Jane slalom - lůžko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
4.10.05 09:13

Všem vám moc děkuji za cenné zkušenosti, jdu do toho. Ještě bude problém vybrat barvu, bohužel budu vybírat pouze podle obrázku, naštěstí jsou jen tři možnosti (loňská kolekce). Trvanlivost barev se zde už tuším řešila, tak to snad najdu. Udělaly jste mi radost, budu se na vás s důvěrou obracet i v jiných tématech. věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.10.05 20:06

Ahoj,
my čekáme mimi koncem října a do korbičky Jane slalom jsme koupili fusak od Emitexu, ten s těma „nožičkama“. Je flaušový a pani prodavačka mi ho doporučila. Ještě k těm barvám. Hlavně nekupuj červený. Je z jiného materiálu a vybledne. Kamarádka ho kupovala na jaře a teď ho má pěkně vyšisovanej od sluníčka.
Byla jsem se v pátek podívat na veletrhu v Letňanech a Handy Praha tam měli stánek s novou kolekcí na rok 2006 - Slalom Pro. Korbičky jsou širší než těch 30 cm, protože tahle verze už nepotřebuje adaptéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
5.10.05 21:34

Věrko s těma barvama je to celkem těžký z loňské kolekce.
Mně se hrozně líbila ta béžovo-modrá, ale to je asi nejméně praktické, protože s kočárem jezdíme po loukách, v lese a na polích při venčení našeho psíka. Takže pro nás opravdu nevhodné. Pak se mi líbila ta tmavěmodro-smetanová. Tu také nakonec máme, ted ajen lůžko a autosedačku. U sporťáku mě odradilo, že tam největší část toho povlaku je smetanová. Sice se látky dají prát, ale stejně :-( . Červenej kočárek jsem nechtěla (navíc opravdu ta červená látka je jiná a kamarádka už jí má také trochu vyšisovanou) a ten oranžovej se mi také moc nelíbil :-/. Takže jsme nakonec koupili poslední model Powertrack360 Winter, který dělali tmavě modrý (sporťák) a má vylepšení jako Slalom (polohovací nánožník, velká boudička, atd.
Vím že na jaře dali i model Slalom tmavě modrý. Ale to už jsme měli nakoupeno, jinak bych brala ten. Ale jsem spokojená. Sporťák modro-smetanový je super i autosedačka. No a sporťák až začne Aleš chodit a jíst, tak tam ten bordel nebude až tak vidět..
Z těch nových modelů se mi líbí také ta tmavě modrá, pak černo-béžový a asi tmavě modrý s tyrkysovým. Ale znám je jen z obrázků :-)
Pěkný výběr a doufám, že budeš spokojená jako my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.10.05 13:44

Re: Jane slalom - lůžko

Ahoj, mam dvě kamarádky, jedna si porídila Jane Slalom s korbičkou a druhá bez. Ta která korbičku měla (malej se jí narodil v únoru) si brzy stežovalam že chlapečkovi je tam dost těsno (už tak ve 3 měsících). Druhá kamarádka si porídila tento kočárek bez korbičky a z počátku používla zateplenou fleecovou tašku (od ABC) a miminko bylo v pohodě. Tím taky něco ušetřila. Z toho co jsem slyšela a viděla bych ti doporučila koupit si kočárek bez korbičky, jelikož díky její velikosti si jí mimčo moc neužije a o hodně déle se pak užiuje sporťak. Simča :D

• Citovat
  • Upravit
28
9.11.05 22:24

Re: Jane slalom - lůžko

Ahojte maminky.

taky se nám líbí Jane, nejspíš bychom šli do Slalom Pro, ale viděli jsme, že je i model Powertrack 360. Nevíte v čem se Slalom Pro a Powertrack 360 nejvíc liší? Který byste doporučily?
Tady na diskusích se píše hlavě o Slalomech, Powertracky ani v internetových obchodech moc nejsou.

