Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
chtěla bych chodit na nějaké cvičení dětí s dcerkou. Je jí skoro rok. Prostě někam kde by mohla být ve společnosti jiných dětí a měla „sociální“ kontakt. V Brně.
Poradíte ?
Dík.
Lenka
Ahoj Leni,
já jsem v těhotenství chodila cvičit do Větrníku na Nerudově ul. a moc se mě tam líbilo prostředí i přístup. Probíhá tam i cvičení s miminky a to rozděleno podle věku od 3.-12.m a od 12.m.-3 roky. Mrkni na stránky vetrnik.unas.cz. Já zase přemýšlím nad plaváním ve Filia klubu na Lesné, nemáš zkušenosti, případně i s jinými bazény?
Měj se Tery
Ahoj Tery,
větrník má bohužel plno.
Na plavání jsem chodila do BC Kenny - www.bc-kenny.cz, do židenic a byla jsem spokojená, jen jsou dražší, mají tam bazének jen pro miminka, a docela pěkný zázemí. Na Filii jsem slyšela jen chválu.
Tak pá.
Lenka
myslim, ze se s miminkama cvici i v CENAP na Hybesce
Ahoj Tery,
Filia klub na Lesné patří našim sousedům. Chtěla bys vědět něco konkrétního?
Světlana
ahoj,
já chodím na kounicovu do Sluníčka kontakt určitě a možná i bližší info, by mohl být na www.jarmila.com, nebo vím, že se cvičí v lužánkách v dětským domě, a taky je nějaké cvičení jamaha tuším u zemědělské, a pak taky v různě pod záštitou sokola. ale to se asi dozvíš jen místně
, taky u salesiánů v žabinách je něco, ten větrník. výběr je myslím docela dost. hodně štěstí. holkám se cvičení moc líbí už chodíme rok a je to fakt paráda.
Zdenik a M+J
Ahoj Světlano,
vše o Filia klubu jsem se dočetla na jejich stránkách. Spíš mě zajímaly zkušenosti maminek, které tam chodily (např.přístup instruktorek, výuka, prostředí atd.). Každopádně díky za možné info.
Pa Tery
Zdarec, dneska jsem byla prvně se synkem (9 týdnů) cvičit. Na první hodině jsme se učily, jak se dítě zvedá a nosí (což nám v porodnici neukázali). Takže jsem ho celé dva měsíce nosila blbě a dostala za to málem od té lektorky sodu. Chodíte někdo taky někam? A jak to probíhá?
Cvičení v Líšni - Míček EDA, bezva nebo hudební škola Yamaha po celém Brně mají pobočky
Diskuze je hodně stará…oživuji. Můžete mi doporučit nějaké cvičení pro nejmenší miminka, od 2, 3měsíců…
na dojezd Židenice, Líšeň, Vinohrady…
O cviceni s malyma miminkama vim zatim jen na Uvoze. Ale to je pro tebe asi daleko. Tak to tu jen budu pozorovat, sama jsem na Vinohradech a pokud by se naslo neco pobliz, rada se o tom dozvim. Na jare nas to taky ceka ![]()
@UŽIVATELKA32 Dobré cvičení je v Majka centru na Hybešově, kousek od zastávky Nové Sady. Chodili jsme k Lence Langové, druhou lektorku neznám, a byli jsme moc spokojení.
Maminky, kamarádka otevřela v Brně Komíně stuido a nabízí i cvičení pro maminky s dětmi nebo jen pro děti
Klidně mě kontaktujte a já vám napíšu víc ![]()