se celkem libi ta zeleno-seda..........
Takze dalsi dilema, jestli vzit Urban z kolekce 08 a nebo tento 09........
Kdy by tak mohli prijit do prodeje?Chce to videt na zivo
.....
Jeee, tak pokud vezmem Jane, tak novou uz urcite nestihnem........Coz mi usnadnilo vyber alespon v barvickach...... ![]()
nové barvy jsou v prodeji mám pocit od března a vidět se dají v Brně na výstavě promimi nebo tak nějak. Je tam spousta kočárků, které si můžete prohlédnout. já jsem tam vybrala ABC, ale nakonec máme Jané. Sem tam mě ale štve, protože někde vrže.
tak už tam mají i barvičky STraty… to bude tedy asi stejné jako korbičky že? Tak a já nevím, jakou si vyberu…:-(
mne sa paci modry........ ![]()
ale ani ostatne nie su spatne… ![]()
som zvedava na korbicky… ![]()
loni byla navíc Marine II. Tak letos by mohli dát třeba Marine III. ![]()
jinak půjdeme do té modročerné… modrošedá není špatná, ale mám pocit, že by byla za chvilku jako prasátko.
Materiálově se mi líbí nejvíc červenošedá… škoda že to nemají s modrou. No ale třeba budeme mít zase holčičku, tak uvidíme…
Ahojte maminky,
velmi rada by som si pozrela novu kolekciu 2009, ale ked dam tu stranku stroller.ru, tak maju na stranke virus a neotvori mi to.
Mohli by ste mi prosim poslat fotky na moj mail, pripadne napisat mi na mail este nejaku stranku, kde by som si to mohla pozriet?
lea.laurova@post.sk
DAKUJEEEEM A PRAJEM KRASNE SVIATKY.
LEA
zuzanasinova píše: řekla bych že do prodeje přijdou někdy v březnu…
po veletrhu ve Valencii ted nevim presne tu destinaci ale po nejakym jejich ofiko veletrhu se pak rozsiruje do dalsich zemi. Veletrh je tusim ke konci ledna tak uprosted unora jde do prodeje sem.Teda Loni to tak bylo
Ahojky pátrám po kolekci 2009 a nemůžu ji najít. Byl tady jeden odkaz, ale ten mi zablokoval PC. Jinak ta černá konstrukce se mi nelíbí. Ještěže mám kolekci 2008 modrý. A barvičky nechali stejné?
Martin_a píše:
Ahojky pátrám po kolekci 2009 a nemůžu ji najít. Byl tady jeden odkaz, ale ten mi zablokoval PC. Jinak ta černá konstrukce se mi nelíbí. Ještěže mám kolekci 2008 modrý. A barvičky nechali stejné?
cerna konstrukcia je iba pri jednej farbe janecka z 09…ostatne su klasika…a farby su ine ako inac…
![]()