A taky jsem se chtěla zeptat, jak velká je u Slalomu (Pro) opěrka na nožičky - jestli není malá, některé tříkolky mají tu opěrku tragickou…

Díky za info.
Venda

http://top.wz.cz/Filipek.jpg http://tickers.TickerFactory.com/…6293/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.11.05 23:41

Ad Slalom

Ahoj!
Mám čerstvě půlroční holčičku, měří 72 a váží 8,3 kg. Teprve teď je jí korba Jané opravdu těsná, ale - bez fusaku. Mrkni na inzeráty na tomto serveru - právě teď se ji snažím prodat, protože už moji holku nebaví ležet naznak a chce koukat a rozhodla jsem se, že ji prodám i s celým kočárem, kterej je moc fajn, ale my máme slíbený golfáče, tak se kdyžtak podívej, cena je k jednání… Nicméně: v dnešní době jsou snad všechny korby úzký!!! Málokterej kočár ji má širokou. Ale: dítě tak cca do čtyř měsíců stejně jen leží a myslím, že je mu dost jedno kde, naopak jsem slyšela, že v jistým smyslu „těsnota“ může přispět k pocitu jistoty - v břiše je v posledních týdnech taky dost natěsnaný a skoro bych tipla, že mimina budou spíš agorafobici než klaustrofobici… :)) Ale nevím, nevím. Pro první čtyři měsíce bych na korbu Jané v:,–(ila s jistotou. A je skvělá, my ji používali málo a hlavně v autě (ven jsme moc nechodili), což se nám osvědčilo velmi, velmi, přestože mě všechny kamarádky strašily, že to není pravá autosedačka, takže je to pro dítě nebezpečné a tak… Pro mne bylo důležité, že dítě mohlo spát v horizontální poloze a nemuselo sedět zhroucené a proti směru jízdy, ale… to je věc diskuse, každý to může vidět jinak… Takže - doporučuju. Korba je hlavně fantasticky lehká, takže jsem v ní nosila mimino hned po porodu a nijak jsem se nestrhla… Hodně štěstí při výběru!!!
Lukrécie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.11.09 22:04

Ahoj, ja asi budu vyjimka, ale nas malej byl v korbe od narozeni do 11 mesicu a byl by tam jeste dele, normalne by se vesel :-P ale uz byl brezen a docela teplo, tak jsme ho prendali do sportaku :wink:
Byla jsem s tou korbou fakt spokojena, krasne se tam vesel jak s fusakem tak bez.
Sportak mi prijde „horsi“, jako ze to dite je tam takovy zhrouceny, ale to mi prijde u vsech, jsem rada, ze tam sel az kdyz umel sam sedet 8-)
Ale celkove jsem s kocarem moc spokojena, brzda na brusle super :mrgreen:
Mame 2007 kolekci sedo/oranzovou a moc se mi libi, o vikendu jsem videla krasnou hnedo/oranzovou kombinaci, ale to byla podle me kolekce 2008. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.11.09 22:28

Tak my máme kočárky dva - Jané Nomad kolekci 08 v barvě Noir a potom Bambino Aygo. Skončilo to nakonec tak, že pokud jde o autosedačku od Jané Stratu, přestali jsme ji používat už v necelých třech měsících, protože malý v ní hrozně brečel, jak tam byl natěsno a koupili jinou. Pokud jde o hlubokou korbu, Jané má 30×73cm tuším, už si to nepamatuji přesně, Aygo má 35×90cm, takže jsme nakonec hlubokou korbu od Jané a autosedačku od Jané prodali, nechali jsme si jen sporťák, který je fakt úžasný a jako hluboký kočár používám Aygo, protože malý tam má fakt dost prostoru. Když byl menší, tak jsem v Aygu měla tu vložnou tašku, takže tam měl míň místa, jak tu někdo psal, že se cítí ty miminka líp ve stísněném prostoru. Janéčka se mi velmi líbí, jen mám trochu problém obecně s velikostí korbiček, mám pocit, že jsou snad všechny korbičky malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.11.09 13:16

Ahoj,

my také používáme Jané slalom 08 jsem spokojená, ale od 3,5 měsíce jsme museli prcka dát do sporťáku. Je ale větší dítě ( 69 cm, 8 kg), takže už mu bylo těsno. Jinak horší je to s autosedačkou. Máme Stratu a já už začínám shánět novou, protože malýmu už přesahují nožičky a je v ní strašně stísněný.Kdybych si mohla vybrat teď, nekupuju trojkombinaci ale jen korbu se sporťákem a autosedačku jinou. Ale pokud nebudeš mít velký dítě tak je to jedno. Jinak je úžasně lehký, což byl můj hlavní požadavek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí