Cvičení miminek v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
333
30.9.05 14:25

cvičení miminek v Brně

Ahoj maminky,
chtěla bych chodit na nějaké cvičení dětí s dcerkou. Je jí skoro rok. Prostě někam kde by mohla být ve společnosti jiných dětí a měla „sociální“ kontakt. V Brně.
Poradíte ?
Dík.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
30.9.05 17:42

Ahoj Leni,
já jsem v těhotenství chodila cvičit do Větrníku na Nerudově ul. a moc se mě tam líbilo prostředí i přístup. Probíhá tam i cvičení s miminky a to rozděleno podle věku od 3.-12.m a od 12.m.-3 roky. Mrkni na stránky vetrnik.unas.cz. Já zase přemýšlím nad plaváním ve Filia klubu na Lesné, nemáš zkušenosti, případně i s jinými bazény?
Měj se Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.9.05 20:33

Ahoj Tery,
větrník má bohužel plno.
Na plavání jsem chodila do BC Kenny - www.bc-kenny.cz, do židenic a byla jsem spokojená, jen jsou dražší, mají tam bazének jen pro miminka, a docela pěkný zázemí. Na Filii jsem slyšela jen chválu.
Tak pá.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.9.05 20:45

cviceni

myslim, ze se s miminkama cvici i v CENAP na Hybesce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
30.9.05 21:13

pro Tery

Ahoj Tery,

Filia klub na Lesné patří našim sousedům. Chtěla bys vědět něco konkrétního?

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
30.9.05 21:22

ahoj,
já chodím na kounicovu do Sluníčka kontakt určitě a možná i bližší info, by mohl být na www.jarmila.com, nebo vím, že se cvičí v lužánkách v dětským domě, a taky je nějaké cvičení jamaha tuším u zemědělské, a pak taky v různě pod záštitou sokola. ale to se asi dozvíš jen místně ;-), taky u salesiánů v žabinách je něco, ten větrník. výběr je myslím docela dost. hodně štěstí. holkám se cvičení moc líbí už chodíme rok a je to fakt paráda.

Zdenik a M+J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
30.9.05 21:51

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.9.05 21:54

pro Světlanu

Ahoj Světlano,
vše o Filia klubu jsem se dočetla na jejich stránkách. Spíš mě zajímaly zkušenosti maminek, které tam chodily (např.přístup instruktorek, výuka, prostředí atd.). Každopádně díky za možné info.
Pa Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.2.11 19:01

Cvičen í miminek

Zdarec, dneska jsem byla prvně se synkem (9 týdnů) cvičit. Na první hodině jsme se učily, jak se dítě zvedá a nosí (což nám v porodnici neukázali). Takže jsem ho celé dva měsíce nosila blbě a dostala za to málem od té lektorky sodu. Chodíte někdo taky někam? A jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.2.11 19:03

Cvičení v Líšni - Míček EDA, bezva nebo hudební škola Yamaha po celém Brně mají pobočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
24.11.15 09:09

Diskuze je hodně stará…oživuji. Můžete mi doporučit nějaké cvičení pro nejmenší miminka, od 2, 3měsíců…
na dojezd Židenice, Líšeň, Vinohrady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.11.15 09:55

O cviceni s malyma miminkama vim zatim jen na Uvoze. Ale to je pro tebe asi daleko. Tak to tu jen budu pozorovat, sama jsem na Vinohradech a pokud by se naslo neco pobliz, rada se o tom dozvim. Na jare nas to taky ceka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.11.15 10:06

@UŽIVATELKA32 Dobré cvičení je v Majka centru na Hybešově, kousek od zastávky Nové Sady. Chodili jsme k Lence Langové, druhou lektorku neznám, a byli jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sona.K8
8.2.17 16:39

Maminky, kamarádka otevřela v Brně Komíně stuido a nabízí i cvičení pro maminky s dětmi nebo jen pro děti :) Klidně mě kontaktujte a já vám napíšu víc :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure